CPUV Campaigns Nuffnang 13/2015_PDB CNY Coffee Break

Bismillahir Rohmaanir Rohim & Assalamualaikum buat sahabatku.

Alhamdulillah. CPUV Campaigns Nuffnang 13/2015_PDB CNY Coffee Break. Terima kasih Nuffnang.

Yang Mana Satu Pau Kukus Ke Pau Bakar?

RESEPI DONUT DAN CAKOI SAYA

Sambutan tahun baru cina telah berlalu tapi dapat juga PDB CNY Coffee Break. Ada dapat mesti terujakan. Selalunya CPUV ini akan dapat bila due tu dah lepas barulah dapat iklan Nuffnang CPUV atau Nuffnang CPC. Apa itu tetap rezekikan…

Ini antara sebahagian ikan yang tawarkan dalam medan cahayacinta.com sunggung ceria sahaja lagak mereka semua

Pernah berhenti di mana-mana kawasan istirehat?

Mesti pernahkan kata orang tak berhenti salah satu tempat boleh kematu punggung kita duduk lama-lama atas kerusi hii..

Berehatlah untuk seketika walaupun untuk lima ke dua puluh minit. Kalau mesin dekat kilang ada time depa berjalan ikut time inikan kita manusia huu…

Suri suka berhenti di kawasan rehat Sungai Buloh. Boleh mandi atau makan bekalan tengahari dari mak heee..

Selalunya kalian suka berhenti di perhentian mana? Nyatakan sebabnya.

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc? Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Advertisement

8 Responses to “CPUV Campaigns Nuffnang 13/2015_PDB CNY Coffee Break”

  1. Hero Borneo

    Mar 11. 2015

    coffee break..biasa tau tentang tea break sahaja

    Reply to this comment
  2. Mazni Azmi

    Mar 11. 2015

    Pagi pagi kita mengopi. Baru celik mata dan rajin bekerja.

    Taklah ter angguk angguk sahaja kan

    Reply to this comment
  3. nOe

    Mar 11. 2015

    biasanya berhenti utk buang air jer…hehehe…so tak ada specific mana2 hentian…

    Reply to this comment
  4. Chii

    Mar 11. 2015

    Chii suka Nescafé berbanding coffe ☕️☕️

    Reply to this comment
  5. onlajer

    Mar 11. 2015

    Rasa sekarang Nuff semakin murah hati memberi cpuv

    Reply to this comment
  6. islam di dadaku

    Mar 11. 2015

    asyik CPUV nuffnang tak nak berhenti masuk terus Alhamdulillah

    Reply to this comment

Leave a Reply