CPUV Campaigns Nuffnang 29/2014_Win a 3 Days 2 Night Trip Macau

Bismillahir Rohmaanir Rohim & Assalamualaikum buat sahabatku.

Alhamdulillah CPUV Campaigns Nuffnang 29/2014_Win a 3 Days 2 Night Trip Macau berlegar dalam blog ini lagi.

Terima kasih Nuffnang  atas iklan Macau Government Tourist Office (MGTO) and Nuffnang Malaysia.

Baju Kurung Moden vs Jubah Princess Cut

Jika anda pengguna tegar Nuffnang pastinya akan tahu bahawasanya ewah dalam laman blog Nuffnang sedang ligat mengadakan satu “contest_Macau Your Way To Ab Experience Of  A Lifetime!”

Berminat bolehlah anda sertai sekarang. Jom kita cuci mata sikit apa ada pada Trip to Macau ini nghee…

Sebahagian menu makanan yang di sajikan..

Lepas habis makan boleh pergi membeli-belah…

Anda berani !!!

Menarik bukan. Apa lagi sementara peluang terbuka luas jomlah ramai-ramai sertai contest_Macau Your Way To Ab Experience Of  A Lifetime! dari Nuffnang mana tahu rezeki korang yang akan tersangkut selepas ini.

Lazada Malaysia

Semoga berjaya !!

 

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc? Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Advertisement

26 Responses to “CPUV Campaigns Nuffnang 29/2014_Win a 3 Days 2 Night Trip Macau”

  1. raudzah

    Oct 28. 2014

    Alhamdulillah…Rezeki Suri…Tahniah ya…

    Reply to this comment
  2. Suri

    Oct 28. 2014

    alhamdulillahrezeki untuk bulan sepuluh 😉

    Reply to this comment
  3. onlajer

    Oct 28. 2014

    wah meriah benar ya sekarang ini dengan cpuv

    Reply to this comment
  4. akubiomed

    Oct 28. 2014

    Jom lah masuk contest Dream to Macau. Sudah alang-alang tulis. 🙂

    Reply to this comment
    • Suri

      Oct 28. 2014

      saya tak ada idea bro nanti saya cuba fikirkan..walau tak terpilih kata orang kalau mencuba tak salahka 😉

      thnks bro

      Reply to this comment
  5. zara

    Oct 28. 2014

    wah menariknya hadiah..harap2 senang dapat makanan halal kat Macau..

    http://goo.gl/zMHLjW

    Reply to this comment
  6. Nadia

    Oct 28. 2014

    Wah,teringin lama dah nk p Macau. Nak join jugak lah. Apa2pun,tahniah sis. Bestnya!

    Reply to this comment
  7. adarain

    Oct 28. 2014

    rezeki bulan ni.hehehe

    Reply to this comment
  8. KesumaAngsana

    Oct 28. 2014

    meriha dgn CPUV… KA clik sekali kat sini… tahniah masyuk terus yer

    Reply to this comment
  9. Zul

    Oct 28. 2014

    Seronoknya kalau p macau ni. nanti boleg lah kongsi ceritera penjalanan di Macau yer..

    Reply to this comment
  10. salimharmanain

    Oct 28. 2014

    waaaahhh…boleh simpan duit jalan2 gi macau lepas ni…hehe

    Reply to this comment
  11. ringantangan

    Oct 28. 2014

    Eee.. tingginya, menakutkan jer.. tengok gambar pun dah terbayang gayatnya.

    Reply to this comment
  12. ema

    Oct 29. 2014

    yang ini jugakan buat entri impian ke macau..bertuah dapat bercuti ke sna.

    Reply to this comment
  13. Denaihati

    Oct 30. 2014

    tahniah-tahniah. bonus hujung tahun dah masuk awal…heeee

    Reply to this comment
  14. Myliferia

    Oct 31. 2014

    Tahniah suri, kalau berjiran, dah ajak open table..haha

    Makanan dia nampak sedap jah 🙂

    Reply to this comment
    • Suri

      Oct 31. 2014

      kala berjiran mau ari2 ajak makan petang sama-sama ya heee…

      dekat sana mesti cari menu yang halal juga 😉 jom..jom ..

      Reply to this comment

Leave a Reply