CPUV Campaigns Nuffnang 46/2014_Education NZ

Bismillahir Rohmaanir Rohim & Assalamualaikum buat sahabatku.

Alhamdulillah. CPUV Campaigns Nuffnang 46/2014_Education NZ. Terima kasih Nuffnang untuk iklan Education NZ.

RESEPI & TOPPING DONUT GEBU BIG APPLE SEDAP

CARA CERAI LEMAK DALAM BADAN

Sekali tiga iklan Suri dapat sedut dari belog ini syukurlah sangat-sangat. Jom cuci mata sekejap.

Dah kata masih lewat up date ini CPUV Campaigns Nuffnang 46/2014_Education NZ ahaks..11 bulan disember adoi..Maka hari hujung minggu ini bagus dahulukan entri yang macam gini. Selagi tak buat maka ia akan bertambah-tambah. Eh..

PRINCESS CUT / BAJU BUDAK SEKOLAH

MY JUBAH PEGANTIN MUSLIMAH 2014

Education NZ dari Nuffnang satu program untuk lepasan sekolah menengah kalau ada berminat bolehlah segera memohon. Katanya termpat pengajian sangat terhad ahai..

BAJU KURUNG VS BAJU MELAYU SELUAR BABY OR DEWASA

P/s: Rindu masa zaman belajar dulu-dulu kena minta tandatangan dekat senior urgh…nyampah !! Korang pernah terkena?

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc? Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Advertisement

12 Responses to “CPUV Campaigns Nuffnang 46/2014_Education NZ”

  1. Kakiblog

    Dec 21. 2014

    ya..memang pernah terkena..ingat balik memang seronok ape!

    Reply to this comment
    • Suri

      Dec 21. 2014

      ah kan…ada sengaja susahkan tak ada motif hanya untuk kenal hormat dekat mereka je. yang berlagak ada gak pas dpt tandayangan mereka tu. ada tak tegur dah lepas tu..eii kejam…

      Reply to this comment
  2. blogger lelaki

    Dec 21. 2014

    wow dapat cpuv lagi nampaknya

    Reply to this comment
  3. Nota Fizik

    Dec 21. 2014

    wah.. tahniah sbb dpt cpuv..

    Reply to this comment
  4. Adam

    Dec 21. 2014

    Tahniah, rezeki penghujung 2014. Senang betul dapat CPUV, meh tips sikit.

    Reply to this comment
  5. Norasikin

    Dec 22. 2014

    Adoi la suri, saya ada 19 CPUV tp semuanya syilling je. Kat mana silapnya ye?

    Reply to this comment
    • Suri

      Dec 24. 2014

      ada cpuv hurm..pelik selalu blog macam kak nora mudha nak dpat earning uhu..

      syiling oklah lama nanti makin naik punya heee.jadi ratus-ratus heee..

      cubalah hantar suport tiket dekat mereka tak salah punya mereka akan balas punya cuma cepat dan lambat sahaja 😉

      Reply to this comment
  6. Nick

    Dec 23. 2014

    tahun ni nuff baik hati lebih sikit..banyak jugak blogger yg dapat cpuv ni..masyukk 🙂

    Reply to this comment

Leave a Reply