Suku Silang Kata Dari Ayat Cahayacinta

Bismillahir Rohmaanir Rohim & Assalamualaikum buat sahabatku.

Dapat pinjam sekaki pun cukuplah.. masih tak puas hati minta encik suami tambah masa mahu hadap belog lagi 1 jam!

Buka sekejap jadilah..itu adalah alasan orang yang ada belog ..tapi bila dapat bukan sejam hadap lebih dari dua jam ada juga..haa..

Yang Mana Satu Pau Kukus Ke Pau Bakar?

RESEPI DONUT DAN CAKOI SAYA

Sikit update pun cukup syukur..pada mula ayat malu sahaja ingin taip tapi bila berhenti buat kerja lain asal ada idea terus bait sekangkang kera baitnya jadi lebih dari seratus patah perkataan..

Walaupun talianmu cukup slow bangat..tak kisah asal puas dapat publish yang penting wang masyuk..

Janji asal dapat melepas rindu..barulah senyum puas terukir di hati..

Jubah Pengantin Tutu Versi Saya!!

TERHAD!! Kelas Baju Kurung, Abaya Menyusu/Moden

Ya hidup blogger!

Bukan sekadar lepas kata pujangga kisah kehidupan, perkongsian, manfaat sambil selam kita minum jangan sampai tersedak ya..mana ada ruang cubalah kita selongkar cukup-cukup.

Bait bicara apakah ini aduh susah pula nak terbitkan kata-kata pada penulisan kali ini. Ahai bukan bersara dari lapangan berbloging tapi itulah ambil masa untuk diri dan orang baharu katanya..

Siap! 5 Helai Cara Pantas Jahit Jubah Moden Muslimah Terdesak Dan On Time

Siap! 5 Helai Cara Pantas Jahit Jubah Moden Muslimah Terdesak Dan On Time

Hari Raya KAMI 2014 Jubah Two Layer & Jahit Baju Kurung Tradisional Lipat Batik Anak

Belajar Buat Kun Baju Kurung Tradisional & Pola Jubah Princess Cut Mengandung Menyusu

Nampak gayanya jadual Suri makin padat masih perlu di gubal sekali lagi bila my TM kembali ok nanti. Macam biasa edisi jubah baharu katanya ada minat dan masih nak belajar  buat  jubah muslimah banyak..banyak lagi macam Suri jangan malu pergi lama INI atau SINI yer sayang..

Terima kasih untuk semua yang sudi ke blog ini walaupun agak lama ia tak berupdate seperti biasa huh sungguh kejam tuan belog ini bukan?

DIY Baju Kurung Baby Girl & Baju Melayu Seluar Baby Boy!

DIY Jahit poket Baju Kurung Baby/ Kanak-Kanak Kain Susun Tepi Jer

Masih ada mencari Si Suri rupanya kekekeke…?

Teman hargai sangat-sangat akan kalian. Cewah..Insyallah akan Suri jejak kasih kembali dalam tempoh yang terdekat. Amin.

Nampak gayanya setakat ini sahajahlah yang dapat Suri taip sambil anak menyusu badan di atas riba ni lain kali kita ngomong lagi dei 😉

loVE bLOG

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc? Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Advertisement

33 Responses to “Suku Silang Kata Dari Ayat Cahayacinta”

  1. ajumohit

    Sep 13. 2015

    lamanya x dgr kabar suri, dah agak suri
    mesti dah bersalin ni, tahniah ya suri dan suami, dan si kakak msti seronok dpt kawan baru 😉

    Reply to this comment
    • Suri

      Sep 13. 2015

      ada tapi itulah lama tak online lagi masa nak due dah mula malas sahaja kerjaya hua…

      terima kasih sis aju ;)..tahniah utk sis juga ya 😉

      Reply to this comment
  2. Azeni Ahmad

    Sep 13. 2015

    Hihihi..
    Nama pun blogger mana leh pisah dengan laptop ataupun gajet kan.
    Hidup terseksa tanpa gajet.

    Reply to this comment
  3. ringantangan

    Sep 13. 2015

    Baru lepas bersalin? Tahniah.. 🙂 Alhamdulillah..

    Reply to this comment
  4. Padin

    Sep 13. 2015

    wah ada orang baru ye…
    tahniah

    Reply to this comment
  5. Kamal Mustafa

    Sep 14. 2015

    Assalam, Suri lamo dah KM tak menyinggah sini haa. semoga sihat hendaknya di samping keluarga

    Reply to this comment
  6. obat jantung bengkak

    Sep 14. 2015

    semangat mba kembali blogging..

    Reply to this comment
  7. seri nian

    Sep 14. 2015

    haha mmeng betul, wajib pada sabtu ahad…hari biasa dapat godek2 cukup la

    Reply to this comment
  8. Noriza Rahman

    Sep 14. 2015

    Sambil menyusu baby pun boleh berblogging lage ye Suri?

    Reply to this comment
  9. akubiomed

    Sep 14. 2015

    Lama berehat. 🙂

    Reply to this comment
  10. huda

    Sep 14. 2015

    tahniah ya dapat baby baru, bestnya bau baby 🙂

    Reply to this comment
  11. sabree hussin

    Sep 15. 2015

    Dapat taip sikit dan berkomunikasi dengan peminat, itu dah cukup membahagiakan, eh betul ke?

    Reply to this comment
  12. mrhanafi

    Sep 15. 2015

    lama betul menghilangkan diri..selamat kembali suri

    Reply to this comment
  13. Mek ila Jual Vitamin

    Sep 15. 2015

    Happy breastfeeding Suri. Moga lengkap sampai 2 tahun ye. Kalau ada masalah tentang penyusuan jangan malu-malu contact Mek ila.

    Reply to this comment
  14. titan

    Sep 15. 2015

    hoho..

    omong apakah ini.

    Reply to this comment
  15. Mizz Aiza

    Sep 15. 2015

    assalam suri.. lama aiza tak singgah sini.. semoga suri sihat selalu..

    Reply to this comment
  16. Tehr

    Sep 16. 2015

    alhamdulillah
    tahniah dengan kehadiran orang baru
    yang datang tu putera atau puteri?

    Reply to this comment
  17. Cahaya Abadi Express

    Sep 16. 2015

    Salam kenal utk semua hadirin disini 😀

    Reply to this comment
  18. zik

    Sep 16. 2015

    dah kembali rupanya…

    Reply to this comment
  19. Ikhwan

    Sep 16. 2015

    selamat berblogging kembali, lama tak dengar khabar 🙂

    Reply to this comment
  20. adamfaiz

    Sep 16. 2015

    ingatkan aku je yg lama berehat…

    Reply to this comment
  21. zara

    Sep 16. 2015

    betul tu Suri..kononnye nak buka lappy setwngah jam je..penyudahnya sejam setwngah pon xcukup..saya pun dah lama tak update blog ^_^

    Reply to this comment
  22. sepatu cibaduyut

    Sep 17. 2015

    alhamdulillah dah kembali

    Reply to this comment
  23. Suriya

    Sep 17. 2015

    memang kental jiwa betul mak2 yang kerja dari rumah. tengah susukan anak pun siap satu blog entry.

    Reply to this comment
    • Suri

      Oct 03. 2015

      ini buat kerja henti..henti ada masa buat draf entri itu sahaja yang mampu nak up entri setiap hari macam dulu tak boleh sudah…

      Reply to this comment
  24. artikel yang sangat menarik sekali,, nice share

    Reply to this comment
  25. Sani

    Oct 03. 2015

    Komitment banyak ada masa yang terluang pasti dimanafaatkan sesungguhnya…

    Reply to this comment
  26. resep makanan

    Oct 06. 2015

    terima kasih banyak buat tipsnya …

    Reply to this comment
  27. waw artikelnya bagus loh…makasih ya atas tipsnya membantu bgt buat aku…..

    Reply to this comment
  28. myliferia

    Oct 08. 2015

    Yelah suri, masih ramai yang sayang 🙂

    Bestnya dapat buat 5 lai jubah dengan pantas!

    Happy Breastfeeding. Semoga diberi kemudahan untuk bf baby at least 2 tahun 🙂

    Reply to this comment

Leave a Reply