CPUV Campaigns Nuffnang 13/2014 _uMobile Prepaid Free Meal

Bismillahir Rohmaanir Rohim & Assalamualaikum buat sahabatku.

Syukurlah terima kasih nuffnang atas hadiah CPUV ke 13 bagi tahun 2014 adalah uMobile Prepaid Free Meal. Serius tahap terkejut bila buka eh..telah kerditkan hui…ikutkan lepas  dapat CPUV ini esoknya Suri bercadang nak keluarkan entri ini tapi tak donelah.

Jubah Pelum vs Baju Kurung Tradisional! 

Alhamdulillah nuffnang memang best jika korang melanggan dengan mereka kerana salah satu menarik adalah iklannya bukan sahaja dari segi penjagaan wanita,  tentang sukan sahaja tapi masih ada juga iklan telekomunikasi seperti uMobile Prepaid Free Meal. Gempakkan 😉

 

Siapa di sini pengguna tegar pre-paid service dari uMobile. Hurm..kalau kata anda bukan menggunakan khidmat ini apa kata mencuba dahulu.

Tahu tak untuk bulan puasa ini bukan mudah tau kita nak dapat barang percuma ya tak. Macam yang sakrang ini pengguna tegar uMobile yang ingin melakukan top up  rm50.00 dan rm30.00 misalannya ada berpeluag mendapat kredit panggilan, data internet sert percuma dengan set makanan dan minuman. Apapun ia bergantung pada terma dan syarat ya.

Ini jugalah salah satu kaedah untuk jadikan diri kita menjadi seperti “orang bujang”. Hanya makan meegi dan air bertenaga sahaja hi…

DIY Jubah Kanak-Kanak

Terima kasih  dan sayang sungguh pada Mr nuffnang ketat sungguh ehek.. Terima kasih blogger sebab sudi mencuit manja iklan Suri. Love you juga.

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc? Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Advertisement

24 Responses to “CPUV Campaigns Nuffnang 13/2014 _uMobile Prepaid Free Meal”

  1. Kamal Mustafa

    Jul 08. 2014

    Harap dapat lagi kempen yang berterusan selepas nie. 🙂

    Reply to this comment
  2. Strider

    Jul 08. 2014

    Alhamdulillah dan tahniah kak…semoga lepas nie banyak dapat campaign dari nuffnag lagi…

    Regards,
    -Strider-

    Reply to this comment
  3. akubiomed

    Jul 08. 2014

    Tanniah kepada Suri. Lepas ini boleh target untuk Advertorial dari Nuffnang pula.

    Reply to this comment
    • Suri

      Jul 08. 2014

      syukur..advertorial nuffnang bilah agaknya ya. harap akan dapat juga suatu hari nanti 🙂

      Reply to this comment
  4. Akmal Zaidi

    Jul 08. 2014

    bagusla menjadi dengan nuffnang, blog saya kurang menjadi pulak.

    Reply to this comment
    • Suri

      Jul 08. 2014

      makan masa juga itu terkadnag kena banyak bersabar ada pula kata rajin sikit up dengan mr Nuff ni hu…tak rezeki

      Reply to this comment
  5. Hero Borneo

    Jul 08. 2014

    memang seronok kalau rezeki sudah masuk!

    Reply to this comment
  6. ema

    Jul 08. 2014

    akak guna untuk line internet jer…. line pun okey.

    Reply to this comment
  7. Hafizul

    Jul 08. 2014

    Wah-wah..jeles wehhh..hahaha..tahniah Suri..bukan senang nih…

    Reply to this comment
  8. zara

    Jul 09. 2014

    Syok dengan kawan-kawan menjana pendapatan dari nuffnang..macamana nak sertai tu suri?

    Reply to this comment
    • Suri

      Jul 09. 2014

      ayah,,,tarak tahu ker heee..nantilah saya ajarkan eh…insyallah saya akan cuba. sis ada akuan fb? cuba add saya suri surihatiku nanti di sana saya boleh bantu

      Reply to this comment
  9. zara

    Jul 09. 2014

    Maaf typo #dengar

    Reply to this comment
  10. zara

    Jul 09. 2014

    hehe memang taktau..saya blogger baru bertateh ni..zaman dulu berblog suka2 je..ok nanti saya add Suri 🙂

    Reply to this comment
    • Suri

      Jul 09. 2014

      saya buat posting rasa makan masa dan tertangguh sahaja itu sy tak berani nak janji.kalau fb boleh ajarkan. sebab sekarang ini lepas layan blog sekitar jam 2 saya hadap mesin jahit uh…

      ok dah add saya bolh bantu mana patut

      Reply to this comment
  11. faizal

    Jul 09. 2014

    nuffnang memang tidak mengecewakan

    Reply to this comment
  12. Ezlaila

    Jul 10. 2014

    Saya baru lagi dalam dunia blogging, Suri leh ajar tak pasal nuffnang nie? hihi 🙂

    Reply to this comment
  13. syamila

    Jul 19. 2014

    alhamdulillah rezeki masuk… 😉

    Reply to this comment

Leave a Reply