CPUV Campaigns Nuffnang 4/2015_DiGi Year End Sale

Bismillahir Rohmaanir Rohim & Assalamualaikum buat sahabatku.

Alhamdulillah. Kali ini Suri dapat lagi CPUV Campaigns Nuffnang 4/2015_DiGi Year End Sale dari Nuffnang. Terima kasih  Nuffnang rasa teruja bukan main senyumku tak lekang.

Yang Mana Satu Pau Kukus Ke Pau Bakar?

RESEPI DONUT DAN CAKOI SAYA

Bawah adalah CPUV Campaigns Nuffnang 4/2015_DiGi Year End Sale

Jubah Pengantin Sungguh Go..gOjes!!

YahoOOO!! JAHIT 5 JENIS JUBAH

5 Homemade Jubah Cahayacinta..

Apa yang menariknya iklan DiGi Year End Sale ini..

Hurm..

Mestilah kena tunggu iklan menari baru tahu apa rahsiah sebalik kejadian berkenaan ok heee..

Renungan Tajam Princess Cut Polk Dotku..

DIY Baju Kurung Baby Girl & Baju Melayu Seluar Baby Boy!

Tak pernah guna talian digi ini aohai..tapi bersyukur sebab Nuffnang sudi bagi iklan dekat cahayacinta itu cukup memadai 😉

 

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc? Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Advertisement

28 Responses to “CPUV Campaigns Nuffnang 4/2015_DiGi Year End Sale”

  1. Manan Qayyim

    Jan 27. 2015

    boleh bt duit bnyk2… tahnia

    Reply to this comment
  2. Dr Fattah

    Jan 27. 2015

    teruskan usaha untuk menarik trafik yang berkualiti.

    Reply to this comment
  3. AZENI AHMAD

    Jan 28. 2015

    Semakin banyak job suri.
    Tahniah.

    Reply to this comment
  4. AZENI AHMAD

    Jan 28. 2015

    Semakin banyak job suri.
    Tahniah..

    Reply to this comment
  5. Nadri Mohd

    Jan 28. 2015

    Saya pelanggan setia DiGi. Pelik kenapa tak dpt kempen DiGi YES drp Nuffnang…

    Reply to this comment
    • Suri

      Feb 11. 2015

      mungki lambat kot heee..saya bukan pengguna digi cuba ke center migkin mereka bolem membantu

      Reply to this comment
  6. adarain

    Jan 28. 2015

    Tahniah!. hehe

    Reply to this comment
  7. Faarihin Talip

    Feb 01. 2015

    Memang menari-nari lah iklan nuffnang dekat blog ni. Hehe..

    p/s: Cahayacinta tu bukan Suri ke? Hari tu, segmen tu saya tag suri lah, tapi saya letak nama cahayacinta. Haha… Tak perlah, kalau ada segmen lain lagi, saya tag dengan nama suri, k. =)

    Reply to this comment
    • Suri

      Feb 11. 2015

      haaa..tak apa ada rezeki nak cuba meriahkan juga…

      nuff baik hati dia bagi akan terus bagi hrrrr

      Reply to this comment
  8. Puteri Kasih

    Feb 03. 2015

    hi suri…lama puteri tak singgah sini. Baru baik demam.

    Suri sihat?

    Reply to this comment
  9. Puteri Kasih

    Feb 03. 2015

    tahniah ye dapat lagi CPUV…semoga makin murah rezeki 🙂

    Reply to this comment
  10. Kucing Comel

    Feb 03. 2015

    Year end..Apa lagi…rebut peluang yang ada

    Reply to this comment
  11. islam di dadaku

    Feb 04. 2015

    dah bersaing dengan kid masalah nuffnang ini Tahniah

    Reply to this comment
  12. zara

    Feb 05. 2015

    Tahniah dan alhamdulillah…rezeki 2015 bertambah2 nampaknye Suri..

    Reply to this comment
  13. Khairul Zamri

    Feb 05. 2015

    Tahniah kak semakin banyak nampaknya dapat CPUV. Mesti nuffnang sayang lebih ni

    Reply to this comment
  14. Aretikz

    Feb 06. 2015

    Makin banyak income ni kalo begini.. hehe

    Reply to this comment
  15. TehR

    Feb 07. 2015

    seronok bila sentiasa dapat CPUV dari nuffnang

    Reply to this comment

Leave a Reply