CPUV Campaigns Nuffnang 36/2015_TGIF – Meal For Two

Bismillahir Rohmaanir Rohim & Assalamualaikum buat sahabatku.

Alhamdulillah. CPUV Campaigns Nuffnang 36/2015_TGIF – Meal For Two.Terima kasih Nuffnang. Makan seorang atau makan beruda dengan dia yer?

Yang Mana Satu Pau Kukus Ke Pau Bakar?

RESEPI DONUT DAN CAKOI SAYA

Hidangan cpuv dari  Nuffnang Suri dapat tiga lagi yum..yum..yum..terasa nak makan sahaja hii…

5 Homemade Jubah Cahayacinta..

TERHAD!! Kelas Baju Kurung, Abaya Menyusu/Moden

Jubah Pengantin Tutu Versi Saya!!

TGIF – Meal For Two iklan yang sedang rancak berjalan ke sana sini hii…

Malaysia kaya dengan tempat makanan yang terbaik mahu lebih boleh ke link iklan yang bergolek. Makan jangan hadap sorang ajaklah rakan ke si dia ok juga itu heee..

DIY Baju Kurung Baby Girl & Baju Melayu Seluar Baby Boy!

DIY Jahit poket Baju Kurung Baby/ Kanak-Kanak Kain Susun Tepi Jer

Pssst..suka makan berdua dalam satu pinggan rasa bahagia dan romantika gitu heee..

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc? Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Advertisement

16 Responses to “CPUV Campaigns Nuffnang 36/2015_TGIF – Meal For Two”

  1. jannah PS Low

    Apr 23. 2015

    dulu-dulu ada juga join Nuffnang ni… tapi sejak jadi pemalas, semua benda ni saya ketinggalan 🙁

    Reply to this comment
    • Suri

      Apr 24. 2015

      tak apa ada masa boleh sertai semula.sekarang banyak iklan boleh pasang ikut mana kita suka 😉

      Reply to this comment
  2. Mek ila Jual Vitamin

    Apr 24. 2015

    Seronoknya ber nuff nang. Mek ila tak pernah berjaya lagi!

    Reply to this comment
    • Suri

      Apr 24. 2015

      mek ila mohon iklan apa ya? kalau nuffnang ni mudah dapat earning. setakat ni tak pernah kecewakan lagi.

      Reply to this comment
  3. Mama Hantek

    Apr 24. 2015

    tak pernah berjaya hihihi ke tak reti cara-caranya heheh

    Reply to this comment
  4. Hafizul

    Apr 24. 2015

    Huhu.. Sy pun.. Suka mkn berdua DLM satu pinggan..huhu

    Reply to this comment
  5. Mama Arif

    Apr 25. 2015

    makan berdua lebih baik..:)

    Reply to this comment
  6. ajumohit

    Apr 25. 2015

    alahai teringin pulak nak makan sini 😉

    Reply to this comment
  7. zara

    Apr 26. 2015

    dah lame teringin nak mkn dekat tgi friday ni..ape yg sedap ye..anyway tahniah suri..

    Reply to this comment
    • Suri

      Apr 29. 2015

      kalau teringi pergi sahaja bawa badan jer sekali rm hee..makan sorang sepi cuba bawa dua orang heee… 😉

      Reply to this comment
  8. Hero Borneo

    Apr 28. 2015

    hu..hu..bestnya rezeki banyak masuk..

    Reply to this comment
    • Suri

      Apr 29. 2015

      alhamdulillah moga kesihatan saya baik.baik sahaja boleh cara income lebih heee 😉 syukur…sangat HB

      Reply to this comment

Leave a Reply