Don’t Enter Me! Sayang Si B

Bismillahir Rohmaanir Rohim dan Assalamualaikum buat sahabatku.

Alhamdulillah…adakah kali ini daku menangih janji kepada kalian semua katanya mahu up entri dalam blog tapi akhirnya diam-diam ubilah pulak..

Yang Mana Satu Pau Kukus Ke Pau Bakar?

CAKOI & KUAH AKU GEBUH LAGI MONTEL

DONUT MONTOK ALA BIG BIG APPLE!!

Entahlah pagi ini rindu dekat blog itu yang up  entri sekejap. Saat ini tab daku rosak teruk mau up gambar pun tak boleh. Time menghadap laptop anak nombor dua dah nampak mouse berkelip-kelip merah lagi bukan main dia rancak mau si mouse ni..eiii..

Kejadian semalam telah membuatkan butang “enter” laptop udah tercabot! maka maknya Suri terkebil menekan butang enter bagai nak rak..terjungkit jugalah butang enter ni kadang sekali tekan tenggelam teros haaaaa..

KOLEKSI JUBAH PILIHAN KALBU!!

PAKEJ SIAP BAJU KURUNG BABY BOY GIRI

Jadi itulah kisah “enter” si keybord yang dah rosak tinggal nyawa ikan sahaja rasanya huhu..

Bawah inilah gambar si pelaku yang merosakkannya huhu..

 photo qqqqqq_zpspo8jrhlz.jpg

Ater sayang si B tu pula menjurus pada blogku ini. Haaa..tension juga bila satu lagi blog perlu renew saat ni baru teringat komisen hii..gila sungguhlah..

DIY JAHIT BAJU KURUNG SEKOLAH BUDAK

KOLEKSI JUBAH PILIHAN KALBU!!

Sekarang apa yang terbaru eh ha…haa..adakah penulis blogger makin bertambah ngheee..kalau ada memang bagus 😉 Ada apa baharu mohon teman up komen di bawah boleh Suri terjah..

Yey!! bergaya cara sentap pantas buat jubah sendiri ala princess  arab dan sambutan hari kemerdekaan kami serba sederhana

Terima kasih pada yang sudi membaca bebelan Suri rasa nak menambah lagi tapi tunggulah next entri bab kerja tangan.. menjahit sarung bantal ok tak..ker nak story wayang dulu haaa..jap..pikir..

Eh korang tunggu sahajalah hii..

Jubah Leret Pengantin

Mahu potongan harga asas buat 5 helai jubah dapat >>>>>>>>>>>> INI

Rindu benar nak terjah bog korang kembali. Dalam erti kata yang paling shortcut katanya haaa..nak selongkar entri lama korang semua. Tunguh deh 😉

Miss u all

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc? Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Advertisement

9 Responses to “Don’t Enter Me! Sayang Si B”

  1. akubiomed

    Oct 30. 2016

    Wah hensem si hero comel sorang nih. 🙂

    Reply to this comment
  2. Fatin Mazelan

    Nov 03. 2016

    Alahai….tak bersalah langsung kan muka….lagi senyum2 je dah buat kerja…hihi

    Reply to this comment
  3. Cik Tom

    Nov 06. 2016

    hi suri..wah cepatnya membesar anak suri..rasa cam baru je suri gtau bersalin..hhiiii

    Reply to this comment
  4. zara

    Nov 15. 2016

    comel sungguh pelakunya..muka innocent jer ni..xsampai hati nak marah

    Reply to this comment
  5. zik

    Nov 20. 2016

    ambil masa.. saya pun agak sibuk kebelakangan ini..

    Reply to this comment
  6. raihanah

    Nov 22. 2016

    comelnya si kesayangan ni

    Reply to this comment
  7. Khairul Zamri

    Nov 23. 2016

    Semoga sentiasa sihat dan dirahmatiNya

    Reply to this comment
  8. Khairul Zamri

    Nov 23. 2016

    Semoga sentiasa sihat dan dirahmatiNya

    Reply to this comment

Leave a Reply