CPUV Campaigns Nuffnang 35/2014_Sony Xperia Z3 Launch

Bismillahir Rohmaanir Rohim & Assalamualaikum buat sahabatku.

Alhamdulillah. CPUV Campaigns Nuffnang 35/2014_Sony Xperia Z3 Launch pemberian dari Nuffnang lagi. Iklan CPUV Sony Xperia Z3 Launch sudah lama run dalam blog cahayacinta tapi sengaja di lewatkan sebab nak habiskan entri banyak tertangguh. Syukur ia masih status “On Going”

RESEPI DONUT GEBU BIG APPLE

Bawah Nuffnang  CPUV Campaigns Nuffnang 35/2014_Sony Xperia Z3 Launch syukurlah ada tiga tempat iklan terpacak sukanya hati tidak terkata 😉

Nuffnang ketengahkan Sony Xperia Z3 Launch adakan promosi agaknya. Manalah tahu pada sesiapa yang berminat bolehlah dapatkan segera pada kedai telefon bimbit yang berhampiran ya. Tertakluk pada terma dan syaratnya 😉

BAJU KURUNG BABY GIRL& BAJU MELAYU  BABY BOY

GAMBAR POLA BAJU KURUNG MODEN !!

JUBAH PRINCESS CUT VS KEMBANG PAYUNG

Sony Xperia Z3 Launch salah satu jenama yang sudah lama terkenal dan percayai pengguna kalau dapat satu saat yang berbaloi jika kita memilikinya.

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc? Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Advertisement

19 Responses to “CPUV Campaigns Nuffnang 35/2014_Sony Xperia Z3 Launch”

  1. Zul

    Nov 20. 2014

    wow…murah rezeki hujung tahun…boleh pergi YES !!

    Reply to this comment
    • Suri

      Nov 20. 2014

      tak mahulah yes tu kita peram beli barang boleh gunakan untuk masa depan ok gak tu hee…

      Reply to this comment
  2. ringantangan

    Nov 20. 2014

    Tahniah!, wah, berduyun-duyun CPUV masuk. 🙂

    Reply to this comment
    • Suri

      Nov 20. 2014

      alhamdulillah untuk suka suki boleh sahaja mohon iklan nuffnang ini sikit-sikit lama-lama jadi bukit 😉

      Reply to this comment
  3. fyna

    Nov 20. 2014

    alhamdulillah. rezeki kan.

    Reply to this comment
  4. TehR

    Nov 20. 2014

    kena la nuffnang bagi cpuv banyak2
    nanti dapat la beli sony xperia z3

    Reply to this comment
  5. Mak Jemah Jual Vitamin

    Nov 21. 2014

    wah bestnya banyak masyuk:)

    Reply to this comment
  6. Kakiblog

    Nov 21. 2014

    rezeki yang berterusan..tahniah!

    Reply to this comment
  7. raudzah

    Nov 21. 2014

    Salam Jumaat Suri…

    Alhamdulillah rezeki berterusan ya…

    Reply to this comment
  8. raudzah

    Nov 21. 2014

    INTI for your breakfast..

    Reply to this comment
  9. Hafizul

    Nov 21. 2014

    Huhu..tahniah suri..making terrer dengan strategi nuffnang ni..

    Reply to this comment
  10. onlajer

    Nov 24. 2014

    sekejap kawan pun nak periksa , kawan dapat tak yang ini

    Reply to this comment
  11. ajumohit

    Nov 25. 2014

    tahniah suri, murah rezeki dengan nuff

    Reply to this comment

Leave a Reply