CPUV Campaigns Nuffnang 25/2014_Proton Iriz PCC

Bismillahir Rohmaanir Rohim & Assalamualaikum buat sahabatku.

Alhamdulillah. Terima kasih tidak Nuffnang.  Tidak sangka iklan proton Iriz yang kian lama berlegar ini rupanya kempen Nuffnang berstatus on going CPUV Campaigns Nuffnang 25/2014_Proton  PCC

Urm..untuk bulan september ia masih run lagi. Sudah tentunya oktober mempunyai status yang sama juga on going. Itulah CPUV Proton PCC dapat dua..double entah kenapa pelik juga.

UNTUNGLAH DIA KERNA BIJAK MENJAHIT !!

Jika ada banyak double CPUV sampai dua atau tiga CPUV kempen,  Suri tetap kira ia satu CPUV jugalah. Sebab mudah untuk Suri nak tahun setiap tahun berapa banyak iklan yang telah berjaya Suri dapat dan capai terget.

Bawah ini adalah  CPUV Campaigns Nuffnang 25/2014_Proton  PCC tahu sahaja Nuffnang ini kereta idaman kalbuku 😉

Baju Kurung Moden 2014  & Abaya Empayer Cut

Jika berkenan boleh lihat ini gambar proton iriz dalam blog Suri. Sure akan jalan punya tanpa segan dan malu begitu.

Macam mana cantik tak? berkenan boleh booking siang-siang kalau lambat mahu juga kena tunggu tahun baru cina 2015 ya hu…

Nuffnang terlalu best sebab ada macam-macam iklan yey !!

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc? Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Advertisement

29 Responses to “CPUV Campaigns Nuffnang 25/2014_Proton Iriz PCC”

  1. Hafizul

    Oct 13. 2014

    Huhhh…proton la pulak…jenama besar gak ni..hahaha

    Reply to this comment
  2. Suri

    Oct 13. 2014

    kalau berkenan boleh beli hee… 😉

    Reply to this comment
  3. Hero Borneo

    Oct 13. 2014

    saya pernah tengik proton iriz cara real memang terbaik la..

    Reply to this comment
  4. Hero Borneo

    Oct 13. 2014

    saya pernah tengok proton iriz cara real memang terbaik la..

    Reply to this comment
  5. Faarihin

    Oct 13. 2014

    Nampak cantiklah Iriz tu.. ntah.. nampak je lah kut.. haha.

    Bestlah dia dapat CPUV je kejenya.. =D

    Reply to this comment
    • Suri

      Oct 14. 2014

      sykuru.

      sedang dalam task untuk menghabiskan entri cpuv aduh letihnya.yang berderat cpuv dan lepas ni yang dtg masuk pun ada lag Allah.

      cpuv sy buat entri sb terima kasih sy pd nuffnang, buat kenang kenangan dalam belog dan fokus setiap tahu ada target berapa byk yg sy blh dapat.

      tak ada niat apa2 pub cuman nak kongsi rasa gembira dan kata pd kwn2 berblog blh baut duit juga.kalau tak bayk atist 25sen tu pun duit jugakan.

      Reply to this comment
  6. puteri kasih

    Oct 14. 2014

    memang nampak sporty la iriz tu kan…tahniah banyak dapat cpuv bulan ni 🙂

    Reply to this comment
    • Suri

      Oct 14. 2014

      ini banyak blogger dapat itu kan heee..alhamdulillah puteri ada juga ya.terima kasih sis puteri 😉

      Reply to this comment
  7. puteri kasih

    Oct 14. 2014

    jom pergi rhb naik iriz..ambil duit boleh beli barangan HP 🙂

    Reply to this comment
  8. Hafiszan Kamarudin

    Oct 14. 2014

    boleh beli iriz nanti, jika cukup duit la

    Reply to this comment
  9. encikarman

    Oct 14. 2014

    beli2.. lmbt beli lmbt habis bayo…

    Reply to this comment
  10. zara

    Oct 14. 2014

    best tengok Suri dapat campaign lagi..Iriz pula ye..memang hot sekarang..

    Reply to this comment
  11. Norasikin

    Oct 14. 2014

    Kempen dapat dua tu utk 2 saiz iklan kot

    Reply to this comment
  12. raudzah

    Oct 14. 2014

    Alhamdulillah..tahniah dear..

    Reply to this comment
  13. Denaihati

    Oct 15. 2014

    tahniah. boleh lah sambar sekala proton iriz ni….cantik tu…

    Reply to this comment
  14. Fadhil

    Oct 21. 2014

    wah, bestnya dapat CPUV Prorotn IRIZ. Semoga bertambah murah rezekinya.

    Reply to this comment

Leave a Reply