Trick Seksi Menawan Hati Si Dia Rajuk

Bismillahir Rohmaanir Rohim & Assalamualaikum buat sahabatku.

Trick Seksi Menawan Hati Si Dia Rajuk. Sungguh tak ada idea nak update ayat dekat blog. Rasa malas sahaja. Dari tadi hadap akhirnya tutup laptop. Jam 12 tengahari buka semula laptop terus ada idea bila tengok iklan Nuffnang yang..yang sungguh  comel ini.

Yang Mana Satu Pau Kukus Ke Pau Bakar?

RESEPI DONUT DAN CAKOI SAYA

Terlalu seksilah sangat Mister potato iklan dari Nuffnang ini. Apa yang menariknya boleh baca al – kisahnya dekat bawah.

Katanya begini pada suatu waktu yang hening haaa..trick seksi menawan hati si dia rajuk

Baju Kurung Moden Sempena Hari Raya Haji 2014 !!

  • Kalau anda rasa agak sukar nak memuji pasangan ataupun si dia kemungkinan cara ini kira mujarab juga.

 

  • Boleh jadi ini salah satu cara nak memulakan perkenalan ucapkan salam, hai ker kemudian susuli ayat si Amigo Cute tu hee..

 

  • Jika anda rasa pernah membuat silap terlepas bicara atau ada membuat hati pasangan anda terluka dalam boleh sahaja gunakan ayat ini juga.

5 Homemade Jubah Cahayacinta..

  • Jika anda malas nak pujuk cuma snap image kartun si Amigo Cute dan send ke nombornya segera 😉 Insyallah cara memujuk kekasih katakyan mujarab! Paling tak pun dia akan bagi respon senyum sorang-sorang! sah si dia gila ke?

 TERHAD!! Kelas Baju Kurung, Abaya Menyusu/Moden

  • Kalau anda rasa ada budget cinta lebih katanya gaji dapat awal belikan sahaja keropok mister potato padanya. Dari membeli bunga bukan tahan lama pun asyik dapat cium bau adalah. Beli 2 pek keropok mesti dia suka punyalah haaa..

Trick seksi menawan hati si dia rajuk. Apa pun terjadi jangan sesekali biarkan pergaduhan bersama suami, isteri atau si dia berpanjangan ingat dendam dalam rajuk diam..diam lagi lama lagi bahaya tau..

DIY Baju Kurung Baby Girl & Baju Melayu Seluar Baby Boy!

DIY Jahit poket Baju Kurung Baby/ Kanak-Kanak Kain Susun Tepi Jer

Ingin tahu jumpa kami di sana ya 🙂 !!

Jubah Pengantin Saya!!

Nuffnang iklan best boleh jadi entri sanati gitu haaa…untuk penggemar Mister potato gambar & LIKE ini

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc? Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Advertisement

37 Responses to “Trick Seksi Menawan Hati Si Dia Rajuk”

  1. onlajer

    Apr 17. 2015

    oh kalau dah tidur jawab nya pukul 5 lah baru bangun

    Reply to this comment
  2. Cetusan Minda

    Apr 17. 2015

    mmg kiut mr potato ni … klu merajuk pun , x de sapa nak send kartun ni … huhuhuuu

    Reply to this comment
    • Suri

      Apr 21. 2015

      alah tak der yang istimewa ke CM huhu..sabarlah…buat tatapan sendri pun ok juga kan 😉

      Reply to this comment
  3. islam Didadaku

    Apr 17. 2015

    menarik juga ya cara nufffnang membuat variasi iklan

    Reply to this comment
  4. Mama Hantek

    Apr 18. 2015

    aduhhh comelnya hahaha teringat Mr & Mrs Potato dalam Toy Story

    Reply to this comment
    • Suri

      Apr 21. 2015

      HAAA. ada ker alamak saya tak tahu ia wajud dalam siri tu..cma best jer kalau dapat tengok…

      Reply to this comment
  5. Mek ila Jual Vitamin

    Apr 18. 2015

    Haha, memang seksi tips ni. En Hubby memang suka Mr Potato ni ~

    Reply to this comment
  6. Dr Fattah

    Apr 18. 2015

    kena ingat balik macam mana saat saat bercinta dahulu.

    Reply to this comment
    • Suri

      Apr 21. 2015

      ya masa ini kita akan jadi malu dengan apa kita buat …tak salah kala kita harus pujuk si dia kan..

      Reply to this comment
  7. myrujukan

    Apr 18. 2015

    jangan merajuk kuat sangat, sikit sikit x per, hehhee

    Reply to this comment
    • Suri

      Apr 21. 2015

      haaa..suami isteri merajuk ok lagi lah ..kalau kekasih tu bahayanya cam terkebih gula nanti lain jadinya tau .. 🙂

      Reply to this comment
  8. akubiomed

    Apr 18. 2015

    Memang layan. Mungkin dapat mengurangkan rajuk pasangan kot. 🙂

    Reply to this comment
    • Suri

      Apr 21. 2015

      yalah berikan sahaja anggap ia date macma masa mula-mula kawin dulu heee..malu tapi mau 😉

      Reply to this comment
  9. ajumohit

    Apr 19. 2015

    sedapnya mr pottato, tp mengandung ni tak digalakkan ya 😉

    Reply to this comment
  10. ohcikgu

    Apr 19. 2015

    biasalah tu kalau merajuk..

    nak perhatian la tuh.

    Reply to this comment
  11. effa

    Apr 19. 2015

    selalu kalo merajuk luah perasaan dlm whatsapp je. lepas tue tersejuk sendiri.. huhuhu

    Reply to this comment
    • Suri

      Apr 21. 2015

      kalau kena ayat cair mudha nak tawan hati kembali. kalau makan masa juga payah tu hee,,,cepatlah cari penawar kalau scar atu tak kena mungkin ad acara lain kena di hatinya…

      cepat cari tau! 😉

      Reply to this comment
  12. Khairul Zamri

    Apr 19. 2015

    Bahaya juga kalau kita layan sikap malas ni sebenarnya

    Reply to this comment
  13. zara

    Apr 19. 2015

    mister potato yang sangat cute nih 🙂

    Reply to this comment
  14. zik

    Apr 20. 2015

    mujur mr potato jadi teman untuk hilangkan rajuk….hehe

    Reply to this comment
  15. mrhanafi BEST

    Apr 20. 2015

    orang merajuk mesti ke pujuk.hukum dunia .nie.

    Reply to this comment
  16. Hafizul

    Apr 20. 2015

    Haha..mujurlah ada iklan nuffnang..leh mengubat hati yang lara sikit…

    Reply to this comment
    • Suri

      Apr 21. 2015

      ada lara tu ada juga asyik tak sempat nak up entrinya..ni rasa last minit huhu..jangan nuffnang merajuk sudahlah heee..

      Reply to this comment
  17. ada-ada saja tips nya ini unik sekali, kasih uang pasti beres hihihi…

    Reply to this comment
  18. hafizi

    Apr 21. 2015

    leka dengan iklan ms.potato hehehe

    Reply to this comment
  19. AZENI AHMAD

    Apr 21. 2015

    Alolo comelnya.
    Kiutnye.
    Kalau dah kawen bagi pun tersenyum dari merajuk kan.

    Reply to this comment
  20. Mama Nadia

    Apr 26. 2015

    ala so sweet..nak kena share link dengan en husband lah haha

    Reply to this comment
  21. myliferia

    Apr 27. 2015

    Comeeellls, tapi merajuk sikit2 dah lah, nanti penat nak pujuk…kikiki

    Reply to this comment

Leave a Reply