CPUV Campaigns Nuffnang 33/2015_Sunsilk Pink Variant

Bismillahir Rohmaanir Rohim & Assalamualaikum buat sahabatku.

Alhamdulillah. CPUV Campaigns Nuffnang 33/2015_Sunsilk Pink Variant .Terima kasih Nuffnang.

Yang Mana Satu Pau Kukus Ke Pau Bakar?

RESEPI DONUT DAN CAKOI SAYA

Sunsilk Pink Variant sungguh menawan bila blog ini dapat tiga CPUV uh…terasa meriah begitu..

Baju Kurung Moden Sempena Hari Raya Haji 2014 !!

5 Homemade Jubah Cahayacinta..

“Ada beberapa kali sahaja Suri menggunakan syampu sunsilk ini masa itu produk ini baru sahaja diperkenalkan dekat Malaysia. Lepas dari itu Suri dah tak menggunakannya lagi hiii…”

TERHAD!! Kelas Baju Kurung, Abaya Menyusu/Moden

Sebahagian iklan Nuffnang yang comel Sunsilk Pink Variant..

Sunsilk Pink Variant ada empat variasi conditioned hair baharu ingin perkenalkan dalam produk ini.

Bahkan ada contest Sunsilk Biggest Selfie Movie in Malaysia! sedang berjalan nak tahu lebih lanjut bolehlah ke iklan yang sedang berjalan tu nanti yer 😉

DIY Baju Kurung Baby Girl & Baju Melayu Seluar Baby Boy!

DIY Jahit poket Baju Kurung Baby/ Kanak-Kanak Kain Susun Tepi Jer

Hurm.. pada yang  teringin bertukar angin bolehlah mencubanya ya..sebab katanya syampu ini lebih smooth dan manageable.. ya ker 😉

Belum cuba belum tau ya..

Jubah Pengantin Saya!!

Nuffnang iklan terbaik !!

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc? Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Advertisement

4 Responses to “CPUV Campaigns Nuffnang 33/2015_Sunsilk Pink Variant”

  1. Zul

    Apr 17. 2015

    fuh..shampoo berjenama tu…sayang..sy xde rambut..

    Reply to this comment
  2. ajumohit

    Apr 19. 2015

    wahh tahniah suri

    Reply to this comment
  3. hafidzramli

    Apr 19. 2015

    Salam Hormat.

    Tahniah Sis Suri.
    Rasa tercabar diri ini sebab masih belum lagi dapat CPUV Nuffnang.
    Ahaks 😉

    Reply to this comment
  4. Hafizul

    Apr 20. 2015

    Wahhhh..tahniah lo..tahniah lo…hehe

    Reply to this comment

Leave a Reply