Prince Charming: Siapa Awak?

Bismillahir Rohmaanir Rohim & Assalamualaikum buat sahabatku.

Prince Charming: Siapa Awak? Perkara ini rasanya sudah lama berlegar dalam muka buku tergerak pula hati ingin menggetik laman ini eh ada salelah 16 – 26 Oktober 2014 kataanya..

Rahsia Merantai Kaki Encik Suami !!

Ulat buku: Tapi bagaimana pula dengan tajuk entri Prince Charming: Siapa Awak? dekat atas itu?

Ulat membaca: Erm..boleh lihat dekat ini πŸ˜‰

Suri suka membaca buku novel. Terkadang bukan novel sahaja buku ilmiah cerita Para Nabi, motivasi, kraftangan pun boleh tahan juga pengisiannya. Maka tidak ralatlah Suri berbelanja lebih untuk buku-buku berbentuk seperti itu.

Suri tidak gemar juga jika terarah pada sesuatu buku ada juga sebahagian koleksi peribadi Suri seperti majalah berunsurkan iman, majalah fardhu ain, kecantikan, rapi, keibubapaan, Β gempak starz itu tetap ada dalam senarai kegemaran Suri.

Prince Charming: Siapa Awak?

Prince Charming: Siapa Awak?

Ebook pun ada juga shutt…sedar tak sepanjang menjadi blogger 2009 rasa berapa kali sudah terjebak membeli ebook salah satunya ebook masakan ini atau sini auw.. dan sungguh tak boleh Suri tolak ke tepi lagi dalam bab seo yang jenis terangkat laris atau ini macam dalam ini best tau.

SYAITAN MUSUH KITA-buku dah berkali-kalu Suri baca serius tak jemu

SYAITAN MUSUH KITA-salah satu buku yang Suri selalu baca

Berikan salah satu buku yang anda gemari dan nyatakan kenapa?

Pakej Lengkap Menjahit Baju Lelaki/Perempuan

Er..manalah tahu lepas ini bolehlah Suri cari atau pinjam ke hii… πŸ˜‰

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc? Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Advertisement

35 Responses to “Prince Charming: Siapa Awak?”

  1. ringantangan

    Oct 25. 2014

    Buku Mukmin Profesional, antara yang saya pernah baca, nanti nak baca lagi, bagus, menjelaskan matlamat hidup yang betul. http://www.ringantangan.com/blog/item/181-mukmin-profesional-celik-mata-hati

    Reply to this comment
    • Suri

      Oct 25. 2014

      buku baik akan ulangkan kalau boleh buku itu sahaja yang kita nak hadap dan kepit πŸ˜‰

      Reply to this comment
  2. oja Samid

    Oct 25. 2014

    lama tak baca buku secara serius..asyik baca sekerat lepas tu berenti kejap sebab kekangan. (saya jenis kalau baca kena terus sampai abis. kalau dah tergendala, akan ulang baca dri awal semula. sampai bilalah nk habis, kan. huhu). πŸ™
    jadi sekarang banyak baca majalah yg padat info macam Solus bila ada masa terluang. hehe.

    Reply to this comment
    • Suri

      Oct 25. 2014

      solusi menangterbaik salah satu majalah ringan best untuk santap nak kalau waktu petang sambil minum teh hijau saya suka tu πŸ˜‰

      tak apa take time jangan baca terlalu cepat habis pyah nanti bagaimana nak hadam dan ingat apa yang kita baca πŸ˜‰

      saya suka baca slow tak laju tapi boleh faham..kalau selak muka surat ini saya blh ingat ini tekankan pasal perkara apa.itulah guna baca jangan baca sambil lalu lebih lagi ilmu “berisi’ πŸ˜‰

      Reply to this comment
  3. raudzah

    Oct 25. 2014

    Buku kita baca kebanyakannya berat-berat semuanya…banyak pasal investment..he..he

    Reply to this comment
  4. Suri

    Oct 25. 2014

    boleh kongsi sikit ilmu di blog nanti ya πŸ™‚

    Reply to this comment
  5. Khairul Zamri

    Oct 25. 2014

    Saya tak suka baca Novel, suka baca buku-buku yang memberikan motivasi πŸ™‚

    Reply to this comment
    • Suri

      Oct 27. 2014

      saya ada beberapa buku HM Tuah bagus dan menusuk minda sungguh πŸ˜‰ sesekalu kalau balek rasa nak baca lagi dan lagi πŸ˜‰

      Reply to this comment
  6. Vee Sandi

    Oct 25. 2014

    sekarang ni x baca buku suri . lebih kepada majalah dan bacaan di internet saja …

    Reply to this comment
    • Suri

      Oct 27. 2014

      kedua ada manfaat vee. jangan rasa susah hati ilmu itu luas punya.asal ada masa untuk membaca itu satu perkara yang bagus πŸ˜‰

      Reply to this comment
  7. blogger lelaki

    Oct 25. 2014

    bila keluar drama dekat tv plak cerita nie..hahaha

    Reply to this comment
    • Suri

      Oct 27. 2014

      HA..tak tahu..saya pun tak tahu cerita ini akan keluar atau tak tak tahu heee..saya hanya suka tajuk dia jer..nak beli saya rasa tak sebab novel itu bilangan muka surat sedikit uh..tak puas baca,eh..eh,

      Reply to this comment
  8. nurul fazreen othman

    Oct 25. 2014

    Tak berapa gemar baca novel. Hanya baca magazine dan aritikel ilmiah, motivasi je.

    Reply to this comment
    • Suri

      Oct 27. 2014

      alhamdulillah itu di kira ilmu juga itu. banyak manfaat yang boleh kita dapat darinya πŸ˜‰

      Reply to this comment
  9. Hero Borneo

    Oct 26. 2014

    terbaiklah suri kerana menjadi pecinta buku..teruskan amalan mulia tersebut

    Reply to this comment
    • Suri

      Oct 27. 2014

      saya minat baca buku jenis qempak star part ikhtiar hidup dah jadi sebahagian koleksi buku mini saya di rumah.dulu masa kerja rajin beli dekat kedai 7 itu.sekarang tak kerja susah nak dapatlan stok buku terkini dari sana..uh..

      Reply to this comment
  10. Fyda Noh

    Oct 26. 2014

    Kalau masa bujang dulu, saya suka letak buku yang sedang dibaca kat mana2 aje, Contohnya, kat ruang tamu 1, kat dapur 1, kat bilik 1, dalam handbag 1, dalam kereta 1. Jadi duk mana2 pon boleh baca. Tapi lepas kawin husband tak suka rumah sepah2, mesti suruh simpan buku 1 tempat. Nak membaca dijalanan pun susah sikit dengan kehadiran anak. Tapi tetap kena teruskan membaca sebab banyak nak share melalui blog

    Reply to this comment
    • Suri

      Oct 27. 2014

      haa..sure dekat dapur memang ada buku masakan, dalam blik tidur, bilik jahit, atas soga pun memang ada…selalu buku terasa bosan novelah..bila masuk kraf kekadang buku kraf usik heee…

      tak lama selalu 15 minit jadilahkan..lepas lelah sekejap nghee…

      Reply to this comment
  11. myliferia

    Oct 26. 2014

    Dulu suka betul kumpul buku! Eh, sekarang pun sama. Jadi kene baca duu koleksi yang tersusun. Sekarang ni duk baca pasal Complete Idiot Guide to Vitamin & Mineral. Baru kita dapat share info yang berkualiti untuk pembaca.

    Reply to this comment
    • Suri

      Oct 27. 2014

      bagus baca buku kita minat bila dapat kongsikan ia satu kepuasankan. ini bestnya bila ada blog.

      macam best sahaja buku itu πŸ˜‰

      Reply to this comment
  12. Zul

    Oct 27. 2014

    kaki novel rupanya..samalah kita..tapi sy suka buku novel ahadiat akasyah jer.. πŸ™‚

    Reply to this comment
    • Suri

      Oct 27. 2014

      tak ada novel hasil penulisannya..tapi dulu masa zaman saya banyak pinjam kawan..skrang dah mampu blh beli sendiri heee πŸ˜‰

      Reply to this comment
  13. Denaihati

    Oct 27. 2014

    buku novel memang tak sempat lah nak baca. tajuk vovel ni remaja mesti suka.

    Reply to this comment
    • Suri

      Oct 27. 2014

      ya..ini tajuk novel remaja saya lebuh suka tebal dalam 500 muka surat ke atas saya suka layan.lamabt habis baca heee…

      Reply to this comment
  14. Mak Jemah Jual Vitamin

    Oct 27. 2014

    teringat dulu-dulu suka jugak baca novel. tapi sekarang baca dengan anak-anak jela ehhehe

    Reply to this comment
    • Suri

      Oct 27. 2014

      anak dah besar suka dan ligat kumpul novel dengan mereka ya.tambah anak perempuan heee…

      Reply to this comment
  15. KesumaAngsana

    Oct 27. 2014

    bab2 buku2 ni segala jenis buku KA baca, even buku2 anak dan buku sekolah anak2 pun KA rembat baca juga hehehe

    Reply to this comment
    • Suri

      Oct 27. 2014

      suka juga baca buku anak sebab jalan cerita pendek dan ada banyak gambar katun heee

      Reply to this comment
  16. Iffah Azhar

    Oct 27. 2014

    kalau zaman remaja dulu, satu sitting boleh sampai 3 jam sebab nak habiskan cerita sekali baca. hehe

    sekarang ni baca buku cerita untuk anak-anak je. lain-lain info baca dari internet (fon) saje

    Reply to this comment
  17. mardhiah

    Oct 27. 2014

    mudahkan jangan susahkan dan LUA …

    saya pun belum baca lagi mudahkan jangan susahkan tapi nampak sis in shaklee post best menaikkan motivasi.. πŸ™‚

    Reply to this comment
  18. Hilmi Hasan

    Oct 28. 2014

    Dulu masa muda remaja ada satu novel nih yg mmg saya suka. Baca berkali2 hehe. Tak ingat tajuk apa. Tapi kalu ingat pun x brp nak bagitau takut org ckp jiwang heheh

    Reply to this comment
    • Suri

      Oct 28. 2014

      haa..ada sahaja.tak apa membaca semua orang ada hak ke atasnya.kalau kita baca baik buat apa nak malu dan sorok2 πŸ˜‰ bukan kit aambil barang orang pun

      Reply to this comment
  19. Lyn™

    Oct 29. 2014

    Saya pun masih ada banyak buku yang dah beli tapi masih belum sempat dibaca. Ada yang baru baca 10 mukasurat, ada yang belum
    buka sampul pun.

    Rindu saat-saat boleh mengadap buku dan majalah macam dulu-dulu.

    Reply to this comment

Leave a Reply