Gaya Fesyen Lelaki Terbaik 2015

Bismillahir Rohmaanir Rohim dan Assalamualaikum buat sahabatku.

Gaya fesyen lelaki terbaik 2015 merupakan word tak boleh di padang sepi. Bukan wanita sahaja yang mampu mengorak langkah ke hadapan menghayunkan gerak lebih berani bahkan kaum adam juga tidak kurang hebatnya.

Gaya fesyen lelaki terbaik 2015

Jika dahulu dunia fesyen agak kurang menfokuskan daya keterampilan lelaki maskulin kini tidak dapat sangkal lagi dengan pencetus generasi muda sekarang kita sebenarnya sudah mampu membawa ke mata dunia dengan lebih luas membagun seiring dengan kemewahan dunia fesyen wanita.

Bagi menghangatkan suasana fesyen 2015 terbaru zalora menampilkan beberapa koleksi yang mampu memukau pandang mata hati anda. Ayuh meneliti setiap perincian yang agak santai tapi mampu membawa mood bersahaja dan masih mengekalkan gaya ketimuran.

Sentiasa manampikan ciri-ciri match dan mix kesesuain mengikut keselesaan dan situasi itulah yang garapkan dalam setiap koleksi terbaik zalora.com dapatkan tawaran hebat dengan disakun manarik sana!

Fesyen pencetus aura, inspirasi setiap insan!

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc? Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Advertisement

40 Responses to “Gaya Fesyen Lelaki Terbaik 2015”

  1. puan pink

    Nov 20. 2015

    Nampak encem je laki pakai camtu kan? Hehe~

    Reply to this comment
  2. Panduan Blog

    Nov 20. 2015

    Adeh. memang tak tahan tengok fesyen untuk lelaki nie. Nak kena bagi wife baca artikel nie.

    Reply to this comment
  3. zik

    Nov 20. 2015

    lelaki kacak jadi pilihan wanita… hehe

    Reply to this comment
  4. si bongkok

    Nov 20. 2015

    alaaa badan tak berapa nak “SADO” ni pakai apa2 pon tak kacak rasanya…sib baik ada org sudi gak kan…syukur.. πŸ˜€

    Murah heh belanja kat zalora tue? bukan orang cakap banyak kes2 kena tipu ker…

    Tergoda gak tgk zalora nie… πŸ˜€

    Reply to this comment
    • Suri

      Nov 21. 2015

      jangan mudah merendah diri. Tentu anda ada sesuatu perlu keluarkan mungki sekarang ia tersembunyi.

      carilah dan rugi pun πŸ˜‰

      setipa barang jual internet sudah tentu ada murah ada mahal kita sebagai pengguna perlu bijak cari kesahihan sesuatu laman web jangan mudah tengok barang keluarkan cantik terus beli itu bahaya dan makan diri sendiri.

      Jom bersoping zalora rate paling rendah rm0-rm49 sahaja tapi ada potongan boleh juga dapat rm20.00 ini dalam senarai produk mango jelah πŸ˜‰

      Reply to this comment
  5. Noriza Rahman

    Nov 20. 2015

    Gaya fesyen pakaian lelaki sekarang menjurus kepada body fit kan

    Reply to this comment
    • Suri

      Nov 21. 2015

      alahai kalau badan sado oklah kalau tak pakai longgar pun ok juga πŸ˜‰ cari saiz besar lebih selamat tau πŸ˜‰

      Reply to this comment
  6. Junaidy Jaimi

    Nov 20. 2015

    hehe…lelaki kampung mcm saya..ni memang buta fesyen… πŸ™‚

    Reply to this comment
    • Suri

      Nov 21. 2015

      eh jangan kata begitu tak semestinya kita duduk kampung kita tidak bergaya. Terkadang bergaya segi potongan rambut , suai padan baju sedia ada seluar padanan sedikit berbeza pun sudha boleh memberikan kesan baik untuk si pemakai.

      setiap ornag ada gaya tersendiri jadi janganlah rasa susah hati setiap kali bergaya hadapa cermin atau khalayak umum. πŸ˜‰

      Reply to this comment
  7. Ikhwan

    Nov 21. 2015

    yang penting ia menutup aurat dan kemas πŸ™‚

    Reply to this comment
  8. mrhanafi

    Nov 21. 2015

    aura naik maka mudah untuk menarik perhatian orang lain..sebab itu penampilan mesti dijaga

    Reply to this comment
  9. bukharimalek

    Nov 21. 2015

    tapi kalau memang lahir2 dah kacak pakai apa pun nampak kacak kan. hahahahahahahahahahha.

    Reply to this comment
  10. akubiomed

    Nov 21. 2015

    Wah semuanya cutting fit. Kalau ada potongan badan nampak lawa.

    Reply to this comment
  11. Mizz Aiza

    Nov 22. 2015

    suka tengok lelaki berpakaian kemas.. walau apa jua fesyen yang digayakan, perlu mengikut syariat.. tak suka lelaki pakai seluar pendek atas paras lutut sebab tak tutup aurat..

    Reply to this comment
    • Suri

      Nov 23. 2015

      itulah nak berfesyen boleh tapi pastikan ikut syariat jangan hentam keromo sahaja huhu..

      Reply to this comment
  12. musadun

    Nov 23. 2015

    saya sebagai lelaki, akan ambik apa je baju ang ada.asalkan selesa pakai.hehe

    Reply to this comment
  13. ema

    Nov 23. 2015

    kalaulah laki ambo minat dengan gaya gini…memag dah lama sado nya….hahahaha

    Reply to this comment
  14. Sani

    Nov 23. 2015

    Gaya maskulin yang menjadi pilihan wanita. Yang tak berapa nak cutting ni tengok ajelah…

    Reply to this comment
  15. ohsempapa

    Nov 24. 2015

    Mmmm…ambe suka jugak stylo stylo ni. Nampak smart.
    Gaya yang sesuai untuk laki-laki ni…hehe.

    Reply to this comment
    • Suri

      Nov 24. 2015

      ya ada suka bergaya ada pula suka nampak biasa..biasa apa pun kita tetap anak malaysia heee… bergaya semua orang ada keinginannyakan cuma mahu atau tak sahaja..

      aahai.. πŸ˜‰

      Reply to this comment
  16. The Reluctant Shopper

    Nov 24. 2015

    Adedei….org hensem & fit kalau pakai baju apa pun nmpk segak ja… Suka kemeja biru yg stripe putih tu.

    Reply to this comment
    • Suri

      Nov 26. 2015

      haa..cukup budi bahasa agama jaga baik itu memadai kalau rupa lawo tapi perangai kurnag baik tak bagus juga ya heee.. πŸ˜‰

      Reply to this comment
  17. Mek ila Jual Vitamin

    Nov 24. 2015

    Handsome juga kalau encik hubby dress cenggini. Mau jatuh cinta lagi 5-6 kali ehehe

    Reply to this comment
    • Suri

      Nov 26. 2015

      kalau lebih jatuh hati tak apa tak salah eh…boelhlah sis belikan baju utnuk dia on line jer tu heee…zalora hantar depan rumah or depan opis lagi ekekekeke.. πŸ˜‰

      joM!

      Reply to this comment
  18. cik tom

    Nov 25. 2015

    smart la design bajunya…cuma kalau body xfit xcantik kot pakai..hehe

    Reply to this comment

Leave a Reply