Chappie

Bismillahir Rohmaanir Rohim & Assalamualaikum buat sahabatku.

Chappie ?? Chappie Official trailer..Apa ada pada cerita pawagan yang bertajuk Chappie ini. Haa..mau reviewkah Suri oh..tidak..tidak tapi sebab kemungkinan lepas di tonton mungkin ada. Barangkali sahajalah ya..

Yang Mana Satu Pau Kukus Ke Pau Bakar?

RESEPI DONUT DAN CAKOI SAYA

Nuffnang

Nuffnang

Chappie terperasan sebab tengok dekat What’s Happening dari Nuffnang haaa..jangan marah ya 😉

YahoOOO!! JAHIT 5 JENIS JUBAH

5 Homemade Jubah Cahayacinta..

www.hitfix.com

www.hitfix.com

TERHAD!! Kelas Baju Kurung, Abaya Menyusu/Moden

Ayuh sedikit menyelongkar sinopsis Chappie yang bakal melonjakkan pawagam pada 5 Mac 2015.

Filem Chappie ini mengisahkan tentang Chappie yang diculik oleh dua penjenayah tetapi kemudiannya diambil menjadi anak angkat oleh sebuah keluarga yang pelik.

Baju Kurung Moden Sempena Hari Raya Haji 2014 !!

DIY Baju Kurung Baby Girl & Baju Melayu Seluar Baby Boy!

quoteimg.com

quoteimg.com

Jubah Pengantin Sungguh Go..gOjes!!

Chappie berbakat luar biasa dan amat pintar, ini kerana Chappie merupakan robot yang dikurniakan dengan kepandaian. SUMBER

Edisi lengkap jahit baju wanita, lelaki dan bayi  >>>>>>>>> SINI

www.scified.com

www.scified.com

Klasifikasi: NA
Genre: Aksi / Ngeri
Tarikh Tayangan: 5 Mac 2015
Bahasa: English
Pengedar: SONY PICTURES RELEASING INTERNATIONAL
Pengarah: Neill Blomkamp
Pelakon: Hugh Jackman, Dev Patel, Sigourney Weaver, Sharlto Copley, Jose Pablo Cantillo

;ll

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc? Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Advertisement

10 Responses to “Chappie”

  1. Dr Fattah

    Mar 01. 2015

    sebab ada hugh jackman, saya mesti tengok chappie.

    Reply to this comment
  2. sabree hussin

    Mar 02. 2015

    nampak macam best, kat trailer dia pun dah nampak menarik, Kenapa Hugh Jackman tu nampak macam berlakon jadi watak jahat tu

    Reply to this comment
  3. adarain

    Mar 02. 2015

    tengok trailer macam gempak.

    Reply to this comment
  4. onlajer

    Mar 02. 2015

    kalau tak baca seperti siri anime apple seed

    Reply to this comment
  5. Norasikin

    Mar 02. 2015

    Ada wolfverine mesti la kena tengok!

    Reply to this comment
  6. Norasikin

    Mar 02. 2015

    lama tak mengunjungi suri. Apa khabar?. Kesibukkan menghadkan blogwalking. Moga suri ceria sentiasa

    Reply to this comment
  7. Azhar

    Mar 03. 2015

    mcm menarik cerita ni. wajib p tengok ni.huhu..robot2 dia lebih kurang real steel jugak

    Reply to this comment
  8. Oja Samid

    Mar 04. 2015

    tengok trailer macam mearik..nak2 ada hugh jackman , kan? hehe

    Reply to this comment

Leave a Reply