CPUV Campaigns Nuffnang 16/2014 _IKEA – SISAN (Re-launch Celebration)

Bismillahir Rohmaanir Rohim & Assalamualaikum buat sahabatku.

Alhamdulillah dapat tambah lagi duit poket cahayacinta sini. Walaupun hanya untuk suka-suki sahaja menepek iklan tapi ini iklan Nuffnang ada hasilnya tau.

DIY PELBAGAI JUBAH MUSLIMAH 

Iklan Nuffnang sudah berjalan malam tadi nak tahu date bila ehem..pagi tadi tapi masa cek tadi kita dapat tahu malam tadi. Padahal entri dah simpan lama hiiii..Sahlah pagi dan tengahari tadi Nuffnang duduk menyongeh dekat belog kita. Suka campur teruja lagi bila iklan ikea pula yang menjadi pilihan CPUV Campaigns Nuffnang 16/2014 _ IKEA – SISAN (Re-launch Celebration).

Jomlah beri barangan keperluan dapur, dekorasi, ruang tamu, bilik air, alat mainan kanak-kanak semuanya boleh dapat di Ikea. Janji korang tak akan rugi btw wajiblah buat budget dan senarai mana harus beli ya 😉

Insyallah kalau ada masa izinkan Suri nak cekau “barang ajaib” dekat sana nanti ahaks. Sukanya aku! Nampak gayanya barang hiasan yang comel lagi berguna seperti ini dan  ini akan bertambah lagi 🙂

Terima kasih Nuffnang harapkan iklan yang comel serta hot ini akan berjalan lama sini. Korang apa lagi ayuh klik kalau nak tahu barang apa sedang giat saleskan 😉 ahaks.. Bye 😉

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc? Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Advertisement

27 Responses to “CPUV Campaigns Nuffnang 16/2014 _IKEA – SISAN (Re-launch Celebration)”

  1. onlajer

    Aug 21. 2014

    kawan nak ikea bgi free je

    Reply to this comment
  2. Akmal Zaidi

    Aug 21. 2014

    tahniah dapat lagi CPUV. Terbaik

    Reply to this comment
  3. akubiomed

    Aug 21. 2014

    Kalau pergi Ikea di Kota Damansara akan menjadi asyik. 🙂

    Reply to this comment
  4. Hafizul

    Aug 21. 2014

    Ohhh jelesnya..tahniah suri..hehe..semoga lekat lagi lama lahhh

    Reply to this comment
  5. Denaihati

    Aug 21. 2014

    tahniah-tahniah, rezeki banyak masuk. sempat lagi kalau nak buat open house hari raya.

    Reply to this comment
    • Suri

      Aug 21. 2014

      eh..bila nak buat rumah saya jauh dari keluarga dema tak akan datang kalau tak bersebab uh..slu raya sahaja alahai… 😉

      syukur 😉

      Reply to this comment
  6. nOe suhaimi

    Aug 21. 2014

    tahniah suri…murah rezeki

    Reply to this comment
  7. NadyaBubble

    Aug 21. 2014

    Sekarang ni cpuv jarang singgah blog saya T.T

    Reply to this comment
    • Suri

      Aug 22. 2014

      kalau tak singgah mesti ada sebab uh..blog ini terkadang ada rezeki ada masa tak juga nak lepak uh…

      Reply to this comment
  8. wazy

    Aug 21. 2014

    tahniah kak Suri , semoga semakin murah rezeki

    Reply to this comment
  9. Tudung Labuh Online

    Aug 21. 2014

    Alhamdulillah dapat duit tambahan.

    Jom klik ramai ramai.

    Seorang boleh klik sekali je. Hehe

    Reply to this comment
  10. Faarihin

    Aug 21. 2014

    Tak pernah lagi pergi ke IKEA. Semoga dapatlah apa yang dihajati. =)

    Reply to this comment
  11. puteri kasih

    Aug 22. 2014

    selamat malam my sahabat…tahniah dapat cpuv..nak ajak pergi ikea tapi malam dah tutup 😀

    Reply to this comment
  12. puteri kasih

    Aug 22. 2014

    dapat belanja perabot dari ikea…suka tak? 😀

    Reply to this comment
  13. Hero Borneo

    Aug 22. 2014

    terasa ingin nak klik..support rakan blogger.he.he..

    Reply to this comment
  14. titan

    Aug 22. 2014

    fuhh..rajinnya dia dapattt..

    Reply to this comment

Leave a Reply