CPUV Campaigns Nuffnang 37/2014_Clinique Sonic System

Bismillahir Rohmaanir Rohim & Assalamualaikum buat sahabatku.

Alhamdulillah. CPUV Campaigns Nuffnang 37/2014_Clinique Sonic System. Terima kasih Nuffnang atas iklan  penjagaan produk pembersihan wajah wanita dan lelaki dari Clinique.

RESEPI DONUT GEBU BIG APPLE

Untuk Clinique Sonic System Nuffnang berikan tiga iklan terpacak dekat blog cahayacinta yahooo!!

Produk Clinique Sonic System baru sahaja lancarkan tau aha nak tahu ini adalah salah satu cara paling mudah mencuci wajah dari menggunakan kaedah manual menggunakan tangan bertukar kepada mini mesin gitu heee.

MY JUBAH PEGANTIN MUSLIMAH 2014

Tara!!! inilah dia gambar Produk Clinique Sonic System iklan dari Nuffnang tu. Yang ini punya iklan salah satunya duduk dekat atas entri blog tau 😉

Sekarang semua benda nak cepat mungkin inilah salah satu cara paling mudah untuk anda sering tiada masa untuk belek wajah lama-lama depan cermin hii.. 😉

Mau review Produk Clinique Sonic System? tunggulah eh hii..

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc? Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Advertisement

20 Responses to “CPUV Campaigns Nuffnang 37/2014_Clinique Sonic System”

  1. raudzah

    Dec 02. 2014

    curry old town white coffee for you…

    Reply to this comment
    • Suri

      Dec 02. 2014

      terima kasih salah satu cadangan menu yang memang sesuai untuk orang tak ada selera macam mkn saya ni

      Reply to this comment
  2. Merlyn Hasshim

    Dec 02. 2014

    salam perkenalan. saja dtg blog walking di waktu rehat tgh hari. iklan ni muncul sekali sekala jer kan? sebab time saya tgh meronda skang tak ada. btw, saya suka lipstik Clinique, sgt best dan serasi dengan bibir.

    Reply to this comment
    • Suri

      Dec 02. 2014

      salam kenal. yes ada time dia hii..

      nampak gaya semua kelengkapan kecantikan wajib semua jenama cilinique 😉

      Reply to this comment
  3. Myra Jay

    Dec 02. 2014

    Tahniah Suri..
    Moga masyukkk ;D

    Reply to this comment
  4. adarain

    Dec 02. 2014

    Rezeki bulan dexember. hehe

    Reply to this comment
  5. zara

    Dec 02. 2014

    alhamdulillah rezeki hujung tahun tu suri..

    Reply to this comment
  6. Suri

    Dec 02. 2014

    syukur tak sangka sungguh sebab dalam beberapa hari tak up entri langsung hii…

    Reply to this comment
  7. Scha Nazri

    Dec 02. 2014

    rasa best pulak nak test skin care ni. hehe

    Reply to this comment
  8. puteri kasih

    Dec 02. 2014

    tahniah suri…puteri dah lama tak sempat nak buat entri CPUV

    Reply to this comment
  9. puteri kasih

    Dec 02. 2014

    harap suri dah semakin sihat..puteri agak sibuk, sebab tu agak kurang entri bulan lepas. 🙂

    Reply to this comment
  10. Aretikz

    Dec 02. 2014

    Dah lama tingglkan bab nuff ni.. huhu..

    Reply to this comment
  11. Hero Borneo

    Dec 03. 2014

    banyak rezeki masuk..tahniah suri

    Reply to this comment

Leave a Reply