Pengalaman, Toturial, Review Layctacyd Feminine Wash

Bismillahir Rohmaanir Rohim & Assalamualaikum buat sahabatku.

Pengalaman, Toturial, Review Layctacyd Feminine Wash..sudahlah hentikan kenyataan atas pada hakikatnya ini adalah pek percubaan lactacyd yang telah Suri dapat sekitar beberapa bulan lepas.

My DIY Jubah Princess Cut

Pengalaman, Toturial, Review Layctacyd Feminine Wash..Ini entri Suri rangkulkan kesemuanya sekali. Kalau buat satu-satu entri rasanya akan lebih banyak part yang akan Suri buka posting nanti. Oh TAK !

Ha..tak kisahlahkan tajuknya ada bahasa melayu campur english harapnya isi di dalam entri ini anda semua faham 😉

Ada lima pilihan untuk produk lactacyd

Ada lima pilihan untuk produk lactacyd

Produk penjagaan intimasi wanita lactacyd tersangatlah bau harum semerbak bunga gitu.

Pertengahan tahun ini terdapat dua CPUV lactacyd dari pihak Nuffnang yang di siarkan dalam belog cahayacinta.

Pembelian Pakej Cakoi bersama Pakej Bun Pau & Pizza

Untuk mendapatkan set lactacyd yang lengkap boleh cuci mata anda dekat sini. Tapi yang Suri dapat dari HQ dua sample Layctacyd warna biru dan warna kuning.

saya dapat dua pek lactacyd ;)

saya dapat dua pek lactacyd 😉

Lactacyd warna kuning bau lebih kuat dan tahan lama lepas kita basuh menggunakan tangan hii..kalau kata Layctacyd keluar jenama minyak wangi sure sudah lama Suri tambat!

uh picit sikit bau sudah menusuk jiwa !

Toturial cara menggunakan produk lactacyd wanita:-

  1. Mula picit sedikt dekat atas tapak tangan.
  2. Letakkan sedikit air atas tangan dan jadikan dia buih-buih sabun gitu.
  3. Kemudian cucilah bahagian intimasi anda 😉 bau harum dan buat kita selesa sepanjang hari. Cubalah.

Cara Membuat Menjahit Jubah Muslimah Wanita Moden !!

Review produk lactacyd white intimate

  • Wanita dan haruman memang tidak dapat pisahkan. Bau produk lactacyd tidaklah terlalu kuat ia dalam rada yang “bau yang menenangkan”.
  • Produk lactacyd white intimate sesuai gunakan sepanjang hari apa lagi untuk time haid datang masa inilah produk pencuci wanita dapat membantu mengatasi masalah ketidakselesaan anda.
  • Berikan kita keyakinan. Ingat bukan sudut luar sahaja yang perlu kita jaga bahagian dalaman pun perlu di ambil kira sebab ia adalah ratu dalam organ setiap wanita! Baru katakan cantik, bersih dan segar luar dan dalam gitu 😉

Jahit Baju Kurung Riau/ Pahang + Kain Lipat Batik

Kalau pek comel ini sudah serasi apalagi jomlah dapatkan sekarang sementara stok masih ada 😉 YeY !!

Lazada Malaysia

Eh, oklah lain kali kita sambung babel lagi yerk daa.. 😉

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc? Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Advertisement

28 Responses to “Pengalaman, Toturial, Review Layctacyd Feminine Wash”

  1. Fiza Rahman

    Oct 29. 2014

    Dpt sample nagn anak patung tu skali ker suri ☺

    Reply to this comment
    • Suri

      Oct 30. 2014

      haa..taklah sample tu jer dapat anak patung tu mainan pondok-pondok anaknya..erk kekadnag maknyer pun terjoint sekaki 😉

      Reply to this comment
  2. ema

    Oct 29. 2014

    memang bau harum layctacyd ni.

    Reply to this comment
  3. Rosmiza Ali

    Oct 29. 2014

    Belum pernah cuba lagi.. Okay, lepas ni kena cuba.. ^_^
    Rosmiza Ali Official Blog™

    Reply to this comment
  4. Yana

    Oct 29. 2014

    bestnya dpt sample kelima2 scent ke?

    Reply to this comment
    • Suri

      Oct 30. 2014

      yayayaya.. erm…mana ada saya dapat lima sempel saya cuma dapat “dua pek sempel” sahaja.

      yey memang best gitu

      Reply to this comment
  5. Oja Samid

    Oct 29. 2014

    memang ok ke lactacyd tue ye? dulu2 banyak baca artikel yg kata feminine wash nie tak elok..n tak diperlukan. tu yg terus stop. huhu..

    Reply to this comment
    • Suri

      Oct 30. 2014

      lacyacyd atau apa jenis produk kita boleh guna tapi kita mesti alert ph yang sesuai untuk bahagian intim kita 😉

      Reply to this comment
  6. puterijamu

    Oct 29. 2014

    rasa cam confidentkan cc lepas guna layctacyd ni kan

    Reply to this comment
  7. Mak Jemah Jual Vitamin

    Oct 29. 2014

    belum pernah try lagi lactasyd ni tapi nampak macam best je:)

    Reply to this comment
  8. TehR

    Oct 29. 2014

    cerita kaun hawa ni
    yang komen juga semua kaum hawa

    tetiba malu pulak aku
    huhu

    Reply to this comment
    • Suri

      Oct 30. 2014

      alah cikgu dah ada berapa orang anak maish malu cit ekekekeke .;) jangan risau ini ilmu pasal kebersihan diri wanita..gadis gitu hiiii

      Reply to this comment
  9. Lyn™

    Oct 29. 2014

    Layctacyd ni memang harum baunya.

    Reply to this comment
  10. Tunsha Ayunie

    Oct 30. 2014

    Sha pernah pakai… memang wangiiiii dan best sangat!

    Reply to this comment
  11. Hero Borneo

    Oct 30. 2014

    segan..tapi masuk juga kerana isu wanita tak boleh lari jauh..ada isteri dan anak perempuan!

    Reply to this comment
  12. dulu pernah cuba tapi skang tk lagi.. pakai air biasa aje !

    Reply to this comment
  13. Denaihati

    Oct 30. 2014

    Barang ni perempuan mesti suka, kena pulak wanginya dapat bertahan lama.

    Reply to this comment
  14. Zul

    Oct 30. 2014

    suami mesti lagi bertambah sayag 🙂

    Reply to this comment
  15. hani

    Oct 31. 2014

    yg katoon kat sebelah tu jugak yg comelnye hehe

    Reply to this comment

Leave a Reply