Alexander And The Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day

Bismillahir Rohmaanir Rohim & Assalamualaikum buat sahabatku.

Alexander And The Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day cerita yang bakal tayangkan  pada 4 Disember 2014. Mana tahu ini aha..biasalah ketahui dari perut Nuffnang lah 😉

Tergerak jugalah hati nak tahu Filem Sinopsis Alexander And The Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day merancang awal bulan nanti mahu setkan masa hujung minggu bersama suami dan anak-anak nanti.

Setelah Alexander bangun daripada tidur, semua benda yang dilakukan tidak menjadi. Semasa dia bangun, gula-gula getah yang dikunyah semalam telah melekat ke rambutnya. Turun dari katil, dia terjatuh di atas papan luncur dan baju sejuknya telah terjatuh ke dalam sinki yang dipenuhi air. Semasa sarapan, abang-abangya, Anthony dan Nick, telah mendapat hadiah di dalam kotak bijirin sementara Alexander hanya mampu melihat dan meneruskan sarapannya. sumber

Genre kekeluargaan edaran walt disney picture ini menggabungkan pelakon yang agak popular juga Ed Oxenbould, Steve Carell, Jennifer Garner bawah arahan Miguel Arteta.

Cerita berunsurkan anak nakal sering mendapat perhatian Suri kerana di sinilah kita akan dapat pelajari cara menawan, mengawal anak-anak yang agak agresif sedikit nakal. Bahkan bagaimana pula cara ibu dan ayah mendekatkan diri pada jiwa sang meningkat remaja ini.

Maybe sebab itu katakan No Good, Very Bad Day! pada hujung tajuk cerita ini hii..

Salah satu adegan yang tidak jangkakan

Jangan lepaskan peluang untuk tonton Alexander And The Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day cuti sekolah ini bersama -sama dengan mereka ya. Segala kemungkinan boleh terjadi..

Kredit sini ini

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc? Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Advertisement

18 Responses to “Alexander And The Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day”

  1. raudzah

    Nov 22. 2014

    Singgah hujung minggu disini…

    Reply to this comment
  2. Fyda Noh

    Nov 22. 2014

    Saya pun suka tgk cita org putih yang ada pengajaran gini. Kadang2 cita orang putih lagi bagus daripada cita melayu yang asik nak kisah cinta je

    Reply to this comment
    • Suri

      Nov 25. 2014

      haa itu jemu tapi kena tengok jugalah macam tak ada pilihan.station berbayar lagu tu juga memuakkan langsung..

      Reply to this comment
  3. MNH

    Nov 22. 2014

    macam best cerita ni tapi saya yakin tak dapat tengok sebab sibuk dengan study 🙁

    Reply to this comment
    • Suri

      Nov 25. 2014

      beli cd dvd sahaja boleh geee,, 😉 ajak kawan masa tayangan ada punya cari masa free kala hadap buku no rest penat gak otak tu heee 😉

      study smart ya 🙂

      Reply to this comment
  4. Azeni Ahmad

    Nov 23. 2014

    Hehehehe…
    Cerita humor berunsurkan kekeluargaan..
    Best, santai dan banyak pengajaran.
    Nak2 kalau dah ada anak2 kan yg makin membesar..
    So dengan tgk filem macam nie dapat pengajaran mcmna nak adapt dengan anak2 kan…

    Reply to this comment
    • Suri

      Nov 25. 2014

      ya unsur begini patut ada dalam filem kita kala cinta berlamabak kala bab ini jarang sentuh ketegahkan..

      manfaat untuk anak keluarga dan jiran sekeliling juga 😉

      Reply to this comment
  5. Hero Borneo

    Nov 23. 2014

    masa cuti sekolah..masa untuk bersama keluarga

    Reply to this comment
  6. TehR

    Nov 23. 2014

    wah, cerita macam ni memang best ni
    saya suka2x

    Reply to this comment
  7. imran

    Nov 23. 2014

    bagus ni untuk tontonan bersama keluarga, pasti kelakar filem ni.

    Reply to this comment
  8. Hafizul

    Nov 24. 2014

    Huhhh..macam sedap aje citer nih..haha..isteri mesti suka ni..

    Reply to this comment
  9. Zul

    Nov 24. 2014

    cerita cam ni baru best kalau nak layan dgn keluarga..ada pengajaran yg bagus di sebalik cerita..apa2 pun kena pantau juga kalau dgn anak2..cite omputih ni kadang2 ada jgk bab tak patut..memang tak patut..haish..

    Reply to this comment
    • Suri

      Nov 25. 2014

      ada juga tak lebih suka santai masih ada juga filem tak masuk unsur sex saya rasa itu filem sungguh berkualiti

      Reply to this comment

Leave a Reply