CPUV Campaigns Nuffnang 18/2014_Mayfair Bodyline

Bismillahir Rohmaanir Rohim & Assalamualaikum buat sahabatku.

Alhamdulillah CPUV Campaigns Nuffnang 18/2014_Mayfair Bodyline menyegihkan dirinya yang begitu seksi sekali auw!!. Ini yang buat cahayacinta makin sayang pada Nuffnang tak mahu berkongsi kasih dengan yang lain eh..eh..

Muah! 😉

Hey masih tidak perasan lagikah masih ada lagi iklan baharu sedang rancak menari di blog cahayacinta lagi…dan lagi. Meh baca sebab nak jugalah tepek iklan Mayfair Bodyline untuk tatapan pembaca yang mungkin tak perasan warna iklan itu berwarna biru dan ia duduk di bawah akhir posting ini. Aha..yang ada perempuan sedang bergolek itu hii..

Oh tidak! Mayfair Bodyline akan mengadakan promosi pelangsingan badan yang akan bermula pada bulan Julai sehingga bulan  September sahaja.

Erk..

Jadi macam mana nak dapatkan promosi ini aha. Wajiblah korang semua pembaca setia, blogger klik iklan giat bergerak di bawah entri suri ini hii..mudah sahajakan. Apa pun ia bergantung pada terma dan syarat yang pihak Mayfair Bodyline tetapkan.

“Terima kasih Nuffnang kalau ada lagi iklan yang best saya akan usahakan buat yang terbaik dalam entri saya yang akan datang.

Yey!! Mari berkerja keras untuk dapatkan lagi earnings  dari Nuffnang;)”

Psst…Ayoha..kuruskan badan sihat untuk sekarang dan masa hadapan 🙂

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc? Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Advertisement

32 Responses to “CPUV Campaigns Nuffnang 18/2014_Mayfair Bodyline”

  1. Myra Jay

    Sep 15. 2014

    Tahniah Suri 🙂

    Reply to this comment
  2. Fiza Rahman

    Sep 15. 2014

    Tahniah.

    Reply to this comment
  3. Myra Jay

    Sep 15. 2014

    Jawapan balas pasal pertanyaan Suri,

    Myra bakar lebih kurang dalam setengah jam macam tu, tapi rajin dok balik2 la ayam tu supaya dia masak sekata.

    Oh ya, da masuk dlm bloglist.. 🙂 Jarang berupdate 😀

    Reply to this comment
  4. Suri

    Sep 15. 2014

    oh yey..terima kasih suka saya 😉

    ok begitu ya baru tahu ha wajib belek2 jugakan heee..terima kasih sis myra..

    sahaja je usik tu terima kasih sekali lagi ya 🙂

    Reply to this comment
  5. zool

    Sep 15. 2014

    baguslah camtu

    Reply to this comment
  6. Vee Sandi

    Sep 15. 2014

    tahniah suri … semoga sis lak dapat lepas ni …

    Reply to this comment
  7. siti hazreen

    Sep 15. 2014

    tahniah!

    Reply to this comment
  8. ajumohit

    Sep 15. 2014

    tahniah suri!!! makin ramai yg dpt cpuv baru

    Reply to this comment
  9. amirulfaiz

    Sep 15. 2014

    Wow, mahsyuk.. 🙂

    Reply to this comment
  10. puteri kasih

    Sep 15. 2014

    tahniah my sahabat…semoga makin murah rezeki 🙂

    Reply to this comment
  11. Yaya

    Sep 15. 2014

    Alhamdulillah..
    ni kes ramai yang nak buat free trial la ni..ramai nak kuruihh..ngeee =D

    Reply to this comment
  12. onlajer

    Sep 16. 2014

    Taniah suri dapat lagi cpuv, kawan bulan ini tak dapat lagi huhuhu

    Reply to this comment
  13. syamila

    Sep 16. 2014

    lama tak ambil tahu bab nuffnang…tengok status dh inavtive…sebab tak perasan kod dh lupa letak balik masa renovate rumah dulu….

    Reply to this comment
    • Suri

      Sep 16. 2014

      boleh dapatkan balik kata laluan baru dari mereka asal kita tak lupa email dan paswodnya heee

      Reply to this comment
  14. encik cermin

    Sep 20. 2014

    Wah rejeki mulah… Blog wa xda dapat pun.

    Reply to this comment
  15. Khairul Zamri

    Sep 22. 2014

    Dah lama saya tak dapat CPUV walaupun saya ni glitterati. huhu

    Reply to this comment
  16. Sobri Mansor

    Sep 22. 2014

    Sedap le iklan mayfair menari-nari tango kat blog. Saya bukan takat nak menari, bersila panggung pun belum tentu. hehehe

    Reply to this comment
  17. Hafizul

    Sep 23. 2014

    Huhu..seronok wehhh..asyik lekat aje dia haaa,

    Reply to this comment

Leave a Reply