Cara Menggunakan Pemerah Pipi Mengikut Bentuk Wajah_ RMK Malaysia

Bismillahir Rohmaanir Rohim & Assalamualaikum buat sahabatku.

Suri amat menyukai produk kecantikan. Masih teringat sewaktu zaman remaja kegilaanku pertama kali mengenali alat soket solek itu umpakan jatuh cinta pada pandangan pertama ;).  Sekarang boleh tahanlah juga tapi ada sesetengah tempat sahaja GEDIKS ahaks.

Cara Pantas Menghancurkan Lemak !!

..Kalau dekat rumah tak ada kerja jadi jugalah ha..

..Tapi untuk kekasih “halal” ia amat diperlukan la.la.la.

Ini ha ada satu produk RMK Malaysia benda ini sudah lama nak cerita sebab ada perasan Nuffnang ada berjalan dalam blog ini tiga minggu yang lalu..

yang amat menarik perhatian Suri katanya founded in march 1997 hurm.. kemudian kuatkan lagi dengan kenyataan produk ini keluaran dari Jepun eh..nak jadi artis korealah sangatkan mungkin produk ini boleh membantu anda 😉 yeyey!! Kalau berminat mari teruskan bacaan ini sehingga akhir.

Bawah adalah sebahagian produk dari RMK Malaysia

RMK Creamy Foundation N moisturised for flawless, supple and glowing skin

RMK Creamy Foundation N moisturised for flawless, supple and glowing skin

Menarikkan Produk kecantikan wajah  RMK Malaysia inikan mulalah nak berdeco wajah pagi-pagi ini eh. kata ada temuduga jawatan PA. OMG!!

RMK Matte Shiny Eyepenci

RMK Matte Shiny Eyepencil

Girls pernah guna pemerah pipi tak?

Hurm..tidak kiralah pemerah pipi warna pastle, terang yang bagai rose itu yang penting tahu tak teknik menggunakan pemerah pipi mengikut bentuk wajah meriaskan atas kedua lekuk pipi anda itu.

Teknik Mudah Membuat Jubah Princess Cut vs Baju Kurung Moden

Harapkan korang enjoy dengan entri kali ini. Jom laju-laju cari produk RMK Malaysia 2014 kata nak bagi muka jadi flawless 😉

Psst..sesekali boleh selalu jangan haraplah ngheee… 😉

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc? Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Advertisement

19 Responses to “Cara Menggunakan Pemerah Pipi Mengikut Bentuk Wajah_ RMK Malaysia”

  1. onlajer

    Oct 08. 2014

    wah pasti ramai yang suka dengan produk sebergini

    Reply to this comment
  2. Suri

    Oct 08. 2014

    haa..dia best sebab penggaris mata ada kilauan gitu ekekek…

    er..tak salahkan 😉

    Reply to this comment
  3. akubiomed

    Oct 08. 2014

    Wanita dan kecantikkan tidak boleh dipisahkan. Kalau keluar rumah dengan bedak asas sudah menjadi syarat. 🙂

    Reply to this comment
  4. Suri

    Oct 08. 2014

    asal ada bedak asas jalan terus heeee.. 😉

    Reply to this comment
  5. Denaihati

    Oct 08. 2014

    biru, hijau pun ada yer, orang muda-muda mesti suka sangat ni…

    Reply to this comment
  6. Faarihin

    Oct 09. 2014

    Kalau cerita bab alat solek ni memang kalahlah saya. Tak pernah pun nak guna pemerah pipi tu semua.. Leceh katanya. Hehe..

    Reply to this comment
  7. nOesuhaimi

    Oct 09. 2014

    noe jenis simple jer…bab2 makeup lebih2 sikit bila masa raya atau kenduri kahwin kat umah sendiri…

    makin cun la muka suri 🙂

    Reply to this comment
  8. Suri

    Oct 09. 2014

    oklah itu sesekali tak salah tambah kalau anak dara lagi naik serikan 😉

    Reply to this comment
  9. Hafizul

    Oct 10. 2014

    Huhu..memang seronok la kan saya sebaga suami kalau isteri hias diri dengan merah pipi ni..hehe

    Reply to this comment
    • Suri

      Oct 27. 2014

      untung kalau suami suka isteri pula jenis suka mekeup sesekali tentu rasa tak menyesal bila bertentang matakan 😉

      Reply to this comment
  10. hani

    Oct 16. 2014

    baru hots kan… hehe

    Reply to this comment
  11. Nurul Fazreen Othman

    Oct 27. 2014

    thanks for sharing the tips

    Reply to this comment
  12. Mama Nadia

    Apr 25. 2015

    Dah lama tak berblusher ni cik suri..tapi..tips ni sangat berguna untuk kembali ber make up hehe

    Reply to this comment
  13. olie

    Jul 12. 2015

    Baru tahu pakai blusher yang betul..huhu..selalu main sapu je tak ikut bentuk pun…hihi

    Reply to this comment
  14. Baru tauuuu….. tks

    Reply to this comment

Leave a Reply