CPUV Campaigns Nuffnang 21/2014_ Sime Darby LPGA 2014

Bismillahir Rohmaanir Rohim & Assalamualaikum buat sahabatku.

Alhamdulillah Nuffnang kamu tahu blogku CPUV Campaigns Nuffnang 21/2014 dari Sime Darby LPGA 2014 antara sebahagian iklan cukup menawan setiap pagiku..

Tara..

Nuffnang Sime Darby LPGA 2014 sedang bergolek sakan 😉

Apa kena mengena Sime Darby dengan blog Suri eh mestilah untuk mempromosikan pertandingan golf anjuran dari syarikat terkenal pada 9-12 Oktober 2014 bertempat di Kuala Lumpur Golf & Country Club

Terima kasih Nuffnang untuk iklan Sime Darby LPGA 2014 blog saya semakin seksi !

Ada nampak tak iklan hitam dan pink itu kliklah mana tahu cuti hujung minggu ini boleh bawa si dia ke sana atau ada yang nak asah bakat anak-anak nak jadi pemain golf terkenal suatu hari nanti siapa tahukan 😉

Nuffnang  kalau bagi iklan sungguh rajin Suri buat entri kalau boleh hari-hari mahu iklan dari mereka;)  yey 😉

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc? Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Advertisement

28 Responses to “CPUV Campaigns Nuffnang 21/2014_ Sime Darby LPGA 2014”

  1. maria

    Oct 02. 2014

    dimensi baru ni bawa anak main golf.sebelum ni set golf yang beli kat giant je..hihi

    Reply to this comment
  2. Wira Mera

    Oct 02. 2014

    Ada akaun N ni/. Tapi lama dah tak guna. Rasanya lepas ni nak buat nuffnang balik. Tapi tengah fikir nak fokus nuffnang atau adsense.

    Reply to this comment
  3. Mustika pena

    Oct 02. 2014

    wah… cepat je dia…,hehehe. Blogwalking, jemput singgah

    Reply to this comment
  4. kisahtatiedotcom

    Oct 02. 2014

    mehla klik nuffnang saya. hahahahahahaha

    Reply to this comment
  5. Hafizul

    Oct 02. 2014

    Huhu..sime darby pulak dah..tahniah suri..hehe

    Reply to this comment
  6. Suri

    Oct 02. 2014

    ha..alhamdulillah.saya terpaksa lepaskan entri nuffnang dulu sebab sudah banyak kali termiss nak cerita cpuv tengok2 eh cpuv dah tak on going. tak best kalau tak hargai apa orang berikan pada kitakan.

    Reply to this comment
  7. Faarihin

    Oct 02. 2014

    Wahh.. nak pi main golf pun tak reti la.. camne nak bawa si dia.. haha.. XD

    Suri.. entri Panduan kita hari ini untuk suri.. mai lah terjah nanti.. hope lepas ni tak pening2 lagi k.. =D

    Reply to this comment
  8. Denaihati

    Oct 02. 2014

    luas rezeki untuk raya ni, tahniah yer…ini kenpem golf, sukan elit…hee

    Reply to this comment
    • Suri

      Oct 03. 2014

      hii…alhamdulillah doa rakan dan usaha serta rezeki berpihak di blog ini.terima kasih nuffnang.

      Reply to this comment
  9. puteri kasih

    Oct 02. 2014

    nak ajak suri pergi main golf..jom jom 🙂

    Reply to this comment
  10. puteri kasih

    Oct 02. 2014

    kita pergi naik proton iriz ye…selamat malam suri 🙂

    Reply to this comment
  11. Hero Borneo

    Oct 03. 2014

    boleh tahan juga cpuv nuffnang ini..kira macam adsense tempatan pulak..kumpul sikit-sikit jadi banyak nanti

    Reply to this comment
  12. Azura MZaki

    Oct 03. 2014

    Ok jugak idea ni. Bawa anak-anak tgk orang main golf. Mana tahu satu hari nanti dorang pulak minat nak main golf

    Reply to this comment
  13. onlajer

    Oct 03. 2014

    pergh cemburu betul lama benar tak dapat cpuv nih , dah sebulan

    Reply to this comment
  14. sabree hussin

    Oct 04. 2014

    saya pun dapat jugak kempen ni… hmmm nampaknya tak lama sangat la sebab event dia pun dah dekat sangat tu nampaknya

    Reply to this comment

Leave a Reply