CPUV Campaigns Nuffnang 40/2014_Mi Sedaap Cup Noodles Dig

Bismillahir Rohmaanir Rohim & Assalamualaikum buat sahabatku.

Alhamdulillah. CPUV Campaigns Nuffnang ke 40 untuk tahun 2014_Mi Sedaap Cup Noodles Dig. Terima kasih Nuffnang salah satu menu makanan segera yang rakyat Malaysia paling sukai!

RESEPI DONUT GEBU BIG APPLE

Nah jemput makanan Nuffnang tiga mangku tambahan lagi Mi Sedaap Cup Noodles Dig auw!!

Teringat masa zaman belajar dulu semua stok perasa mee meggi ada bawah katil Suri haaa..katanya untuk layan masa tengah malam or study kencang haa..

Jubah Suri Princess Cut !!

Nuffnang   Mi Sedaap Cup Noodles Dig ingat akan cerita bila hati berbicara ceritnyaa bolehlah layan walaupun gua kurang “rasa perasaan” tapi kala layan sambil menyedut isi  Mi Sedaap Cup Noodles Dig  mau sedar tak Suri akan tambah dua kali.

MY JUBAH PEGANTIN MUSLIMAH 2014

PELBAGAI ABAYA MODEN/MENYUSU

Anda suka perasa mee meggi apa?

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc? Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Advertisement

20 Responses to “CPUV Campaigns Nuffnang 40/2014_Mi Sedaap Cup Noodles Dig”

  1. Iffah Azhar

    Dec 10. 2014

    Mi Sedapp memang sedapp! hehe…. tapi sedap sedap pun, maximum sekali sebulan je tau!

    Reply to this comment
  2. Suri

    Dec 10. 2014

    haa..saya dah lama tak makan dalam 4 bulan uh…stok dalam ada..sesekali boleh selalu make penyakit. benda biasalah normal ada macam2 item bahaya 😉

    Reply to this comment
  3. Alongxp

    Dec 10. 2014

    kenapa orang pakai nuffnang semua buat post macam ni? memang kena buat ke? saje tanye sebab saya tak guna nuffnang hehehehe

    Reply to this comment
  4. Suri

    Dec 10. 2014

    ada buat sebab nak hargai kerana nuffnang berikan iklan ini buat mereka. tak semua blog boleh dapat iklan sepecil cpuv ini.. pendek kata orang beri kita kena hargai.

    ada buat juga sebab untuk penuhkan entri untuk stok sebulan.ada buat sebab suka review ada buat sekadar untuk suka-suka sebab tiada idea kot heee..

    bend atak wajib tapi terpulanglah pada blogger itu sendiri 😉 tak jaid masalah kalau nak bertanya perkara kecil sahaja.

    Reply to this comment
    • Alongxp

      Dec 10. 2014

      Owh macam tu, ingatkan syaratnye kena buat ke hape… ok2… bab masalah theme tu, kalau nak saya bantu, emel la saya admin@alongxp.com… manalah tahu kot2 saya boleh bantu…

      Reply to this comment
      • Suri

        Dec 10. 2014

        terima kasih terharu bila ada membantu 😉 apa saya pm di sana terima kasih sekali lagi.

        ah..mana ada syarat kala komli lain cerita pula kan 😉

        Reply to this comment
    • Mrsyatie

      Dec 10. 2014

      Tahniah, syukur alhamdulillah. PG pun suka buat entri pasal nuffnang 🙂 meriah juga blog kan, dan sebagai menghargai pihak nuffnang juga sebab sudi bagi kita iklan dan kita boleh menjana pendapatan melaluinya 🙂

      Reply to this comment
      • Suri

        Dec 12. 2014

        alhamdulillah.terima kasih syukur sangay yatie. yang datang tak duga sungguh. haa salah satu cara mudah buat duit hee…oklah untuk blog yang sedang-sedang ini

        Reply to this comment
  5. Mak Jemah Jual Vitamin

    Dec 10. 2014

    tak aci..tak aci..kita punya tak dapat meggi ni hehehe

    Reply to this comment
    • Suri

      Dec 10. 2014

      ayeh apa manyak susah hantar itu suport tiket ajer meh hii.nak blh beli kt kedai stok memeh banyak..

      saje berseloroh jangan amik atie eh.

      kita tak tahu asal banyak masuk cpuv ni kita sahaja pos entri cpuv ni sb masih banyak cpuv bulan 11 masih banyak yang belum pusblihkan lagi aduh…

      Reply to this comment
  6. asraff ruslan

    Dec 10. 2014

    makan sekali-sekala ok la….jangan amalkan selalu….tahun ni Nuffnang bermurah hati…penuh CPUV depa bagi…..

    Reply to this comment
  7. imran

    Dec 10. 2014

    mi sedap

    Reply to this comment
  8. cik iman

    Dec 10. 2014

    tetiba rasa nak makan mi sedaap ekekeke

    Reply to this comment
  9. Lynn™

    Dec 11. 2014

    Mee Sedap memang sedap, tapi saya layan sesekali jer……
    err bila mood memasak tak ada.

    Reply to this comment
  10. onlajer

    Dec 11. 2014

    mi sedap bagi cpuv lah

    Reply to this comment

Leave a Reply