CPUV Campaigns Nuffnang 20/2014_ SENHENG Online Store One

Bismillahir Rohmaanir Rohim & Assalamualaikum buat sahabatku.

Alhamdulillah syukur nikmat kepada Allah yang memberikan rezeki dalam belog ini lagi. Oh  terima kasih nuffnang CPUV Campaigns Nuffnang 20/2014_ SENHENG Online Store One sungguh teruja dan senyum macam gula Suri hari ini dibuatnya.

Jenama senheng berbeza memang sungguh berbeza baru-baru ini mereka mengada online cash voucher pada pelanggan yang membeli produknya atas talian. Produk apa uh ada bermacam-macam pilihan dari kelengkapan harian, alatan dapur, gadget terkini semuanya tersedia ada untuk pilih.

Cara Membuat Jubah Princess Cut Polka Dotku Renungan Matanya Tajam

Eh..ada ke iklan itu?

Macam mana rupa bentuk iklannya..?

“Nuffnang tidak pernah terlupa bagi admin iklan bagus.”

Tara!! nampak tak ada loga empat segi senheng dan banernya berwarna merah terang bertulis rm25.00 maka anda keliklah laju-laju ya sebab iklan ini siarannya tak lama sekejap ada sekejap tiada. Siapa bernasib baik peluang itu memang ceralah untuk mereka 😉

Nuffnang tidak pernah membuatkan saya down malah sentiasa membuatkan saya sentiasa berusaha lebih baik lagi dalam dunia penulisan dan perkongsian cerita.

Terima kasih Nuffnang  tanpa anda siaplah blogger.

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc? Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Advertisement

29 Responses to “CPUV Campaigns Nuffnang 20/2014_ SENHENG Online Store One”

  1. hafidzramli

    Sep 30. 2014

    Salam Hormat.
    Tahniah sis dapat Nuffnang CPUV! 😀

    Reply to this comment
  2. Zufar

    Sep 30. 2014

    alamak…dah terlajak sehari ker? baru plan nak beli vacuum..

    Reply to this comment
    • Suri

      Sep 30. 2014

      sudah lama ia berjalan nampak tiada rezeki tapi masih ada barang sale lagu kalau tak ada vaucer sekalipun 😉

      Reply to this comment
  3. Hafizul

    Sep 30. 2014

    Huhu..ha ah..ada banner RM25 tu..untung la saya sebab dia muncul time saya ke sini..haha..dah lama tak shopping kat sen hen ni..

    Reply to this comment
  4. jaymiee

    Sep 30. 2014

    tahniah..sebab skrg bukan senang nk dpt cpuv dr nuffnang…

    Reply to this comment
    • Suri

      Sep 30. 2014

      alhamdulilah terima kasih sahabat-sahabat blogger ini semua rezeki blog agaknya syukur sangat-sangat

      Reply to this comment
  5. sop

    Sep 30. 2014

    tahniah sis
    bukan senang nak dpt tu
    blogger hebat jer 🙂

    Reply to this comment
    • Suri

      Sep 30. 2014

      semua orang boleh dapat tengok pada entri masing-masing juga bila nuffnang nak beri.

      alhamdulillah terima kasih 🙂

      Reply to this comment
  6. puteri kasih

    Sep 30. 2014

    selamat hari selasa my sis yang manis…dah hampir seminggu tak berjalan-jalan di blog…hari ni baru dapat singgah 🙂

    Reply to this comment
  7. puteri kasih

    Sep 30. 2014

    malam nanti puteri datang lagi ye…nak belanja tapi semua kedai tutup…hehehe 😀

    Reply to this comment
  8. Hero Borneo

    Sep 30. 2014

    ada cpuv nuffnang peluang untuk buat duit secara perlahan…

    Reply to this comment
  9. Siti travelog

    Sep 30. 2014

    Kita pun ada juga ads ni kat blog kita 🙂

    Reply to this comment
  10. Hazmin Hamudin

    Sep 30. 2014

    Tahniah… Masih ada lagi rezeki nak dapat CPUV ni.

    Reply to this comment
    • Suri

      Oct 01. 2014

      terima kasih.syukurlah pada rezeki berikan.buta rakan blogger juga kasi up semangat untuk up date blog selalu 😉

      Reply to this comment
  11. ema

    Oct 01. 2014

    adik ipar kerja di sen heng…bila ada promosi selalu lah tanya dia…

    Reply to this comment
  12. Faarihin

    Oct 02. 2014

    Alhamdulillah.. bestnya suri.. saya baru je nak berjinak-jinak semula dengan nuffnang ni.. =D

    Reply to this comment
    • Suri

      Oct 02. 2014

      loh sebelum ini pakai apa 😉 suri biasa dengan nuffnang sejak blog ini buka tahun 2009 😉 suka sebab nuffnang ini iklan dia bermacam-macam sentiasa up date heee.. 😉

      Reply to this comment
  13. Denaihati

    Oct 02. 2014

    tahniah. boleh shopping rayalah lepas ni. tambah apa2 yang patut

    Reply to this comment
    • Suri

      Oct 02. 2014

      masih ada jualan itu bestan dh heee..tambah speker besar ker dekat bilik utama eh.. 😉

      Reply to this comment
  14. yandi

    Oct 13. 2014

    Waalaikumsalam, terima kasih sudah berbagi informasi yang menarik sekali

    Reply to this comment

Leave a Reply