CPUV Campaigns Nuffnang 8/2015_Maggi Kari- Curry Festival

Bismillahir Rohmaanir Rohim & Assalamualaikum buat sahabatku.

Alhamdulillah. CPUV Campaigns Nuffnang 8/2015_Maggi Kari- Curry Festival katanya.. Terima kasih Nuffnang

Yang Mana Satu Pau Kukus Ke Pau Bakar?

RESEPI DONUT DAN CAKOI SAYA

Syukur...CPUV Campaigns Nuffnang 7/2015_Maggi Kari- Curry Festival tiga deret kita terima dari team kerja Nuffnang

TERHAD!! Kelas Baju Kurung, Abaya Menyusu/Moden

Baju Kurung Moden Sempena Hari Raya Haji 2014 !!

Sapa tak suka makan Maggi Kari memang rugi..kalau sesekali kita melayannya nak-nak time perot tengah lapar gila..gila heee…sungguh menusuk kalbu…

Sekali rasa pasti nak lagi..kalau Nuffnang bagi free gua terima aja hiii 😉 terima apa? terima iklan cpuv ini ler..

Jubah Pengantin Sungguh Go..gOjes!!

Baju Kurung Moden Sempena Hari Raya Haji 2014 !!

Psstt..Dalam hati masih bersisa untuk cuba habiskan entri penghargaan terima kasih dari Nuffnang sebab masih banyak cpuv tertunggak lagi dah…

YahoOOO!! JAHIT 5 JENIS JUBAH

5 Homemade Jubah Cahayacinta..

DIY Baju Kurung Baby Girl & Baju Melayu Seluar Baby Boy!

Buat entri ini untuk kumpul dan tahu tahun 2015 banyak mana terget cpuv telah berjaya dapat tu jer tujuan utamanya selain sebagai penghargaan dari pihak pengiklananlah. Tiada niat nak menunjuk dan sebagainya lainkan sebagai sumber inspirasi untuk tetap tegar menjadi penulis bergelar blogger pinggiran.

“Orang memberi kita berbudi bahasa ya dak”

Ok. cau 😉

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc? Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Advertisement

12 Responses to “CPUV Campaigns Nuffnang 8/2015_Maggi Kari- Curry Festival”

  1. sensasi2020

    Mar 02. 2015

    Salam Suri……Semoga CPUV semakin hebat, dptlah income masuk..,Tahniah…

    Reply to this comment
    • Suri

      Mar 03. 2015

      wsalam..
      amin terima kasih harap pengguna setia akan dapat income macam saya juga… 😉

      Reply to this comment
  2. encikarman

    Mar 02. 2015

    best pulak main2 dgn nuffnang nih. nak guna balik ke tidak… adehhh..

    Reply to this comment
  3. Dr Fattah

    Mar 02. 2015

    klik-klik dapat komisyen dari pembaca setia.

    Reply to this comment
  4. onlajer

    Mar 02. 2015

    Taniah suri , makin murah rezeki blog ini dengan nuffnang

    Reply to this comment
    • Suri

      Mar 03. 2015

      alhamdulilah..
      saya kurang ada masa up penghargaan..sekarang situasi kena slow berblog tapi dalam slow makin banyak pula cpuv dan cpc yang masuk..

      inysallah saya akan cuba selitkan juga entri bersumberkna maklumat perkongsian..

      Reply to this comment
  5. Norasikin

    Mar 02. 2015

    Sekarang ni memang banyak iklan masuk kan? Semakin banyak syarikat memilih nuffnang untuk promosi prosuk mereka

    Reply to this comment
    • Suri

      Mar 03. 2015

      ya..kalau kita bijak ambil peluang sikit-sikit duit akan masuk juga…tapi mesti kena cara betul 😉

      Reply to this comment
  6. Hero Borneo

    Mar 03. 2015

    bila terpaksa sahaja makan mee segera…adui!

    Reply to this comment
    • Suri

      Mar 03. 2015

      ya..samalah dengan saya….boleh kira dengan jari rasanya heee… 😉

      sesekali bro selalu jangan yera 🙂

      Reply to this comment

Leave a Reply