CPUV Campaigns Nuffnang 30/2014_British Council – Education UK Exhibition 2014

Bismillahir Rohmaanir Rohim & Assalamualaikum buat sahabatku.

Alhamdulillah edisi menghabiskan  Nuffnang  bagi kampen  CPUV Campaigns Nuffnang 30/2014_British Council – Education UK Exhibition 2014.

Ebook Lengkap Baju Kurung Moden vs Baju Kurung Tradisional

Terima kasih Nuffnang CPUV Campaigns Nuffnang 30/2014_British Council – Education UK Exhibition 2014.

Ini pula paparan iklan Nuffnang Education UK exhibition 2014 😉

Nuffnang iklan kerap sangat bertukar ganti iklannya atas, bawah dan bahagian kanan hurm..bagi mengelakkan anda semua tidak miss tarikh tersebut bawah ada butirnya:-
Education UK exhibition 2014
8th – 9th November 2014
1pm – 6pm
Hall 4, KL Convention Centre
Lazada Malaysia
Lanjutan boleh sahaja ke baner yang berjalan itu lebih pencerahan katanya 😉

Da..Suri mau tido ekeke..besok insyallah entri “baru” ada benda yang Suri nak kongsikan.. thnks awak sebab tak jemu mundar-madir setiap entri dalam belog Suri.

Mau mimpi sampai ke bulan untuk capai bintang haaa… 😉 jumpa esok aeh !

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc? Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Advertisement

17 Responses to “CPUV Campaigns Nuffnang 30/2014_British Council – Education UK Exhibition 2014”

  1. salimharmanain

    Oct 28. 2014

    Waaaa…bnyak cpuv seronok nya… 🙂

    Reply to this comment
    • Suri

      Oct 29. 2014

      alhamdulillah.itulah saya nak poskan mana patut dah selesai bari sedap sikit post entri yang lain pula.. 😉

      Reply to this comment
  2. imran

    Oct 28. 2014

    banyak dapat cpuv, pasti seronok kan selalu masyukkk

    Reply to this comment
    • Suri

      Oct 29. 2014

      syukurlah ini salah satu tanda menghargai nuffnang sebab mereka dah beri kita kenalah buat post simple 😉 sebagai balasanya..

      Reply to this comment
  3. Hero Borneo

    Oct 29. 2014

    semoga suri terus mendapat limpahan rezeki dari Nuffnang tahniah no..!

    Reply to this comment
  4. Suri

    Oct 29. 2014

    alhamdulillah terima kasih HB 😉

    Reply to this comment
  5. raudzah

    Oct 29. 2014

    Alhamdulillah…rezeki bertingket-tingket ya…

    Reply to this comment
  6. puteri kasih

    Oct 29. 2014

    selamat tengahari suri…banyaknya dapat CPUV bulan ni kan. Rajin suri buat entri. Puteri belum buat..nanti pulun semua buh dalam satu entri je..hehehe 😀

    Reply to this comment
    • Suri

      Oct 30. 2014

      kita terima sahaja sis puteri.update sahaja macam biasa mana boleh kongsi kita kongsikan yang baik ya..syukur… 😉

      Reply to this comment
  7. puteri kasih

    Oct 29. 2014

    dah makan tengahari ke? Atau sibuk pergi british council? hehe

    Reply to this comment
  8. TehR

    Oct 29. 2014

    nampak macam berduyun2 geng nuffnang datang
    masyuk2…

    Reply to this comment
  9. Afiffuddin

    Oct 31. 2014

    Jeles betul dengan beliau. Bukan senang nk dapat CPUV tu. Kena ada usaha, sekarang dah nampak hasilnya. Apapun TAHNIAH!

    Reply to this comment

Leave a Reply