Sale Harga Mesin Jahit Biasa, Mesin Jahit Tepi Pelbagai Jenama

Bismillahir Rohmaanir Rohim & Assalamualaikum buat sahabatku.

Sale Harga Mesin Jahit Biasa, Mesin Jahit Tepi Pelbagai Jenama..Uh..bukan mudah nak mencari mesin jahit murahkan. Sekarang adalah masa yang terbaik untuk melaburkan wang simpanan ada untuk memberikan pulangan kepuasan pada diri sendiri.

TERHAD!! Kelas Baju Kurung, Abaya Menyusu/Moden

 

Tawaran Bawah Sale Harga Mesin Jahit Biasa, Mesin Jahit Tepi Pelbagai Jenama

YahoOOO!! JAHIT 5 JENIS JUBAH

Lazada ada buat promosi sempena hujung tahun ini. Ahai..rugilah kalau kita tidak mengambil peluang yang ada sebab apa kebanyakan mesin jahit yang tawarkan harganya adalah sangat berpatutan. Hurm..dari segi jemana mesin jahit popular brother, juki, singer dan banyak lagi.

Kawan: Pernah beli barang online Lazada?

CC: Pernah jugalah best pilih barang mana yang berkenan di mata dan buat bayaran secara online haaa..

Kawan: Barang apa yang pernah kau beli itu?

CC: Eh, aku beli tempat memasak INI heee..rembat dua sekali tapi beli dalam masa yang berlainanlah.

Kawan: Ada review ker? jangan main cakap jer..

CC: Eh, mesti SANA penghantaraan barang lazada adalah percuma tau!

Dulu nak dapat mesin jahit murah punyalah susah kalau ada jenis lama main tekan pakai kedua belah tapak kaki itu sekitar rm300 sudah boleh dapat tau. Jenis lama ar..

Renungan Tajam Princess cut polk dotku..

Sekarang lazada sudah ada mesin jahit elektrik bawah budget rm500.00 ke bawah manakala mesin jahit tepi sekitar satu ribu ke seribu lebih boleh dapat.

Sale Harga Mesin Jahit Biasa, Mesin Jahit Tepi Pelbagai Jenama. Pstt..jimat petrol dan masa kata orang bila beli barang secara online ini heeee..Lepas ini bolehlah belajar jahit baju sendiri, cara potong princess cut,cara potong empire cutcara alter baju besar bila masa tanpa ragu haaa.Mau bayar ansuran tiap-tiap bulan pun  boleh lagi tau..

Lazada Malaysia

Jangan cipta alasan. Selagi stok masih tengah banyak ini haaaa..ok sayonara gua sambung jahit edisi baju INI

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc? Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Advertisement

10 Responses to “Sale Harga Mesin Jahit Biasa, Mesin Jahit Tepi Pelbagai Jenama”

  1. puterijamu

    Dec 26. 2014

    menarik nya CC, tapi PJ tak reti menjahit… jahit tangan bole la skit-skit…

    Reply to this comment
  2. akubiomed

    Dec 26. 2014

    Tempoh hari beli mesin jahit murah di Lazada. Sekarang ini senang kalau ada seluar koyak boleh jahit dengan mesin bila-bila masa sahaja.

    Reply to this comment
    • Suri

      Dec 26. 2014

      ya.masa semakin suntuk apa lagi rebutlah heee…ini kerja akan memudahkan kita jahit apa sahaja pun bolehkan 😉

      Reply to this comment
  3. emalinmohd

    Dec 26. 2014

    Mesin jahit tu kira penting gak kot-kot ada pakaian terkoyak. Tapi buat masa ni tangguh dulu beli nya..hihi..sebab baju yang terkoyak selalu tolak tepi je

    Reply to this comment
  4. Aretikz

    Dec 26. 2014

    part ni serender.. menjahit tangan pun alunan jahitan macam ombak.. hehe..

    Reply to this comment
  5. blogger lelaki

    Dec 27. 2014

    mesin jahit pun ada buat sale juga yer

    Reply to this comment
  6. puteri kasih

    Jan 01. 2015

    selamat tahun baru suri…semoga terus berjaya dalam apa juga yang diceburi 🙂

    Reply to this comment
  7. puteri kasih

    Jan 01. 2015

    baru hari ni dapat singgah…dah beberapa hari tak dapat masuk sini. Lama suri bercuti ye 🙂

    Reply to this comment
  8. Ikhwan Fahmi

    Jan 01. 2015

    pilih-pilih mana yang berkenan 🙂

    Reply to this comment
  9. Sheila

    Jan 04. 2015

    Suka shopping kat Lazada ni.. ada item yg memang murah gile.. mcm hari tu sy beli freezer.. beza 100 gak dr kedai..

    Reply to this comment

Leave a Reply