Terima Kasih Hargai Sangat-Sangat

Bismillahir Rohmaanir Rohim & Assalamualaikum buat sahabatku.

Pagi sungguh indah..saban hari mesti ucapkan syukur kepada ilahi tanpa rasa jemu dan henti..Saban hari aku sering membuka blog ini tapi up entrinya tidak sebaliknya banyak gambar-gambar tersimpan kemas dalam telefon bimbit.

Yang Mana Satu Pau Kukus Ke Pau Bakar?

RESEPI DONUT DAN CAKOI SAYA

Maaflah ada kemungkinan terlambat untuk aku menjejak kalian kembali saat ini keadaan sungguh kepenatan..

DIY Baju Kurung Baby Girl & Baju Melayu Seluar Baby Boy!

DIY Jahit poket Baju Kurung Baby/ Kanak-Kanak Kain Susun Tepi Jer

Bersyukur pada ilahi saat begini masih banyak terima review, iklan berbayar serta beberapa undangan cuma sebahagian sahaja mampu pilih ada ketika pula keadaan jauh dari tempat tinggal terkadang date beri tak ngam dengan jadual sebagai Suri rumah papan hu.hu..hu.. Jadi maafkanlah saya ya..barangkali ada masa mungkin kita boleh berurusan lain waktu. Insyallah.

Jubah Pengantin Tutu Versi Saya!!

TERHAD!! Kelas Baju Kurung, Abaya Menyusu/Moden

Kata hati sering berdetik..mana yang sempat inilah termampu..

Terima kasih ..

Terima kasih ..

Baru-baru ini meja admin ada menerima dua buah bahan bacaan yang sungguh menyentuh jiwa. Tersentap jugalah tangkai hati membacanya. Apa pun terima kasih untuk hamba Allah yang pemurah ini. Insyallah buku ini akan review sedikit masa lagi. Terima kasih atas sokongan dan pemberian yang berikan. Tersentuh hati hamba ini. Alhamdulillah. Terima kasih sekali lagi.

5 Homemade Jubah Cahayacinta..

Belajar Buat Kun Baju Kurung Tradisional & Pola Jubah Princess Cut Mengandung Menyusu

Untuk sahabat seperjuangan blogger terima kasih kerana masih singgah menatap wajah cahayacinta.com tanpa jemu..anda adalah sebahagian pencetus idea dan minat saya terus bernafsu untuk berblogging.

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc? Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Advertisement

17 Responses to “Terima Kasih Hargai Sangat-Sangat”

  1. Mek ila Jual Vitamin

    May 26. 2015

    Memang rasa terharu bila dapat hadiah yang bermakna. Jangan lupa share nanti .

    Reply to this comment
    • Suri

      May 28. 2015

      itulah saya harap dapat isi penting dalamnya. moga pembaca akan tahu apa menarik nanti 😉

      Reply to this comment
  2. akubiomed

    May 26. 2015

    Ada kelapangan akan singgah. 🙂

    Reply to this comment
  3. islam di dadaku

    May 26. 2015

    semangat terus ngeblog semoga mendapatkan kebaikan

    Reply to this comment
  4. Mak Jemah Jual Vitamin

    May 27. 2015

    dah lama tak dapat hadiah buku dari seseorang hehe

    Reply to this comment
  5. zara

    May 27. 2015

    Alhamdulillah best nye dapat buku free..banyak pahala dapat kat hamba Allah yang bagi buku ni..semoga ilmunya dapat dimanfaatkan

    Reply to this comment
    • Suri

      May 28. 2015

      pemberian buku juga merupakan salah satu bentuk sedekah juga ini 😉 alhamdulillah

      Reply to this comment
  6. rujukan

    May 27. 2015

    walaupun saya jarang singgah, tp saya tetap akan singgah blog ini

    Reply to this comment
  7. christine

    May 28. 2015

    buku adalah cara menambah wawasan , saya setuju sekali dan berterima kasih atas karya buku yang ibu tulis …karna karya ini dapat bermanfaat bagi kita semua !…sukses ya bu

    Reply to this comment
  8. Rossaimi

    Jun 02. 2015

    Insha allah kalau ada kelapangan saya akan singgah sini.

    Reply to this comment
  9. Noriza Rahman

    Jun 04. 2015

    Saya pun ingin memanjangkan silaturrahim dengan Suri..

    Reply to this comment
  10. tambah artik2 yg lbh menarik lgi aku suka baca artikelnya buat tambah pegetahuanku…

    Reply to this comment

Leave a Reply