MYiDEAKiNi.com Random RM200 Bloglist

Bismillahir Rohmaanir Rohim dan Assalamualaikum buat sahabatku.

MYiDEAKiNi.com Random RM200 Bloglist Lelaki dan Wanita. Cukup lama Suri tidak menyertai mana-mana kuiz ker memang tahun ini Suri yang terlalu sibuk melayan karenah diri dan keluarga tercinta heee..

MYiDEAKiNi.com Random RM200 Bloglist Lelaki dan Wanita kali ini punya entri dari belog INI πŸ˜‰ Asal tergerak hati petang ini jalan punya jalan tergerak pula hati nak sertai..alihnya jadi begini..

Hurm..nak sertai bloglist macam Suri ini? boleh sahaja joint sebelum tarikh tutupnya pada 07 Disember 2015.

Kenapalah Suri ingin menjadi salah satu dalam senarai bloglist MYiDEAKiNi.com?

  • Kerana akan banyak rakan baru yang bakal kita temui nanti. Itupun kalau kita ini jenis suka balas jejak atau banyak masa insyallah rakan blogger otai mahupun yang baru akan mudah untuk kita kenali antara satu sama lain.
  • Heisy..bukan itu sahaja bahkan entri terbaru pun boleh kita ketahui melalui senarai blogger nanti. Tak perlu pening kepala nak jejak mereka cukup entri update kita boleh klik ke laman mereka nanti.

MYiDEAKiNi.com Random RM200 Bloglist Lelaki dan Wanita moga rezeki berpihak padaku amin..amin..

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc? Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Advertisement

36 Responses to “MYiDEAKiNi.com Random RM200 Bloglist”

  1. MYiDEAKiNi [dot] com

    Dec 05. 2015

    Assalamualaikum….Terima kasih atas sokongan & penyertaan..

    MYiDEAKiNi telahpun review artikel ini dan di senaraikan dalam kategori bloglist wanita. MYiDEAKiNi ucapkan semoga berjaya dalam pemilihan nanti…Terima kasih

    Reply to this comment
    • Suri

      Dec 07. 2015

      wsalam..
      alhamdulillah terima kasih kalau review dan senarai dah cukup senang gembira kalau ada rezeki tak kemana ya tak

      Reply to this comment
  2. Ms. Kejupenyet

    Dec 05. 2015

    Reply to this comment
  3. mselim3

    Dec 06. 2015

    Assalammualaikum… suri,

    semoga berjaya dalam segmen nie… Aaminn..

    mselim3

    pls: sekarang tengah berlangsung “contest review lynk.my 2015” ramai otai2 ambil bahagian contest seo nie… hadiah pun menarik. Hebahan aje nie… mselim3 tak pasti nak join tak.. hadiah RM 4,000… cuba lah mana tahu ada rezeki anak2…Aaminn…

    Reply to this comment
    • Suri

      Dec 12. 2015

      hiii..macam best tapi tsk ada masa nak sertainya…joim kawan yang ada rajin sertai juga..

      terima kasih untuk info tu yer πŸ˜‰

      Reply to this comment
  4. syamsid dhuha

    Dec 06. 2015

    RM200 that’s a lot ! . Cukup untuk bei makanan bujang . MAybe I should at least try this once . Never join this kind of “bloglist” or “contest” before . ( Syamsid Blog )

    Reply to this comment
  5. Uncle Zuan

    Dec 06. 2015

    menarik. kena cari masa untuk join ni πŸ™‚

    Reply to this comment
  6. musadun

    Dec 07. 2015

    yang ni macam mana nak join ni?

    Reply to this comment
  7. zik

    Dec 07. 2015

    idea tak mari lah nak join contest… tengok kalau ada masa, ingat nak join jugak…hehe

    Reply to this comment
    • Suri

      Dec 07. 2015

      zik ada masa boleh sahaja kalau tak ada masa jangan susah hati buat mana yang penting dahulu ya πŸ˜‰

      Reply to this comment
  8. si bongkok

    Dec 08. 2015

    RM200 tue besar maknanya kalo dapat menang lagi2 buat sang suami yg tgh risau tang mana lagi nak cari duit tepi nie… πŸ™‚

    Tak lepas laa nak soping sakan kat zalora tp lepas laa belanja dapur kan… πŸ™‚

    Nak cuba cari masa juga..moga dipermudahkan… πŸ™‚

    Reply to this comment
    • Suri

      Dec 12. 2015

      semoga ada masa nak karang ayat dengan baik yeah πŸ˜‰

      moga ada idea nak sertainya kelak..

      Reply to this comment
  9. kimmie

    Dec 08. 2015

    good luck suri, tak sempat nampaknya nak join…dah tamat…hehehe

    Reply to this comment
    • Suri

      Dec 12. 2015

      tak apa ada masa banyak lain lain kali mesti ada segmen kuiz boleh sertai nanti πŸ˜‰

      Reply to this comment
  10. Ms. Kejupenyet

    Dec 08. 2015

    Reply to this comment
  11. Mizz Aiza

    Dec 09. 2015

    Semoga berjaya suri..

    Reply to this comment
  12. Sync

    Dec 09. 2015

    RM200 boleh buat bayar hosting setahun πŸ™‚

    Reply to this comment
  13. KesumaAngsana

    Dec 10. 2015

    Salam suri… gd luck yer.. maaf lama x singgah. mak busy sgt nok he3

    Reply to this comment
  14. Noriza Rahman

    Dec 10. 2015

    Semoga ada rezeki untuk disenaraikan dalam list tu Suri

    Reply to this comment
  15. Sync

    Dec 11. 2015

    semoga berjaya, banyak RM200 tu πŸ™‚

    Reply to this comment
  16. zara

    Dec 11. 2015

    all d best Suri..semoga terpilih antara blogger wanita nanti..dah lama tak menjenguk blog Suri..

    Reply to this comment
    • Suri

      Dec 12. 2015

      sama-sana jeguk kita…kalau ada “kerja”ita abaikan blog kejap heee… πŸ˜‰

      Reply to this comment
  17. Rematik Sendi

    Dec 11. 2015

    terimakasih sudah berbagi, sukses selalu ya

    Reply to this comment
  18. Cik tom

    Dec 16. 2015

    Good luck suri!!! Mana tau ada rezeki kan..ciktom nak join dah terlepas tarikhnya..

    Reply to this comment
  19. raihanah

    Dec 17. 2015

    banyak juga rm200 tu, good luck ya

    Reply to this comment

Leave a Reply