Mr Michelini Buat PROMOSI !!

Bismillahir Rohmaanir Rohim & Assalamualaikum buat sahabatku.

Alhamdulillah. Suka pula dengan iklan Nuffnang pasal michelin piehwitt..

Yang Mana Satu Pau Kukus Ke Pau Bakar?

RESEPI DONUT DAN CAKOI SAYA

Michelini?

Michelin satu jenama tayar kenderaan yang masih bertahan sehingga kini. Kualiti cukup bagus tahan lasak kalau tak masakan ia kukuh sehingga kini ya tak.

Panduan DIY Jahit Baju kurung bayi beli @ buat ? ?

Inilah salah satu iklan sedang rancak berjalan dalam belog ini..

Nak tahu tak tayar michelini sekarang ada buat promosi tau pada 15/6 sehingga 31/7 ini yer 😉

5 Homemade Jubah Cahayacinta..

Jubah Meleret Moden Jenis Princes

Untuk laman web michelin bolehlah SANA  ia bergantung pada terma dan syarat ok!

Jubah Pengantin Tutu Versi Saya!!

Kasih ku campak sepasang baju kurung moden kain kipas belakang & baju melayu seluar

Psst..Nuffnang..sebelum nak pulang berbuka ke kampung halaman atau pulang beraya katanya elok sebelum itu semak tayar masing-masing yer untuk keselamatan yang tersayang juga 😉

 

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc? Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Advertisement

8 Responses to “Mr Michelini Buat PROMOSI !!”

  1. apdm1

    Jun 26. 2015

    ohh..rajin ye mr michelini tu buat promosi kan.

    Reply to this comment
  2. myliferia

    Jun 27. 2015

    Mr. Body ketul-ketul ni kalau buat promosi, mesti ramai yg datang….hehe

    Reply to this comment
  3. emalin mohd

    Jun 27. 2015

    Sesuai la promosi tu sekarang ni. Tak lama lagi nak balik raya yang jalan jauh pasti kena check tayar tu yer..

    Reply to this comment
  4. Anim

    Jun 27. 2015

    haha..tipah tertipu..
    ingat kot resepi master chef…hihi

    Reply to this comment
  5. nila anggraini

    Jun 28. 2015

    musimraya ni memang kena cektayar semua ni,alang-alang ade promosi boleh la tukar tayar belakang. Jimat duit sikit boleh pakai raya, heheh

    Reply to this comment
  6. Mama Nadia

    Jun 28. 2015

    alahai baru ja lepas tukar tayar..tapi, promosi ni memang on time sangat.

    Reply to this comment
  7. Hafizul

    Jun 29. 2015

    Huhu..ini berita baik ni..patut digembar gemburkan..hehe..tahniah Suri..

    Reply to this comment
  8. Mak Jemah Jual Vitamin

    Jun 30. 2015

    pandai michelin i nk dekat-dekat raya tau orang nak servis kereta buat promo plak heheh..mestilah strategi bisnes kan apa saahnya

    Reply to this comment

Leave a Reply