Manik-Manik Hujan Putih Cintaku Kian Bercambah. Eh?

Bismillahir Rohmaanir Rohim & Assalamualaikum buat sahabatku.

Apa telah terjadi tak tahulah. Lain pula harapkan lain yang jadinya. Cis..sungguh tidak sangka nak jolok buah cempedak luar pagar tak syok baik masuk dalam pagar barulah puas nak menjolok..memulasnya eh…

RESEPI & TOPPING DONUT GEBU BIG APPLE SEDAP

Eh, pelik..

Ada jugalah..

Suri ada meninggalkan komen dekat blog kawan pada hari ahad 21/12/2014 tapi kenapa tarikh yang tertera pada blognya hari  sabtu 20/12/2014.

Kelas Jahit 5 Jenis Jubah & Baju Melayu Seluar

Ya. Suri sudah setkan time pada bahagian “settings” beberapa kali. Sebelum ini memang tak ada ubah sikit pun. Jadinya Suri pilih sekali lagi date time kembali lagi. Tapi ia masih gagal 🙁

Apa masalah yang sebenarnya ya..??

Kemudian tangan gatal ini pula tertekan “snow” ambik kau sekali salji cinta turun dekat blog inilah..a.k.a katanya Suri dalam entri kali ini berdegung “Manik-Manik Hujan Putih Cintaku Kian Bercambah. Eh?”

Baju Kurung Budak Sekolah

Pada sesiapa yang ada pandangan pendapat mohonlah bantu Suri ya. Terima kasih.

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc? Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Advertisement

20 Responses to “Manik-Manik Hujan Putih Cintaku Kian Bercambah. Eh?”

  1. aisya

    Dec 22. 2014

    hehehe ,, npe blh jadi camtu plak kak ,, try kak check balik .. mungkin ada kot kak salah tekan . hehe
    aisya follow sini , ada masa follow aisya balik ya http://aisyaieyka.blogspot.com 🙂

    Reply to this comment
  2. Norasikin

    Dec 22. 2014

    keh keh khe. Lawak la suri ni. Godek2 lagi la. Nasib baik, jd semakin elok.

    Reply to this comment
  3. Anim

    Dec 22. 2014

    kak lagi tak reti…

    p/s takde rezeki kak jadi orang perak, hihi

    Reply to this comment
  4. raudzah

    Dec 22. 2014

    Terbaiklah ada snow lagi..he..he

    Reply to this comment
  5. Suri

    Dec 22. 2014

    haa.bila bosan boring ini jadinya sambil balek2 apa sebab jagi gituh 🙁

    Reply to this comment
  6. Ibu Mifzal Arsyad

    Dec 22. 2014

    sejuk…salji turun…hehe

    Reply to this comment
  7. Mak Jemah Jual Vitamin

    Dec 22. 2014

    patutlah bersalji harini..ikut musim luar ni, kat malaysia tengah hujan hehehehe

    Reply to this comment
  8. TehR

    Dec 22. 2014

    kat klate ni hujan dan banjir
    tak ada salji

    Reply to this comment
  9. Kakiblog

    Dec 23. 2014

    boleh tukar salji jadi hujan tak..lebih realistik kalau di Malaysia

    Reply to this comment
  10. ikhwan fahmi

    Dec 23. 2014

    musim hujan sekarang ni

    Reply to this comment
  11. ema

    Dec 23. 2014

    salji turun sebab dah nak dekat 25hb ke? hehehe.

    Reply to this comment
  12. emalinmohd

    Dec 23. 2014

    Hujan tu Kira salji kat Malaysia la Suri..:)

    Reply to this comment
  13. ctfand

    Dec 23. 2014

    nampak salji, ingat en. titan..hihi..
    moga selesai isunya nanti.. 🙂

    Reply to this comment
  14. Lagut Terbaru Mp3

    Dec 23. 2014

    Saya ikut ngerumpi saja ya mbak soalnya gak terlalu mudeng 🙂 hehe

    Reply to this comment
  15. blogger lelaki

    Dec 23. 2014

    patut la rasa sejuk..ad asalji rupanya..tapi tak nampak sangat sebab backgorund dah putih kan

    Reply to this comment
  16. AZENI AHMAD

    Dec 24. 2014

    Alor comey pulak.
    Lain nak nuat jadi yang lain lak.
    Jadinya salji-salji lak..
    Tapi best gak ada salji kan.
    Hehehe

    Reply to this comment
  17. AZENI AHMAD

    Dec 24. 2014

    Alor comey pulak.
    Lain nak nuat jadi yang lain lak.
    Jadinya salji-salji lak..
    Tapi best gak ada salji kan.

    Reply to this comment
  18. resep makanan

    Oct 09. 2015

    terima kasih buat infonya 🙂

    Reply to this comment

Leave a Reply