CPUV Campaigns Nuffnang 22/2014_Lets Transact With RHB Now

Bismillahir Rohmaanir Rohim & Assalamualaikum buat sahabatku.

Alhamdulillah Nuffnang berikan Suri iklan ke 22 untuk tahun 2014. Syukur sangat-sangat kerana Lets Transact With RHB Now sedang giat bergolek sakan atas, kanan dan bawah entri blog.

Oh Nuffnang terima kasih sangat-sangat 😉

Adakah ini hadiah untuk hari lahirku dari bulan sembilan sehingga awal bulan oktober berduyun pula iklan cpuv tersangkut.

Bawah CPUV Campaigns Nuffnang 22/2014_Lets Transact With RHB Now inilah iklan yang Suri maksudkan tu 🙂

Jika anda membuat sebarang transact dengan RHB sekarang korang akan berpeluang memenangi hadiah up Rm100,000! walaubagaimanapun ia tertakluk pada terma dan syarat yang mereka tetapkan.

Ingin tahu lebih lanjut..?

Boleh sahaja klik iklan Nuffnang  Lets Transact With RHB Now macam dalam gambar bawah ini 😉

Bagaimana menarik tak? Ingat ya tempoh tak lama sekejap sahaja jadi cepat-cepatlah rebut peluang keemasan ini 😉

Jangan cepat marah ini my Nuffnang  sungguh baik hati !

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc? Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Advertisement

13 Responses to “CPUV Campaigns Nuffnang 22/2014_Lets Transact With RHB Now”

  1. jaymiee

    Oct 06. 2014

    sekarang mmg tgh trend iklan nuffnang menari2 di blog…harap2 earning pun meningkat…

    Reply to this comment
    • Suri

      Oct 07. 2014

      susah nak katakan juga jaymiee ikut rezeki masing-masing jugalah.kalau dapat banyak itu rezeki.kalau sikit rezeki.ia bergantung pada sesebauh blog juga agaknya.

      ya harapkan begitu juga utk blog awak juga 😉

      Reply to this comment
  2. News Farras

    Oct 07. 2014

    Semoga semakin bertambah pendapatan dari nuffnang ini aamiin

    Reply to this comment
  3. sobri mansor

    Oct 07. 2014

    Tahniah suri. Nanti ajar le camne nak dpt cpuv nih. Hehe bleh

    Reply to this comment
    • Suri

      Oct 07. 2014

      aduh..macam mana nak ajar ambe tak tahu main up servey jer tak hantar suport tiket main campak kalau rasa rajin kekadang tak buat gak uh…

      cuba buat 😉 mana tahu dapat

      Reply to this comment
  4. Malaysia Tercinta

    Oct 07. 2014

    Tahniah dapat CPUV baru 🙂

    Reply to this comment
  5. puteri kasih

    Oct 07. 2014

    selamat pagi suri…wah dapat CPUV ye…nanti boleh la belanja kita…hehe

    Reply to this comment
  6. puteri kasih

    Oct 07. 2014

    jom pergi RHB naik kereta baru proton 😀

    Reply to this comment
  7. Hafizul

    Oct 10. 2014

    huhu..menari tu baik2 yer..kan terseliuh pula..haha..tahniah suri…

    Reply to this comment

Leave a Reply