Yeah!! Dapat Beg Lady Bird Percuma

Bismillahir Rohmaanir Rohim dan Assalamualaikum buat sahabatku.

Bu..bu..ada surat dekat tempat letak kereta..

Surat?? cepatlah Si Suri pun buka sampul surat yang cukup mencomel itu.. 😉

Yang Mana Satu Pau Kukus Ke Pau Bakar?

CAKOI & KUAH AKU GEBUH LAGI MONTEL

DONUT MONTOK ALA BIG BIG APPLE!!

Cantikkan sampul surat belakang dari drypers ini..

“I rasa nak tepek je sampul surat ini dekat dinding rumah buat wallpaper!”

DIY JAHIT BAJU KURUNG SEKOLAH BUDAK

DIY Baju Kurung Baby Girl & Baju Melayu Seluar Baby Boy!

Ini pula surat yang Suri dapat dari drypers baby club free bag..

yAHOOO!! Siap Potong Kain Jubah Ala Arab

SIAP !!Jubah Edisi Limited Cahayacinta.com

Jadinya bila sudah baca kita balek punya balek beg yang di katakan sungguh the best ini hee…Ater percuma sapa tak suka 🙂

Suri dapati beg baby drypers ini amat molek kiranya..

  • Ibu atau ayah yang sandang nak suruh baby pegang tak bolehlah atau mungkin si kakak akan menyandang beg adiknya 😉
  • Sure boleh bawa pergi jalan-jalan kenduri kawin pergi pasar raya..
  • Beg drypers yang comel muat untuk isi pampes pakai buang atau pampers moden, baby wipes, minyak telon, napkin bayi, bantal saiz comel, mandian baby boleh muat nghee..

DIY POLA JUBAH MODEN KEMBANG PAYUNG & BAJU KURUNG BUDAK KAIN LIPAT TEPI

Indah bukan haa..tak perlu bawa beg besar duai…Jadi si Suri tak perlulah bawa beg bentuk empat segi macam budak pi kolej tu heee..lepas ini jalan sambil bawa baby sahajalah ahai.. 😉

Taraa!! inilah beg drypers tu..

Mana Suri dapat beg lady bird kala merah ini dah persis macam  beg tupperware pula designnyer hiii…?

DIY Jubah Meleret Pegantinku

Suri log ini dekat muka buku beberapa bulan yang lepas. Ikutkan lepas sign up jadi member club akan dapat tuala mandi bayi tapi agaknya stok habis tu dapat beg drypers ini. Hurm..kalau dapat tuala mandi rugi juga sebab dekat rumah ini sudah ada dua helai tuala mandi baby. Kali ini cukup rasa berbaloilah sangat sebab dapat beg yang super canggih cam gini heee..

Terima kasih team drypers i love it!

p/s:Mujur ini entri dah siap peram just publish jerh hiii..

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc? Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Advertisement

34 Responses to “Yeah!! Dapat Beg Lady Bird Percuma”

  1. akubiomed

    Dec 12. 2015

    Cantik beg Lady Baby memang untuk baby jawabnya. 🙂

    Reply to this comment
  2. zik

    Dec 13. 2015

    murah rezeki… cantik sangat beg lady bird nih

    Reply to this comment
  3. Sync

    Dec 13. 2015

    dah jimat, tak payah keluarkan duit untuk bajet beg, simpan dalam bank je 🙂

    Reply to this comment
  4. si bongkok

    Dec 13. 2015

    Wah lebih bergaya kalo si abah menggayakan beg ladybird ini… 🙂

    Nak bawak duit sampul org kawin pon dah senang… 🙂

    Reply to this comment
  5. ahmadyani

    Dec 13. 2015

    Tidak kira berapa pun usia, memang suka kalau dapat hadiah. Kalau hadiah tu mahal…lagi suka hati..

    Reply to this comment
  6. raihanah

    Dec 14. 2015

    bestnya dapat benda free

    Reply to this comment
  7. kimmie

    Dec 14. 2015

    seronoknya dapat beg percuma :).

    Reply to this comment
  8. Padin

    Dec 15. 2015

    jaga2 nanti terbang plak hahah

    Reply to this comment
  9. musadun

    Dec 15. 2015

    dah boleh untuk simpan barang keperluan macam powerbank dan lain-lain.

    Reply to this comment
  10. berita malaysia

    Dec 15. 2015

    perkara yang paling bahagia sekali adalah bila dapat barang free.hehe

    Reply to this comment
  11. Media Sensasi

    Dec 15. 2015

    Boleh tahan cantik jugak beg tu.. untungla badan

    Reply to this comment
  12. Cik tom

    Dec 16. 2015

    Comelnya beg baby ladybird..lg comel suri atau kakak sandang..hehe

    Reply to this comment
  13. sapsibubapa

    Dec 26. 2015

    beg yang memang comel,,sesuai la tu untuk perempuan.isi powerbank ke, make up ke..

    Reply to this comment
  14. huda

    Dec 27. 2015

    join club drypers ye dapat beg ni, macam nak join gak…anak memang pakai drypers

    Reply to this comment
  15. hasif

    Dec 29. 2015

    huhu..cantik..comel je..

    Reply to this comment
  16. Mek ila Jual Vitamin

    Jan 02. 2016

    Seronoknya dapat beg percuma. Cantik pula tu, boleh simpan barang barang si comel.

    Reply to this comment
  17. Sani

    Jan 15. 2016

    Untunglah dapat beg percuma ya..:-) Ni mesti kena jadi ahli kelab baru dapat kan?

    Reply to this comment

Leave a Reply