CPUV Campaigns Nuffnang 28/2014_Zurich Insurance Contest

Bismillahir Rohmaanir Rohim & Assalamualaikum buat sahabatku.

Alhamdulillah CPUV Campaigns Nuffnang 28/2014_Zurich Insurance Contest.

Terima kasih dari Nuffnang. Akhirnya dapat juga Suri menghabiskan entri yang berkaitan dengan earning Nuffnang sebagai tanda penghargaan iklan mereka dalam blog ini.

Bawah adalah paparan CPUV Campaigns Nuffnang 28/2014_Zurich Insurance Contest

Syukurlah saat ini Nuffnang  berikan tiga tempat untuk iklan ini terpacak. Salah satu paparan gambar yang menarik dalam laman sensawang Zurich Insurance Contest

Perlindungan insuran wajar di wujudkan dalam sesebuah keluarga. Manalah tahu untuk saat-saat yang di perlukan dalam jangka masa akan datang segala kemungkinan boleh berlaku. Cara yang terbaik perlindungan untuk diri dan keluarga amatlah di galakkan. Jangan lupa dapatkan pelbagai skim perlindungan dari Zurich Insurance ya .

Menarikkan ayuh dapatkan segala keterangan lanjut di sana 😉

Nuffnang iklannya sentiasa menceriakan blog saya 😉

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc? Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Advertisement

15 Responses to “CPUV Campaigns Nuffnang 28/2014_Zurich Insurance Contest”

  1. Norhayati Suaib

    Oct 21. 2014

    Tak pernah cuba lagi nuffnang nie.

    Reply to this comment
    • Suri

      Oct 22. 2014

      ada baynak pilihan iklan boleh kita sertai pilihlah yang mana berkenan 😉 tak susah pun..leboh-leboh lagi buat duit dengan nuffnang nampak jer sen-sen nilainya tapi lama-lama jadi bukit gak heeee 😉

      Reply to this comment
  2. ringantangan

    Oct 22. 2014

    Wah, tahniah, berderet-deret rezeki masyuk.. 🙂

    Reply to this comment
  3. Norhana

    Oct 22. 2014

    Saya pun ada dapat cpuv zurich ni..belum sempat nak review..hehe (alasannn)…tp saya dapat ni yg pertama laa..maklum, baru je join blogging..hihi

    Reply to this comment
  4. blogger lelaki

    Oct 22. 2014

    seronok selalu tengok orang dapat CPUV

    Reply to this comment
    • Suri

      Oct 23. 2014

      alhamdulillah rezeki tidak menentu juga kalaua da memang nuffnang baik hati sungguhkan

      Reply to this comment
  5. Pahan

    Oct 22. 2014

    Sekali lagi dari post sebelumnya, tahniah kak suri 🙂

    Reply to this comment
  6. eyriqazz

    Oct 22. 2014

    Tahniah..bolehla belanja saya burger bakar camni

    Reply to this comment
    • Suri

      Oct 23. 2014

      terima kasih ..bila agaknya nak jumpa ini rasa rm hambe ciput jika bandingkan dengan eyriqazz 😉

      Reply to this comment
  7. onlajer

    Oct 24. 2014

    hahaha kawan pun dapat yang ini, tapi baru je perasan masa tengok entri promosi kan blog hahahaha

    Reply to this comment
  8. Hafizul

    Oct 24. 2014

    Huhu..tahniah2..kumpul byk2 lepas tu belanja sy sekeluarga ekk..haha

    Reply to this comment
  9. Afym

    Oct 24. 2014

    Saya kalau letak iklan Nuffnang, mesti akan keluar iklan amoi dan aweks2. Malulah saya.. :3

    Reply to this comment

Leave a Reply