Jom Shopping Barang Sukan Secara Online !

Bismillahir Rohmaanir Rohim dan Assalamualaikum buat sahabatku.

Nuffnang!! Wah hujung tahun ada sahaja yang nak tukar baharu tambah pula ada dengar dari rakan sepejabat bak kata big bos pekerja yang baik, baguh akan dapat income durian runtuh katanya..

Yer ker..

Apa itu?

Bonuslah..

Tunggu dulu kalau dapat bonus atau kenaikan gaji, komisyen jangan lupa simpan sikit duit untuk memborong membeli barang sukan  murah serta harga berpatutan dalam gambar bawah..

Iklan yang berjalan lalu dalam belog ini dia tak tentu munculnya tapi kalau muncul terbaik kata Nuffnang barang dalam ini sentiasa lowest price! katanyalah

Suri sudah cuci mata serius rasa nak borong dua ke tiga barang tapi tunggulah!

Jom! kata Nuffnang tawaran tak akan lama tau! kalau lambat gigi jarilah heee.. 😉

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc? Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Advertisement

26 Responses to “Jom Shopping Barang Sukan Secara Online !”

  1. akubiomed

    Dec 31. 2015

    Kebetulan baru sahaja membeli barangan sukan di online minggu lepas. 🙂

    Reply to this comment
  2. cik tom

    Dec 31. 2015

    ciktom pun prefer beli brg sukan on9..lg byk pilihan…

    Reply to this comment
  3. Arsip Musik

    Dec 31. 2015

    Keliatannya ane nyasar diblog org malay, sebenernya kurang paham maksudnya, tapi ini tentang belanja online kan

    Reply to this comment
  4. hasif

    Jan 02. 2016

    sekarang lagi mudah online..tapi mesti hati2..

    Reply to this comment
  5. Sync

    Jan 04. 2016

    nak cari dumbell harga mampu beli 🙂

    Reply to this comment
  6. ajumohit

    Jan 05. 2016

    memang dari dulu suka shopping online, wah ada promosi ya? boleh terjah ni

    Reply to this comment
  7. ema

    Jan 06. 2016

    lama dah tak bersukan ni…

    Reply to this comment
  8. mrhanafi

    Jan 12. 2016

    suri sekadar cuci mata je..tapi tak pe..kalau ada rezeki murah dari blog jomlah shopping sakan

    Reply to this comment
  9. Asep Nugraha

    Jan 12. 2016

    belanja online bener permudah belanja ye

    Reply to this comment
  10. Sani

    Jan 15. 2016

    Tak penah lagi beli barang sukan secara online. Tapi mungkin boleh dicuba nanti.

    Reply to this comment
  11. Noriza Rahman

    Jan 26. 2016

    MV lebih suka ke kedai untuk try kalau beli barangan sukan ni, tapi kalau orang yang dah biasa beli online tu memang takda masalah

    Reply to this comment
    • Suri

      Jan 27. 2016

      ada orang macam ragam ia sesuatu perkara yang menyeronokkan asal dapat “membeli” 😉

      Reply to this comment
  12. sabree hussin

    Jan 27. 2016

    Kalau dapat yang penghantaran percuma lagi syok

    Reply to this comment
  13. Semak saman

    Oct 09. 2016

    selalu juga shopping online.. Nanti nak try pulak shopping kasut sukan.

    Reply to this comment
  14. egtukar

    Oct 09. 2016

    Jarang sangat dah bersukan…

    Reply to this comment

Leave a Reply