CPUV Campaigns Nuffnang 41/2014_Old Town White Coffee

Bismillahir Rohmaanir Rohim & Assalamualaikum buat sahabatku.

Alhamdulillah. CPUV Campaigns Nuffnang 41/2014_Old Town White Coffee Nuffnang menjegah lagi. Haa..kata masih baki CPUV bulan november lagi dah..

Pakej Lengkap Buat Baju Kurung Sekolah Budak

Nuffnang Old Town White Coffee Suri nak belanja tiga mangkuk kuah kari putih katanya hii…

Old Town White Coffee katanya hadiah CPUV dari Nuffnang ini sajian bukan setakat menu sarapan pagi sahaja ya untuk santai pun ada apa lagi untuk menu petang waduh semua menu boleh dapatkan di sana.

MY JUBAH PEGANTIN MUSLIMAH 2014

Iklan status on going Nuffnang Old Town White Coffee sekali pekena mahu datang lagi mah!

 

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc? Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Advertisement

12 Responses to “CPUV Campaigns Nuffnang 41/2014_Old Town White Coffee”

  1. Merlyn Hasshim

    Dec 11. 2014

    dah lama tak pekena kat oldtown, suka makan mee kari kat situ

    Reply to this comment
  2. blogger lelaki

    Dec 11. 2014

    hu3…syok nyer dapat CPUV

    Reply to this comment
    • Suri

      Dec 12. 2014

      alhamdulillah..

      cpuv memang best dapat bagi saya ia satu nilai rm mahal kalau dapat banyak rezekilahkan ada berkenan boleh buat duit sikit-sikit lama-lama jadi bukit ehehe….

      Reply to this comment
  3. Mak Jemah Jual Vitamin

    Dec 12. 2014

    mak aii dapat oldtown plak hehehe

    Reply to this comment
  4. ikhwan

    Dec 12. 2014

    kopi putih old town memang kegemaran saya, beli 3 in 1 untuk bancuh kat rumah.

    Reply to this comment
  5. TehR

    Dec 12. 2014

    pekena 3 mangkuk sekali gus memang boleh tidur lena
    macam ular sawa

    Reply to this comment
    • Suri

      Dec 12. 2014

      tiga mangkuk biar benar kalau saya tak perlu makan nasi lagi layan mee kari sahaja heee… 😉

      Reply to this comment
  6. Hero Borneo

    Dec 12. 2014

    rezeki buat suri..tahniah

    Reply to this comment

Leave a Reply