cahayacinta … Dan Omelan Sendirian

Bismillahir Rohmaanir Rohim & Assalamualaikum buat sahabatku.

Wah serabut jugalah my otak sebab baru balik dari Ipoh mali.. Ipoh, Ipoh mali!!

Mukadimah apakah telah beta lakukan aku tidak berapa pasti yang penting selepas entri kali kedua up jawabnya segala line wifi wajib padamkan kerana terpaksa kalau tidak alamatnya kerja membasuh baju, megemas rumah, memasak, menjahit dan DIY tidak siaplah jawabnya uhuk..

ini kak raya untuk korang yang sudi singgah dan baca entri dalam blog ini

Eh..

Lupa nak ucapkan selamat hari raya pada korang semua. Maaflah tersangat wahai kanda adinda mak ndak ngheee..ini entri agak serabai uh..

Renew..

Kali ini wajib renew blog lagi dan lagi. Kerana sepanjang tahun perkara ini tidak boleh lari dari kehidupan sebagai seorang part time blogger. Pendek kata ini renew kira sebagai ubat ubat antibiotik atau ubat cacing perlu buat setahun sekali kalau tak buat blog ini sah tak akan ada di radar maya lagi..

Oklah..

Panjang sangat merabanku kali ini tersedak katanya tu dorehlah cari paket old town white coffee sedang rancak beraya sakan di blog ini eh. Kalau belum pekena rugi meh..

Paling gempak..

WAREHOUSE SALE sekali up 90% gila bayang buatnya jomlah cuci mata reramai 😉 mana tahu ada berkenan terus beli jimat masa dan kadar sewa tempat paking katanya eh..aha..

Baju Kurung Moden Kain Kipas Belakang

Kalau nak kurus?

Bisa aja ke My fair body free trial ! dekat atas bawah dan kanan di debar tu ngheeee.. err..maklumlah awak makan ketupat, rendang, kuah lodeh banyak bangat cit! 😉 nuffnang memang bestkan 🙂

Wassalam

wHOOOO!!!

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc? Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Advertisement

26 Responses to “cahayacinta … Dan Omelan Sendirian”

  1. Hazmin Hamudin

    Aug 04. 2014

    Omelan merapu meraban namanya. Hehe

    Reply to this comment
  2. Bahrain

    Aug 04. 2014

    haha, omelan tu siap promosi lagi.

    Reply to this comment
  3. Mazni Azmi

    Aug 04. 2014

    Omelan seorang blogger dihari raya.

    Hehe.

    Dah banyak lemak dan kolesterol masuk badan ni.. Bayangkan naik 1 kg lepas seminggu raya

    Itu pun dah kawal makan

    Reply to this comment
  4. akubiomed

    Aug 04. 2014

    Selamat menyambut Hari Raya Aidilfitri. Maaf Zahir dan Batin. Nampaknya alat tulis masih berada didalam keadaan baik.

    Reply to this comment
  5. Suri

    Aug 04. 2014

    selamat hari raya daro saya juga ya 😉 ya semua pensel kala sudha kontot 😉

    Reply to this comment
  6. Faarihin

    Aug 04. 2014

    Selamat Hari Raya! Baru hari ini saya dapat berkunjung ke blog ni. =D

    Jual old town white coffee ke?

    Reply to this comment
  7. puteri kasih

    Aug 04. 2014

    selamat hari raya suri…baru hari ini dapat singgah beraya ke sini 😀

    tabung sony sebagai duit raya 😀

    Reply to this comment
  8. TehR

    Aug 04. 2014

    dah habis musim raya
    biskut raya dok ada lagi
    salah silap maaf dipinta
    duit raya hulur la sekali

    haha

    Reply to this comment
    • Suri

      Aug 05. 2014

      mari abang ke rumah saya
      banyak biskut masih tersedia
      sekarang satu tamu tak ada
      akhir makan depan blog sahaja

      aha… 😉

      Reply to this comment
  9. Hero Borneo

    Aug 05. 2014

    lama tak buat omelan dalam alam maya..selamat hari raya maaf zahir dan batin!

    Reply to this comment
    • Suri

      Aug 05. 2014

      ini omelan macam biasa iku suka apa terlintas fikiran saya main taip jer 😉

      oh ya selamat hari raya 🙂

      Reply to this comment
  10. Raudzah

    Aug 05. 2014

    Salam Syawal Suri…kita masih bercuti ni..long holiday..he..he

    Reply to this comment
  11. Raudzah

    Aug 05. 2014

    old town white coffee for you..

    Reply to this comment
  12. Ezlaila

    Aug 05. 2014

    Selamat kembali ke dunia blogging Suri. Biasalah awal2 kembali daripada cuti ghayer memang buntu nak tulis apa kat blog. hehe.

    Reply to this comment
  13. hafizi

    Aug 05. 2014

    omelan di hari raya..hehehe

    Reply to this comment
  14. Mummy Dina

    Aug 05. 2014

    oldtown white coffe 1! 😉

    Reply to this comment
  15. Myra Jay

    Aug 06. 2014

    Selamat Hari Raya Aidilfitri SUri..

    Sedap tu minum kopi Old Town kat blog ni..hehee

    Reply to this comment
  16. ema

    Aug 06. 2014

    mood nak menulis memang kelaut dalam dah….apapun Selamat Hari Raya untuk Suri sekeluarga.

    Reply to this comment
  17. Hafizul

    Aug 06. 2014

    Haha..apa kaitan dengan nuffnang nya?hehe..

    Reply to this comment

Leave a Reply