Common Hedgehog Not Common HTML Code

Bismillahir Rohmaanir Rohim & Assalamualaikum buat sahabatku.

Bukan..bukan jadi pakar peneroka ladang kelapa sawit lagi seperti i goda sama u dan bukan pula teringin menjadi seorang ahli pomen tipah tak rela bang!! Tak. Tak tapi itu semua kerja bagus untuk pengalaman dan pembelajaran.

Oh tak mungkin pula menjadi seorang ahli pembangun pengaturcaraan sungguh tak suka cukup..cukup dengan belajar basic dan C++ boleh migren seminggu dan apa pun yang pasti ini entri tiada kaitan langsung dengan penggunaan common HTML code cuma nak bagi tahu sahajalah..

kami kecil jer sila belai kami dengan lembut

kami kecil jer sila belai kami dengan lembut

Suri kehilangan sesuatu ada sesiapa yang boleh tolong carikan si “common hedgehog“. Gambar seperti tiga kembar atas ahaks.. 🙂

uh..yey!! segar bugar korang dah mandi ke belum?

uh..yey!! segar bugar korang dah mandi ke belum?

ABAYA A CUT, MODEN, PRINCESS CUT, EMPIRE CUT & PEPLUM

Apa itu common hedgehog atau hedgehog?

Common hedgehog merupakan seekor haiwan berikan nama sebagai landak kecil kalau seberang sana orang akan ngomomg landak mini. Hangpa jangan ingat landak besar jer yer heee.. hedgehog ini macam landak normal jugalah cuma bezanya depa kecil.

 TRICK MUDAH MEMBUAT BUN, PAU DAN PIZZA

Ceritalah sikit kemahiran apa dia boleh bikin.

Common hedgehog boleh menggulungkan badannya seperti sebiji bola yang tajam. Tujuannya tak lain tak bukan untuk  melindungi dirinya dari seragan haiwan yang nakal ganas.

Apa macam pose begini ada comel tak?

Apa macam pose begini ada comel tak?

Tahukah kita bahawa durinya yang keras di bahagian luar itu sebenarnya terisi dengan “kantung udara” di bahagian dalam.

Lazada Malaysia

my rumah..katanya

my rumah..katanya

Cuba mengaku! siapa yang ada membela landak kecil ini dalam rumah?

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc? Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Advertisement

26 Responses to “Common Hedgehog Not Common HTML Code”

  1. akubiomed

    Aug 13. 2014

    Ada hajat hendak mempunyai haiwan piliharaan. Perlu ada lesen tak?

    Reply to this comment
    • Suri

      Aug 13. 2014

      saya rasa kalau haiwan kecil tak perulah kota tapi kalau haiwan habitatnya makin pupus dan terkawal sangat mungkin perlu buat lesen.

      Reply to this comment
  2. Hazmin Hamudin

    Aug 13. 2014

    Tak tajam ke durinya sampai boleh pegang macam tu?

    Reply to this comment
  3. Raudzah

    Aug 13. 2014

    Comelnya…tapi part duri tu suspenlah pulak…

    Reply to this comment
  4. Cantiknya. Mesti seronok ada haiwan peliharaan macam ini.

    Reply to this comment
  5. Denaihati

    Aug 13. 2014

    macam bagus buat pet, landak ni boleh dimakan ke….heeee

    Reply to this comment
  6. eray

    Aug 13. 2014

    konfius baca tajuk, rupanya nak citer binatang comel nie. dulu ada kartun pasal binatang ni, lupa dah

    Reply to this comment
  7. puteri kasih

    Aug 13. 2014

    comel..tapi risau pula tengok duri tu..hehehe

    Reply to this comment
    • Suri

      Aug 13. 2014

      duri tak akan gugur bila sentuh dia pun heee sure terlekat kuat..klu takur pakai jer sarung tangan besi or tebal heee or jangan sentuh negok dri jauh jer eh 😉

      Reply to this comment
  8. puteri kasih

    Aug 13. 2014

    belanja kopi untuk hedgehog yang comel 🙂

    Reply to this comment
  9. ahmadyani

    Aug 13. 2014

    Ini sepsis Malaysia atau dari luar??

    Reply to this comment
  10. Hero Borneo

    Aug 14. 2014

    tak beranilah yang pelihara landak..takut dia tembak guna duri nanti

    Reply to this comment
  11. Hafizul

    Aug 14. 2014

    Huhu..serius..memang comel dan kiut binatang ni..hehe

    Reply to this comment
  12. Aisyah

    Aug 14. 2014

    comel jer nampak.. aisyah ada sugarglider jer.. suri tahu tak kt mana ada jual benda ni.. rasa berkenan laa pulak.. hihihi

    Reply to this comment
    • Suri

      Aug 14. 2014

      alamak tak tahulah sis uhuk… ni gamabr ambil kredit laman google.saya berpendapat sis cuba je facebook dan taip nama landak kecil ini mana tahu mereka ada bukan fan club selau kan ornag kita jenis suka kongsi hobi sama2

      Reply to this comment
  13. Ezlaila

    Aug 15. 2014

    Comelnyer, tapi berdurilah pula. Pet nie makan apa eh?

    Reply to this comment
  14. Fiza Rahman

    Aug 15. 2014

    Cutenya.

    Reply to this comment
  15. Mazni Azmi

    Aug 18. 2014

    Masa awal awal baca tajuk tadi..

    Ingatkan review tentang programming dan code.

    Hehe.. Rupa rupanya pasal landak comel.

    Ada juga orang bela ya? Pakcik saya kerja di kilang buah. Tauke kilang buah ni akan gunakan buah buah yang kurang baik kualitnya untuk landak yang dibela

    Wah.. Buat apa bela landak aka hedgehog ni..

    Rupa rupanya untuk makan. Hmmm.. dengarnya daging landak manis

    Reply to this comment

Leave a Reply