Minyak Wangi Enchanteur Paris Glam

Bismillahir Rohmaanir Rohim & Assalamualaikum buat sahabatku.

Minyak wangi enchanteur paris glam …sebenarnya sudah lama Suri jatuh hati pada satu benda ini heee..

Walaupun akui diri ini tidak berapa suka bau yang terlalu kuat aku boleh jadi mabuk dan migren juga tak tentunya. Terkadang bila rasa sakit bisa sahaja boleh terjadi tak kena waktu kalau-kalau bau itu terlalu-lalu wangi mungkin aku akan pengsan..

5 Design Jubah Muslimah

Cerita zaman belajar…

Untuk permulaan masa Suri belajar kolej dulu-dulu hanya mampu beli miss bebola bulat putih geli-geli itu alah si dedorant tu. Macam mana rupa dia ek? ada dekat bawah ini eh..hang pi googlelah dulu eh aduh..

Datangkan dalam tiga warna dan bau menggujakan!

Itu masa zaman perubakala punya ceritalah…tapi kini kalau rasa tak ada masa untuk ke cawangan Avon Suri lebih suka pergi ke kedai si wak’son watson cari stok minyak wangi enchanteur baru seperti atas ini.

FESYEN Baju Kurung Moden 2014

Oh..tak sangka jurujual itu kata ini  stok baru dan limited edition berserta charm! Sungguh teruja kau. Suri sudah mencuba ketiga-tiga bau minyak wangi itu iaitu minyak wangi enchanteur “perasa” glam akhirnya menjadi pilihan hatiku. Sungguh terasa diri aku “glumur” tahap dewa aha.. glam ar katakans..

Eau de toilette glam bau macam manis gula-gula gitu heeee..tidak kuat kira masih tahap sederhanalah bagi Suri. Tapi untuk anda gemarkan cool dan lebih harmonis baik pilih dua produk ini selain dari  glam cecair pewangi warna ungu 🙂

Psst..ingat minyak wangi bisa membangkitkan semangat untuk menjahit lagi dan lagi …eh.. eh..tak untuk elakkan bau masam dan rasa segar sepanjang hari pun boleh juga deiii..

Cau!

 

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc? Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Advertisement

16 Responses to “Minyak Wangi Enchanteur Paris Glam”

  1. akubiomed

    Jul 21. 2014

    Antara perkara sunat yang boleh dilakukan pada pagi Raya untuk memakai bauan wangi.

    Reply to this comment
  2. Denaihati

    Jul 21. 2014

    macam sesuai untuk perempuan je kot yer….

    Reply to this comment
  3. Aimi Shaklee

    Jul 21. 2014

    saya cepat pening cium bau minyak wangi yang terlalu kuat. Memang memilih sangat2, bab minyak wangi nih

    Reply to this comment
  4. ema

    Jul 21. 2014

    memang wangi jenama enchanteur ni…murah pun murah..

    Reply to this comment
  5. Ummi Hanie

    Jul 21. 2014

    enchanteur mmg best baunya… tp sy biasa guna bedaknya saja… hihi

    Reply to this comment
  6. Farid Laham

    Jul 21. 2014

    mesti lembut bau die kan..

    Reply to this comment
  7. AUC

    Jul 22. 2014

    tak suka bau yg keras, sakit kepala kalau saya lah… suka yg lembut2..

    Reply to this comment
  8. zara

    Jul 22. 2014

    Saya jenis malas nak pakai perfume..jadi sebotol lambat habis..dah hampir 6 tahun berkahwin..suami pernah belikan perfume sebanyak 4 kali termasuklah hadiah 1st perfume semasa berchenta dan hantaran kahwin..wowww save gini

    Reply to this comment
  9. Raudzah

    Jul 22. 2014

    Kita suka perfume ni ..bau dia very soft.

    Reply to this comment
  10. mai has

    Jul 22. 2014

    saya dah lama stop beli minyak wangi mahal2.rugi!enchanteur wangi dan tahan lama, murah plaktu…:-)

    Reply to this comment
  11. onlajer

    Jul 22. 2014

    tak pernah beli yang ini lagi, tapi kalau beli pun mungkin saya memang suka bau yang keras hehehe

    Reply to this comment
  12. Ezlaila

    Jul 24. 2014

    Minyak wangi nie memang popular, packing nyer pun cute. Boleh lah try nanti.

    Reply to this comment
  13. Myra Jay

    Jul 24. 2014

    Dulu masa sekolah memang adore dengan encganteur ni..
    Lepas abes skolah smpai sekarang tak pernah beli dah…
    Nak kena beli semula ni 😀

    Reply to this comment
  14. Hafizul

    Aug 03. 2014

    Ok la tu..suami mesti suka nanti ha..hehe

    Reply to this comment

Leave a Reply