CPUV Campaigns Nuffnang 19/2014_RWG – Ice Age Adventure

Bismillahir Rohmaanir Rohim & Assalamualaikum buat sahabatku.

Alhamdulillah Nuffnang memberikan blog yang comot ini  CPUV Campaigns Nuffnang 19 yang merupakan tarikan terbaru Genting Highlands iaitu RWGIce Age Adventure

Cuti sekolah merupakan saat yang paling ideal untuk bersama keluarga tercinta. Apa lagi jika ia sambut dengan bilangan ahli keluarga yang ramai. Tentu suasana akan menjadi lebih gamat. Terkadang tidak perlu tunggu cuti sekolah panjang cukup cuti hujung minggu pun sudah boleh bawa anak dan sekeluarga jenjalankan.

Ice Age Adventure ini merupakan tempat yang sesuai untuk anda yang amat menyuaki aktivit sejuk. Tahu tak ada tiga zon yang menarik iaitu Ice Age Theatre, Ice Age Playground dan Ice Age Meet and Greet.

Usah kata orang tua ana-anak yang berusia 3 tahun ke atas bisa aje dilayankan akan keseronokan ini. Tidak percayalah bolehlah kelik itu iklan nuffnang Ice Age Adventure.

Jom selagi tempat masih ada kekosongan kalau tak korang juga yang melepas nanti heee.

Nuffnang memang terbaik sebab kebanyakkan iklan yang berjalan dalam blog ini tidak pernah menghampakan admin.

Apa lagi jika anda perasan iklan seperti gambar atas sedang bergolek jomlah laju-laju kelik eh nghee….

Terima kasih Nuffnang sayang kamu bangat 😉

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc? Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Advertisement

14 Responses to “CPUV Campaigns Nuffnang 19/2014_RWG – Ice Age Adventure”

  1. Anim

    Sep 27. 2014

    ok..ok..
    klik jangan tak klik…heee

    Reply to this comment
  2. Suri

    Sep 27. 2014

    amboi dia biasa jer yer heeeee

    Reply to this comment
  3. Raudzah

    Sep 27. 2014

    Alhamdulillah..Tahniah dear..

    Reply to this comment
  4. Aishah Ahmad

    Sep 27. 2014

    Kagum dgn suri sbb rajin update pasal nuffnang.semoga rezeki Suri makin bertambah

    Reply to this comment
  5. siti hazreen

    Sep 28. 2014

    moga dimurahkan rezeki 😉

    Reply to this comment
  6. Adam

    Sep 28. 2014

    Genting sejuk, sesuai la dengan tema cerita ni. Mmg kelebihan kepada mereka yang ada Glitterati.

    Reply to this comment
  7. ainun

    Sep 28. 2014

    tahniah.. saya baru pasang nuffnang bulan ogos.. nak tanya biasanya satu iklan ni boleh dapat puluh2 ringgit ke?

    Reply to this comment
    • Suri

      Sep 28. 2014

      kalau iklan itu status on going cpuv anda pasti boleh dapat itu kalau ramai yang nak tahu iklan itu dengan lebih lanjut 🙂

      Reply to this comment
  8. Hafizul

    Sep 28. 2014

    Ok..kartun ni memang saya suka tengok sangat…haha

    Reply to this comment
  9. Manan Qayyim

    Sep 28. 2014

    memang seronok kalau ada famli yg ramai, dpt berjalan & bercuti bersama-sama

    Reply to this comment
  10. Fadhil

    Sep 28. 2014

    ok. saya pun dapat juga CPUV ni. tahniah2

    Reply to this comment
  11. Myra Jay

    Sep 29. 2014

    Tahniah Suri 😀

    Reply to this comment
  12. sekilas

    Sep 29. 2014

    Cerita animasi macam ni, aku sorang jelah boleh layan dalam family. nak harap suami, mana nak layan. Kalau teringin tengok cerita ni, kena tunggu keluar kat astro lah gayanya. macam cerita frozen tu, sekarang dah tayang kat astro, layan lah sorang2… nak ajak tengok wayang tengok animasi, bukan suami aku orang untuk diajak.

    tapi kalau ajak gi genting!!!! memang suami suka..hehehe

    Reply to this comment
  13. Nurul Huda

    Oct 06. 2014

    Genting dah bukak sa eh skrg. Dulu tutupkan? Sbb revation besar2an

    Reply to this comment

Leave a Reply