CPUV Campaigns Nuffnang 14/2014 _Ikea-June Sale Campaign

Bismillahir Rohmaanir Rohim & Assalamualaikum buat sahabatku.

Alhamdulillah dapat CPUV ke 14 lagi jeng..jeng.jeng..datangnya dari pelosok Ikea-June Sale CampaignNuffnang tahu-tahu sahaja Suri ini peminat setia keluaran produk dari Ikea ahaks..

Mudah Membuat Bun Panas Pakej 3 dalam 1

Kalau mau tahu Suri ada juga membeli ini dan sini barang. Cukuplah buat apa nak borang banyak-banyak ya tak ahaks.. Tapi untuk June lagi terkezut kot masih ada lagi jualan habis-habisan di sana isyh..isyh..urut dada kejap mujur CPUV masih on going a.k.a iklan masih berjalan di blog lagi.

Terima kasih nuffnang walaupun CPUV pelik tiba-tiba muncul ia sungguh mengejutkan Suri lagi sekali. Bak kat orang memberi kita menreview eheik..

DIY Membuat Baju Kurung Moden & Baju Melayu Cekak Musang

Semoga iklan Ikea-June Sale Campaign dan iklan seterusnya akan terus bersinar dalam blog ini sampai bila-bila.

Maaflah teman-teman Suri terpaksa dahulukan entri Mr Nuffnang ni sebab risau nanti tak sempat buat entri tahu-tahu jumlah dalam akaun CPUV dah kredit baru nak buat entri adoi..

Ada sesuatu yang sampaikan tapi tunggulah besok ya uh.. 🙁

Nuffnang suka buat saya geli-geli dalam blog eh. Terima kasih Mr Nuffnang !

 

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc? Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Advertisement

40 Responses to “CPUV Campaigns Nuffnang 14/2014 _Ikea-June Sale Campaign”

  1. akubiomed

    Jul 09. 2014

    Tanniah makin banyak CPUV Nuffnang yang melekat di blog Suri.

    Reply to this comment
  2. faizal

    Jul 09. 2014

    tahniah..duit raya datang

    Reply to this comment
  3. azwan

    Jul 09. 2014

    makin meriah dengan nuffnang sekarang suri ni. tahniah rezeki tu

    Reply to this comment
    • Suri

      Jul 09. 2014

      meriahlah sangat sebab apalah saya tak tahulah dia terkadang tengok rezekis atu blog juga…syukur

      Reply to this comment
  4. ema

    Jul 09. 2014

    pernah beraya di IKEA sebab tak balik raya tahun lepas… rambang mata.

    Reply to this comment
    • Suri

      Jul 09. 2014

      wah berat heeee..sana barang menarik kali ini nak kesana wajib pi boorng awal ar gamaknya

      Reply to this comment
  5. khadijah

    Jul 09. 2014

    Alhamdulillah suri..Tambah rezeki dibulan ramadhan ni

    Reply to this comment
  6. puteri kasih

    Jul 09. 2014

    wahh makin banyak CPUV yang melekat kat blog sahabat saya ni ye…rezeki nak raya tu 🙂

    Reply to this comment
  7. puteri kasih

    Jul 09. 2014

    tak ada apa nak belanja la yang…semua tutup. Malam nanti yer 🙂

    Reply to this comment
  8. Raudzah

    Jul 09. 2014

    Alhamdulillah..rezeki Ramadhan tu…

    Reply to this comment
  9. Raudzah

    Jul 09. 2014

    Ada monkey king aje for you dear..

    Reply to this comment
  10. Hafizul

    Jul 09. 2014

    Ohh melekat lagi ekk..hehe..tahniah2..

    Reply to this comment
  11. Myra Jay

    Jul 09. 2014

    Tahniah Suri.. 🙂

    Moga ianya masyukkkkk 🙂

    Reply to this comment
  12. zara

    Jul 10. 2014

    Wah lagi berkobar dengar..nak menjana jugalah dari nuffnang..ikea memang best setiap ruang yg kitab lalu kita akan berangàngqn nak decovromh camtu

    Reply to this comment
    • Suri

      Jul 10. 2014

      yalah tapi kalau mampu boleh jer kita suka barnag comel2 sahaja. berangan tu sudahlah tentu ya sis heee.. 🙂

      Reply to this comment
  13. zara

    Jul 10. 2014

    Ish ish jari gemok ni syik typo..ya ampunn 😉

    Reply to this comment
  14. zara

    Jul 10. 2014

    hihi dah lama tak ke ikea itu yang excited sangat nak comment..tiada lagi jari gemok yeay..

    Reply to this comment
    • Suri

      Jul 10. 2014

      aha..saya jarang ke sana kecuali kalau suami ada kerja di kl boleh awk rempit a.k.a ikut sekali sekarang susahlah sis sebab dia kena bawa budak baru ke sana uhuk..

      amboi..itu seru jemari “comel” kans 😉

      Reply to this comment
  15. Ezlaila

    Jul 10. 2014

    Comel la bangku yang ada laci tu, geram rasa nak rembat satu.

    Reply to this comment
  16. Suri

    Jul 10. 2014

    kalau ada anak kecil bestlah hee..saya pun tak der kesempatan nak beli kalau pergi rasa tak beli just cuci mata sahaja.barang sana banyak yang bestkan 🙂

    Reply to this comment
  17. Hazmin Hamudin

    Jul 10. 2014

    Tahniah. Merasa jugak dapat cpuv tu kan.

    Reply to this comment
  18. Ummi Hanie

    Jul 10. 2014

    rejeki raya ya 😉

    Reply to this comment
  19. hafizmd

    Jul 10. 2014

    wah…ni duit raye ni..

    Reply to this comment
  20. TehR

    Jul 10. 2014

    alhamdulillah
    rezeki makin bertambah

    Reply to this comment
  21. Ismail N

    Jul 11. 2014

    Aik, mana dia wehh? Kawe nampak iklan Volkswagen jer ni 😀

    Reply to this comment

Leave a Reply