Hello Kitty Masuk Court..Dia Tak Bersalah Sayang

Bismillahir Rohmaanir Rohim & Assalamualaikum buat sahabatku.

Jubah satin princess cut boleh cari dekat sini sayang..Edisi semalam sempat juga up satu entri dalam bilik hotel boleh baca dekat ini. Masih ada tercari maka Suri ingatkan kembali pada entri ini. Ok. Stop! Hello Kitty Masuk Court..Dia Tak Bersalah Sayang

RESEPI DONUT GEBU BIG APPLE

CC: Suatu hari Suri ada menegur padanya kalau lepas makan mesti buang plastik jajan, pembalut plastik gula-gula dalam tong sampah tau..Tolonglah jangan buat kerja rumah ibu jadi double..double ok.

Hello Kitty kecil teman main-main sebelum tidur

Hello Kitty kecil teman main-main sebelum tidur

Anak CC:Dia datang dan menggangguk sambil buat kerja tanpa banyak bicara berkutik. Suri selesai memasak teruslah duduk ruang tamu membaca surat akhbar lalu tertidur.

Datang anak dia rajin pula mengemas rumah.. Bila Suri bangun untuk hidangkan lauk – pauk alangkah terperanjatnya Suri bahawasanya hello kitty telah selamat masuk dalam tong sampah!

CC: Bila tanya kenapa buang patung hello kitty dalam tong sampah dekat dapur?

Anak CC:Katanya plastik sampah hello kitty sudah tak ada jadi kita buang hello kitty sekali boleh.

Hello Kitty saiz besau

Hello Kitty saiz besau

CC:Wah kes berat. Petang itu juga Suri angkut si kitty basuh dan sepit dekat ampai baby gerrr..Hello Kitty Masuk Court..Dia Tak Bersalah Sayang..court kena sepit ampai luar uh..sungguh dia tak bersalah tau uh…

Hello Kitty Masuk Court..Dia Tak Bersalah Sayang ker sukar dia nak faham apa yang Suri katakan. Cik dah buat demo tau! Subahallah…hadoi…

Walau apa juga keadaan hati mesti sabar selalukan.. 😉 ada pengalaman lebih kurang macam Suri mari kongsikan 😉

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc? Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Advertisement

27 Responses to “Hello Kitty Masuk Court..Dia Tak Bersalah Sayang”

  1. onlajer

    Nov 19. 2014

    masuk mesin basuh ke hello kity nya nih

    Reply to this comment
  2. akubiomed

    Nov 19. 2014

    Nampaknya bantal busuk perlu ditukar sarung baru. 🙂

    Reply to this comment
  3. Suri

    Nov 19. 2014

    dia tak mahu kecuali benda sama huaa… ;(

    Reply to this comment
  4. Iffah Azhar

    Nov 19. 2014

    anak bijak ni sis!

    Reply to this comment
  5. Hafizul

    Nov 19. 2014

    Haha…sabar aje lah..budak2 kan..mujur perasan..kalau tak, kena cari kitty yg lain lahhh..

    Reply to this comment
  6. zool

    Nov 19. 2014

    kesiannya heello kitty tu.. beli je yang baru kot

    Reply to this comment
    • Suri

      Nov 19. 2014

      tak boleh itu kawan bagi heee dia suka buat main pondok dekat rumah kekdang buat alas kepala hi..

      Reply to this comment
  7. ikhwan

    Nov 20. 2014

    alahai kesian masuk mahkamah 🙂

    Reply to this comment
  8. Hero Borneo

    Nov 20. 2014

    sembat sahaja yang baru di kedai…boleh kan!

    Reply to this comment
    • Suri

      Nov 20. 2014

      boleh tapi baik beli makanan lagi kenyang perot heee.. 😉

      Reply to this comment
      • Kakiblog

        Nov 20. 2014

        kenyang tak lama lah suri..kalau beli barang mainan selama yang boleh.he..he..

        Reply to this comment
        • Suri

          Nov 20. 2014

          ha..kat rumah banyak KB rasanya bila dewasa nak bagi kt orang pula..tak galak dia main masa kecil boleh lagi.

          sesekali layan boleh gak tu 😉

          Reply to this comment
  9. raudzah

    Nov 20. 2014

    he..he..comel je..

    Reply to this comment
  10. raudzah

    Nov 20. 2014

    2X promoted content for your breakfast..

    Reply to this comment
  11. imm

    Nov 20. 2014

    salam..singgah blogwalking kat sini..

    eheee comei sangat hello kitty..

    Reply to this comment
  12. Zul

    Nov 20. 2014

    saya benor dgn hello kitty tu yer..nnt jadi bantal busuk..klo xde benda tu mengamuk nak tdo,,,mcm anak sy.

    Reply to this comment
    • Suri

      Nov 21. 2014

      haa..hello kitty sayang teman dia main-main masa tidur,,bantal peluk wajib ada..itu lunyai basuh pakai downy heeee..itu barang kalau tak ada lagi haru… 😉 hiiii

      Reply to this comment
  13. TehR

    Nov 20. 2014

    perlu banyak sabar untuk masukkan apa yg ada dalam fikiran kita ke dalam fikiran anak
    nak kena latih tubi juga

    Reply to this comment
    • Suri

      Nov 21. 2014

      yalah kekadang dia suka naik marah mum uh..sabar kalau geram saya gigit punggung dia haaaa 😉

      Reply to this comment
  14. Queenpink

    Nov 21. 2014

    Queenpink ada banyak koleksi hello kitty kat rumah 🙂

    Reply to this comment

Leave a Reply