HILANG dan gILA

Bismillahir Rohmaanir Rohim & Assalamualaikum buat sahabatku.

Alhamdulillah ku ketuk pintu cahaya untuk membuka ruang sepi supaya rumah sedia cahaya ini tidak akan sunyi lagi kerana aku tahu ada sedia membaca lantunan bebelanku semenjak dua ini kian merepek atau ada sedang menunggu barisan entri yang seterusya tidaklahku tahu dan yang pasti jawapan itu ada pada kalian sendiri. Erk atau ada yang mencoba close! Tidak!!!

Sungguh aku tidak rela u  🙁

Alhamdulillah. Selamat hari lahir untuk diriku tanggal 25.9.2014.terima kasih untuk kedua ibu bapaku kerana mereka aku berada di bumimu yang serba indah, gembira, sedih, duka, kebahagian, kepedihan, kekecewaan sesungguhnya ia satu alami yang sukar untuk di gambarkan mana mungkin payah untukku tolakkan ketepi. kerana itu adalah sebahagian ujian dariNYA melipatkan usaha agar kemas dan tersenyum sana bukan untuk suka semata-mata. Ternyata aku cukup bersyukur dan benar-benar menghargainya insyallah. Allah Hu Akbar.

Maaf kerana aku HILANG diri duhai teman kerana kelewatan membalas komen di sebahagian entri, terima kasih blogger kerna masih singgah di sini, Puan Salmah dan pembaca-pembaca dalam diam -diam atas respon berikan buat jiwa menguntum senyum, terima kasih nuffnang yang nakal iklan anda tidak pernah berhenti bergolek seksi sana sini, Team Denaihati tak pernah luntur beri semangat komen sana aduh..

Ah, sungguh aku tidak sabar nak jadi gILA kata stacy ! akan semua perkara ini . Sesungguhnya kalian memang menghiburkan hatiku tika ini. Sehingga berjumpa lain entri lagi 😉

I love u !

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc? Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Advertisement

18 Responses to “HILANG dan gILA”

  1. TehR

    Sep 26. 2014

    allah selamatkan kamu
    allah selamatkan kamu
    allah selamatkan suri cahayacinta
    allah selamatkan kamu

    potong kek cepat

    moga sentiasa bahagia mendapat rahmatNya
    dunia dan akhirat

    Reply to this comment
    • Suri

      Sep 26. 2014

      syukur terima kasih atas bait berikan heee..kek tak ada dema cuma belanja makan sahaja alhamdulillah ini cukup menggembiran hati.

      harap saya agar cikgunya juga begitu ya 😉

      Reply to this comment
  2. Wiramerah

    Sep 26. 2014

    Selamat Hari Lahir, semoga di panjangkan umur dan dimurahkan rezeki.

    Reply to this comment
  3. amirulfaiz

    Sep 26. 2014

    Selamat Hari Lahir, moga panjang umur, murah rezeki.. Ameen. 🙂

    Reply to this comment
  4. AISHAH AHMAD

    Sep 26. 2014

    Happy Birthday Suri.semoga dapat lebih kebahagiaan dan kemakmuran pada usia baru.

    Reply to this comment
  5. Sobri Mansor

    Sep 26. 2014

    Selamat Hari Lahir yang ke-40 ye buat Puan Suri. kikiki

    Reply to this comment
  6. Suri

    Sep 26. 2014

    wah mudanya saya..semakin takut usia di ragut .terima kasih sahabat sb 😉

    Reply to this comment
  7. Ismail N

    Sep 26. 2014

    Wah! happy belated birthday. Nape date tu tak masukkan tahun sekali?
    Apa-apa pun all the best dan harap jangan giler! adehhh…

    Reply to this comment
  8. Suri

    Sep 26. 2014

    haaa…umur saya 31 tahun dah 😉 terima kasih yey

    Reply to this comment
  9. Hafizul

    Sep 27. 2014

    Heppy birthday untuk Suri..semoga dimurahkan rezeki selalu..dan berbahagia dengan keluarga tersayang..Encik suami ada bagi adiah ke tak?haha

    Reply to this comment
  10. Mummy Dina

    Sep 27. 2014

    hepi belated besday suri..sebaya rupanya kita ye..
    tp sy still sweet 30 lg coz besday bln december..hehe

    Reply to this comment
  11. akubiomed

    Sep 28. 2014

    Selamat menyambut hari lahir. Semoga dimurahkan rezeki. 🙂

    Reply to this comment
  12. Poker Online Indonesia

    Sep 28. 2014

    mantap….smoga di berikan rezeki berlimpah sama sehat always….thanks you

    Reply to this comment
  13. Ani Haryani

    Sep 30. 2014

    Harapnya masih belum terlambat, Selamat Hari Jadi. Semoga diberkati Allah selalu dan dapat apa yang di citakan. Amin 🙂

    Reply to this comment
  14. mantap ni..visit back pnyku y..thanks you salam sukses semua

    Reply to this comment

Leave a Reply