CPUV Campaigns Nuffnang 39/2014_Mah Sing Avenue Street

Bismillahir Rohmaanir Rohim & Assalamualaikum buat sahabatku.

Alhamdulillah. CPUV Campaigns Nuffnang 39/2014_Mah Sing Avenue Street. Terima kasih Nuffnang atas tiga iklan masih on going dan dapat tiga tempat juga dalam blog ini. Syukur sangat-sangat.

RESEPI DONUT GEBU BIG APPLE

Ikutkan ini kali kedua Suri dapat iklan dari Mah Sing Avenue Street. Kalau ada perasan pada kempen CPUV yang ke 34 yang ini. Tak sangka yang iklan yang itu masih berjalan lancar lagi 😉

Bawah iklan Mah Sing Avenue Street dari Nuffnang

Mah Sing Avenue Street..

Tempat pelaburan perniagaan tau. Rugi kalau kita tidak menjegah kemudahan yang ada sana. Nak tau bawah Suri berikan sedikit penceraha. Manalah tahu ada berminat nak berurus niaga dengan syarikat besar inikan.

PELBAGAI ABAYA MODEN/MENYUSU

Jubah Suri Princess Cut !!

Peta lokasi untuk ke Mah Sing Avenue Street..

Menarik dan masa inilah untuk jana wang dari sekarang.  Nuffnang  iklan terbaiklah jom pergi cuci mata or shoping dekat sana !

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc? Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Advertisement

28 Responses to “CPUV Campaigns Nuffnang 39/2014_Mah Sing Avenue Street”

  1. yoorin

    Dec 05. 2014

    done click iklan oldtown.. hiiii..

    Reply to this comment
  2. Hero Borneo

    Dec 05. 2014

    semakin lebat rezeki puan suri..terbaik la..

    Reply to this comment
  3. Syahril Hafiz

    Dec 05. 2014

    Fuyoo hebat dah dia.. hehe
    Banyak campaign Nuffnang sekarang. Best rezeki alhamdulillah

    Reply to this comment
  4. fyna

    Dec 05. 2014

    rajinnya suri review. fyna xdan nak review. huhuhu..

    Reply to this comment
  5. blogger lelaki

    Dec 05. 2014

    hu3..selalu sangat dia dpt CPUV yer..

    Reply to this comment
  6. Suri

    Dec 05. 2014

    alhamdulillah syukurlah blog ini maish mendapat mandat nuffnang 😉

    Reply to this comment
  7. TehR

    Dec 05. 2014

    seronok tengok nuff menari
    best sangat
    kan?

    Reply to this comment
  8. Mak Jemah Jual Vitamin

    Dec 05. 2014

    wah tahniah!tahniah! semakin berkembang maju heheh

    Reply to this comment
  9. raudzah

    Dec 06. 2014

    Tahniah dear..

    INTI for you..

    Reply to this comment
  10. Hafizul

    Dec 06. 2014

    Tahniah..moga lagi kencang dapat cpuv ni..

    Reply to this comment
  11. Siti

    Dec 08. 2014

    Hairan kenapa akhir-akhir ni banyak dapat CPUV padahal blog saya cikai je..

    Reply to this comment
  12. ajumohit

    Dec 09. 2014

    tahniah suri sentiasa ada Be baru ya

    Reply to this comment
  13. Kereta Sewa Shah Alam

    Dec 09. 2014

    Wah sonang nya dapat, blog otai ni

    Reply to this comment
  14. Sheila

    Dec 10. 2014

    Rajinnya suri review nuffnang ni.. saya ada join nuffnang ni tapi x brapa nak paham. Nak menuntut ilmu dengan suri boleh?

    Reply to this comment
    • Suri

      Dec 10. 2014

      boleh sahaja temui saya dekat muka buku add surihati_ku kala nak cepat reply hee..htr email blh ruang contact 😉

      tak ada masalah punya 😉

      Reply to this comment

Leave a Reply