CPUV Campaigns Nuffnang 23/2014_ Sunsilk Silhouette

Bismillahir Rohmaanir Rohim & Assalamualaikum buat sahabatku.

Alhamdulillah dia datang dengan lenggang-lenggoknya CPUV Campaigns Nuffnang 23/2014_ Sunsilk Silhouette. Tak jangkakan tujuh buah iklan Nuffnang sedang on going termasuklah iklan sunsilk silhouette. Bersyukurku dengan rezeki yang tidak duga ini. Terima kasih dear Nuffnang

Sunsilk Silhouette nama berikan sungguh cantik seindah baunya sungguh harum muah !! 😉

Produk sunsilik antara jenama yang sering mendapat perhatian di kaca tv bila sudah sering melihatnya berkali-kali dalam sehari maka surelah pasti yang akan berani mencubanya.

Opsss!! Produk sunsilik ada hadiah berjumlah rm10,000 sedang menanti !!

My nuffnang iklan Sunsilk silhouette warna ungu harus klik untuk mendapatkan pencerahan lebih terperinci 😉

CPUV Campaigns Nuffnang 23/2014_ Sunsilk Silhouette boleh dapatkannya di pasaran yang penting belilah syampu ikut dengan kesesuaian atau masalah rambut anda. Ingat jangan tersalah membeli syampu lain yer 😉 pastikan ia hanya jenama Sunsilk

Nuffnang buat kehidupan dan blog saya semakin cantik 😉

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc? Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Advertisement

18 Responses to “CPUV Campaigns Nuffnang 23/2014_ Sunsilk Silhouette”

  1. nOesuhaimi

    Oct 08. 2014

    dah lama tak terjah sini…tahniah suri…makin meriah la blog suri ni…tapi skang churp churp jer 🙂

    Reply to this comment
    • Suri

      Oct 08. 2014

      ada masa itu burung suka lepaskan sebab nak hirup udara nyaman dekat blog katanya 😉

      terima kasih sis 😉

      Reply to this comment
  2. Azwan Anuar

    Oct 08. 2014

    makin meriah blog ni dengan kempen iklan.
    buat duit dengan blog. tahniah

    Reply to this comment
  3. Suri

    Oct 08. 2014

    alhamdulillah.buat duit dengan blog syukur sudah lama ia berjalan 😉 harap azwan begitu juga

    Reply to this comment
  4. amirulfaiz

    Oct 08. 2014

    Perasan tak, sejak akhir-akhir ini, makin meriah pula iklan CPUV nih, selalu ciput jer. Apakah ini petunjuk ekonomi negara semakin berdaya saing? Hehe..

    Reply to this comment
  5. Suri

    Oct 08. 2014

    hari nuffnang baik hati atau mungkin ada sebab mereka buat sesuatu ahai…

    Reply to this comment
  6. Denaihati

    Oct 08. 2014

    tahniah yer. sunsilk jenama tak asing bagi kita, lama dah dan dipercayai….

    Reply to this comment
  7. sabree hussin

    Oct 08. 2014

    mesti ada dapat lain-lain kempen lagi ni, betul tak suri?

    Reply to this comment
  8. Faarihin

    Oct 09. 2014

    Alhamdulillah.. semakin murah rezeki suri.. semoga terus bernuffnang lah.. kita baru je nak bertatih ni.. hehe.. =D

    Reply to this comment
    • Suri

      Oct 09. 2014

      amboi ye ker heee… boleh pula akaun nuff masuk dua blog eh..suri nuff hanya dpt selit blog cc jer blog lain tak boleh uh…

      Reply to this comment
  9. Kesuma Angsana

    Oct 09. 2014

    Angah suka ler guna sunsilk ni lgi2 warna purple hehehe.. tahniah masyuk tu

    Reply to this comment
    • Suri

      Oct 09. 2014

      masuklah sangat ya si KA. Apa kalau bagus teruskanlah guna selalu bau syamou ini bestkan 😉

      Reply to this comment
  10. Fauzi Blues

    Oct 09. 2014

    Rezeki jgn dilepaskan…

    Reply to this comment
  11. Sembang Sukan

    Oct 09. 2014

    Nampaknya tetiba je Nuffnang bagi CPUV berduyun-duyun kat publishers under diorang kan…

    Reply to this comment
  12. azlanvai

    Oct 10. 2014

    Wah.. Kerajinan yang mengena teknik ni..

    Reply to this comment
  13. Hafizul

    Oct 10. 2014

    Huhu..tahniah Suri..bak sini sikit kalau banyak dapat iklan ni.hahaha

    Reply to this comment

Leave a Reply