5 Donut Frozen Gebu Sedap Lembut Topping Anak Suka Ibu Percaya

Bismillahir Rohmaanir Rohim dan Assalamualaikum buat sahabatku.

5 Donut Frozen Gebu Sedap Lembut Topping Anak Suka Ibu Percayah tidak percaya ya boleh sahaja melihat SINI buat berkali-kali tak jemu sebab tukang makan anak dan bapanya sekali habis makan buat lagi.

Yang Mana Satu Pau Kukus Ke Pau Bakar?

CAKOI & KUAH AKU GEBUH LAGI MONTEL

DONUT MONTOK ALA BIG BIG APPLE!!

5 Donut frozen gebu sedap lembut topping anak suka ibu percaya hanya menu ini sahaja yang boleh memukau minat mereka semua:-

5 Donut frozen gebu sedap lembut topping anak suka ibu percaya

  1. Donut gebu lembut sedap bukan sahaja boleh makan lepas angkat atas kuali panas sira dengan gula tapi boleh pelbagaikan.
  2. Jika buat dalam bilangan yang banyak atau bersaiz sederhana besar  untuk anak-anak saya lebih suka ianya di frozenkan.
  3. Salah satu cara menarik minat anak makan dan up berat badan mereka buatkan sahaja donut topping cokelat,  letakkan perasa kaya ke butiran manik warna -warni mereka pasti suka!
  4. Suri rumah jimat masa memasak tidak perlu bangun pagi siap sarapan awal-awal resepi buat donutku ada siap sedia gorengkan sahaja.
  5. Suami dan anak siap bawa bekal. Jimat sudahlah tentu!

DIY JAHIT BAJU KURUNG SEKOLAH BUDAK

Jubah Leret Pengantin

jom makan donut air tangan ibu nyum..mudah dan sedap

jom makan donut air tangan ibu nyum..mudah dan sedap

Pukau hati cara buat jubah baju kurung moden terkini pelbagai lagi

5 Donut Frozen Gebu Sedap Lembut Topping Anak Suka Ibu Percaya manja kasih sayang kita kepada mereka sungguh mudahkan tambah pula pahalanya dapat raih sekali. Alhamdulillah.

KOLEKSI JUBAH PILIHAN KALBU!!

PAKEJ SIAP BAJU KURUNG BABY BOY GIRI

P/s: Hari raya haji bakal tiba kawan saudara mahu bertandang katanya dalam talian kelmarin siang-siang mau donutku lagi..nyum..nyum..nyum..

 

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc? Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Advertisement

21 Responses to “5 Donut Frozen Gebu Sedap Lembut Topping Anak Suka Ibu Percaya”

  1. Uncle Zuan

    Aug 30. 2016

    nyum nyum. sedapnya 😀

    Reply to this comment
  2. Synchro

    Aug 31. 2016

    tak payah beli donut jenama mahal, dah boleh buat sendiri 🙂

    Reply to this comment
  3. zool

    Aug 31. 2016

    sedapnya makan donut ni..

    Reply to this comment
  4. Introducer maybank

    Sep 01. 2016

    Tengah lapar ni….nk donut sebijik..

    Reply to this comment
  5. Datin Sweet

    Sep 02. 2016

    Kenyang satu family makan kalau buat sendiri kan.

    Reply to this comment
  6. umiadam

    Sep 02. 2016

    kalau buat sekilo… leh tahan 2 hari.. hari ni dan esok… we olls sukaa donut haha

    Reply to this comment
    • Suri

      Sep 06. 2016

      haaa..kalau buat rasa nak buat lagi ni sekilo tak cukup kita tambah kilo age tau hieeee

      hanya yang tahu berjimt akan tahu kuasa makannya dan membuatnya super duper seronok tau 😉

      Reply to this comment
  7. sabree hussin

    Sep 04. 2016

    Peminat donut ek 😀

    Reply to this comment
    • Suri

      Sep 06. 2016

      suka buat dan birkan mereka makan cukup kenyang sangat-sangat jimat tersangat katanya 😉

      Reply to this comment
  8. Kereta Sewa

    Sep 06. 2016

    Tengok je pon dah sedap, kena cuba ni.

    Reply to this comment
  9. zik

    Sep 16. 2016

    terbaik… saya pun suka makan donut…

    Reply to this comment
  10. Musadun

    Sep 24. 2016

    Terbaik. Jimat belanja.

    Reply to this comment
  11. Ardi putra

    Oct 10. 2016

    Wah mantap.. Sedapnya..

    Broker forex lokal

    Reply to this comment
  12. zara

    Oct 10. 2016

    memang gebu..terliur tengok adik tu makan.

    Reply to this comment
  13. Khairul Zamri

    Oct 19. 2016

    Saya tunjuk kat anak buat saya gambar donut ni dia pun cakap nampak macam sedap, terus request dengan saya nak donus sekarang. Haha

    Reply to this comment
  14. cik tom

    Oct 19. 2016

    sedapnya tengok donut…bila ntah nak buatnya..hehe

    Reply to this comment
  15. Ell

    Oct 31. 2016

    Seronok anak-anak dapat makan donut gebu + cute decoration lak tu 😄

    Reply to this comment

Leave a Reply