Review Crabtree & Evelyn London Lily Body Lotion

Bismillahir Rohmaanir Rohim dan Assalamualaikum buat sahabatku.

Dia masih tidur lagi..nampak gaya saat inilah ada masa sedikit berbaki untuk hadap my belog yang terchinta lalalalala..

Yang Mana Satu Pau Kukus Ke Pau Bakar?

CAKOI & KUAH AKU GEBUH LAGI MONTEL

DONUT MONTOK ALA BIG BIG APPLE!!

Saat loading blog sudah buka note kecil mula menyerah diri kepada si tuannya telah bersedia  untuk di catat segala barang dapur yang telah kehabisan stok barang untuk di masak. Sambil tangan sebelah on  samsung nak masuk gambar dalam entri blog eii..

katanya dalam nada hati  harap internet tak slow.. anak tak bangun dengan cepatnya amin..

Banyak benda yang nak kongsi tapi mana satu..haaa..Apa kata kali ini Suri share satu barang baru Suri dapat haritu hii.Padahal sudah dapat penghujung tahun lepas..haaa… 😉

Buka pintu gelongsor jer terus dapat hadiah ini ewah hati siapa yang tak kembang setaman ngheee.. 🙂

Mula tu dia bagi ini hadiah dahulu..beg yang sungguh besar dan chomel pulak watak kartunnya  🙂

5 RESEPI BUAT PIZZA SENDIRI

Ok fine kita tengok apa ada isi didalamnya pula. Rupa-rupannya ada beg kecil bentuk panjang lagi..waduh..dup..dap..dup dap..jantungku mencuba meleraikan masalah misteri ini..

Tara!!!

KOLEKSI JUBAH PILIHAN KALBU!!

PAKEJ SIAP BAJU KURUNG BABY BOY GIRI

Just nak review produk kecantikan Crabtree & Evelyn London katanya ini losyen badan antara yang terbaik untuk musim krismas 2015.

  • Lily body lotion  ini 245mL aduhai berkurun nak habis ni wei..
  • Suri suka bauan bungaan lily rasa kalau boleh makan sure selamat duduk dalam perot hii..

  • Mula ambil baunya dahulu.. kemudian tepek dekat tangan secolik dua hurm..boleh tahan bau dia tak kuat sangat lembut sahaja tau..
  • Kaedah seterusnya sapu losyen dekat pergelangan tangan, siku, kaki, leher  tang pelipat yang mudah berpeluh tu haaa..barulah bau hamis pergi bau wangi akan mari haa….
  • Bila sapu serius losyen kecantikan badan lily Crabtree & Evelyn  tidak melekit dekat tangan. Seolah-olah tangan kita jadi kasar akan lembut serta-merta. Kalau tangan di basahi air sekalipun tak terasa tangan kita macam melengas..
  • Tekstur ringan dan harum kekal jugalah.
  • Wajib pakai selepes mandi atau relaks minda or untuk pikat hencik suami hik..hik…

Apa pun terima kasih untuk  yang sudi memberikan hadiah ini kepada Suri. Serius stok lama ada lagi tapi nampak gaya bertambah lagi dei..Walaupun Suri bukan tegar memakai losyen ini tapi hati ini tetap hargainya.

DIY JAHIT BAJU KURUNG SEKOLAH BUDAK

Alhamdulillah terima kasih moga si pemberi ini akan di murahkan rezeki lagi. Amin.

Eh, sapa bagi ini kawan ker suami haaaaa.. ??

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc? Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Advertisement

23 Responses to “Review Crabtree & Evelyn London Lily Body Lotion”

  1. Sobri Mansor

    Feb 03. 2016

    ni untuk ape ni suri? mencantikkan kulit ke atau memutihkan kulit?

    Reply to this comment
    • Suri

      Feb 03. 2016

      losyen melembutkan kulit badan sesuai untuk badanlah heee… lelaki or girl kedua boleh pakai heee.. 😉

      Reply to this comment
  2. cik tom

    Feb 03. 2016

    lawo botol body lotion eveylyn….ehem siapa bagi suri??

    Reply to this comment
    • Suri

      Feb 03. 2016

      heee…kawan atas kawan gitu haa..benda yang kawan cina beli banyak suka bagi kita free sahaja..

      kita manyak suka loh 😉

      Reply to this comment
  3. zara

    Feb 03. 2016

    wah comel sungguh paper bag tu..isinyapun comel..tapi kalau beli tu boleh tahan juga harganya kan..

    Reply to this comment
  4. akubiomed

    Feb 03. 2016

    Baik-baik pikat encik suami. 🙂

    Reply to this comment
  5. ajumohit

    Feb 04. 2016

    memang sedap baunya kan, aju dapat doorgift masa kenduri kawin anak jiran, hmm dapat losen abislah dikerjakan anak2 dara tu

    Reply to this comment
    • Suri

      Feb 04. 2016

      haa..untung ada anak dara ada tukang habiskan..kalau saya pakai kot berkurun taun nak habiskan…

      sure anak tepek satu badan eiii… 😉 tak per asal dei guna hee..

      Reply to this comment
  6. mrhanafi

    Feb 05. 2016

    wah…untungnya suri dapat hadiah…boleh gunalah seuka hati tu

    Reply to this comment
  7. Uncle Zuan

    Feb 06. 2016

    wahhh nakkkk

    Reply to this comment
  8. Noriza Rahman

    Feb 07. 2016

    Amboi Cik Puan Suri, gembiranya dapat free gift tu, siapa yang pemurah tu…

    Reply to this comment
  9. nila anggraini

    Feb 10. 2016

    wahhh memang bertuah Puan, Crabtree memang best….baunya wangi dan memang menyegarkan.

    Reply to this comment
  10. permohonan upu

    Feb 13. 2016

    ada orang tangan yang jenis selalu berpeluh. kiranya memang sesuai guna produk ni la kan.

    Reply to this comment
  11. oyong ilham

    Feb 16. 2016

    Boleh di coba ni… Terima kasih infony ..

    Reply to this comment
  12. indra lesmana

    Feb 20. 2016

    itu adanya dimana ya…
    aku mau beli

    Reply to this comment
  13. Asep Nugraha

    Feb 21. 2016

    apa tu fungsinya? buat wanita kah?

    Reply to this comment
  14. SEO Anyaran

    Feb 22. 2016

    Berguna untuk siapakah ini agan? Untuk pria atau wanita ya?

    Reply to this comment
  15. Zurainny Ismail

    Mar 19. 2016

    Produk Evelyn & Crabtree mostly mmg sweet & memikat hati, especially yg bodycare. I like….! 😀

    Reply to this comment
  16. huda

    Jun 17. 2016

    saya sendiri dah lama tak bune lotion, ape2 jenama pun, kalo sapu sekrang pn amik herbal blend shaklee yang sapu kat anak tu pakai sikit kat diri sendiri…

    alahai rindu plak zaman bujg dulu sibuk jage kulit sume

    Reply to this comment

Leave a Reply