CPUV Campaigns Nuffnang 38/2014_Altel Digital Campaign

Bismillahir Rohmaanir Rohim & Assalamualaikum buat sahabatku.

Alhamdulillah. CPUV Campaigns Nuffnang 38/2014_Altel Digital Campaign. Terima kasih Nuffnang atas iklan Altel Digital Campaign.

RESEPI DONUT GEBU BIG APPLE

Bawah ada tiga lagi iklan dari Nuffnang atas jenama Altel Digital Campaign yang sedang “On Going”

Apa itu Altel Digital Campaign?

Mustahil Nuffnang main suka-suka bagi iklan dekat belog ini kot hurm..mahu tahu? boleh terus pada iklan yang ada gambar macam dekat bawah itu. Kata orang banyak cakap pun tak guna hii..

MY JUBAH PEGANTIN MUSLIMAH 2014

PELBAGAI ABAYA MODEN/MENYUSU

Psst..ada banyak maklumat Altel Digital Campaign boleh korang dapat dekat sana tau kalau tak jeguk rugi dah. Yang penting iklan dari Nuffnang agak jarang menghampakan para pengunjung di sini 😉

 

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc? Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Advertisement

23 Responses to “CPUV Campaigns Nuffnang 38/2014_Altel Digital Campaign”

  1. fyna

    Dec 04. 2014

    makin bertambah-tambah rezeki. alhamdulillah.

    Reply to this comment
  2. Diari Ibu Zarith

    Dec 04. 2014

    ALhamdulillah..rezeki kan =)

    Reply to this comment
  3. zara

    Dec 04. 2014

    Ramai ke yang dah cuba altel..teringin jugak nak carik pengganti simkad skang

    Reply to this comment
  4. hpmurah2u

    Dec 04. 2014

    saya pun dapat kempen altel..yey…semoga sukses wahai owner blog

    Reply to this comment
  5. puteri kasih

    Dec 04. 2014

    suri pun dapat berderet ye…semoga dapat lagi banyak untuk bulan ni 😀

    Reply to this comment
  6. puteri kasih

    Dec 04. 2014

    suri tengah buat apa tu? menjahit ke? 🙂

    Reply to this comment
  7. Merlyn Hasshim

    Dec 04. 2014

    saya dah register kat sana, mcm tak ada org jer. admin pun tak menjawab soalan yg ditanya.

    Reply to this comment
    • Suri

      Dec 04. 2014

      jangan slaah faham mereka bukan nak melayan masage dari kita masih ada ramai lagi orang mereka nak layan heee.take time cuma lambat dengan cepat sahaja 😉

      Reply to this comment
  8. raudzah

    Dec 05. 2014

    Alhamdulillah..rezeki Disember ya…

    Reply to this comment
  9. raudzah

    Dec 05. 2014

    Lactacyd for your breakfast…

    Reply to this comment
  10. Hafizul

    Dec 05. 2014

    Huhu..tahniah suri..seronoknya haaa.

    Reply to this comment
  11. Suri

    Dec 05. 2014

    senyum sambil taip entri

    Reply to this comment
  12. Kereta Sewa Shah Alam

    Dec 09. 2014

    Rezeki ni alhamdullilah

    Reply to this comment
  13. Ibu Mifzal Arsyad

    Dec 11. 2014

    masyuk la nnt..banyka dpt iklan tuh..tahniah..

    ps : sy pun pengguna altel..hehe

    Reply to this comment

Leave a Reply