CPUV Campaigns Nuffnang 12/2014 _HUAWEI Ascend P7

Bismillahir Rohmaanir Rohim & Assalamualaikum buat sahabatku.

Bersyukurlah..tapi masih tahap pemalaslah jugalah.. kenapalah.. tidaklah berapalah pastilah sudahlah terlalulah lambatlah mendapat tahu rupanyalah dalam gerabak akaun nuffnang ada satu iklan sedang bersamba! Terkejut tahap cute ahak..dapat jugalah hadiah a.k.a iklan best dari nuffnang huawei Ascend P7.

Jubah Gigi Boya! 

HUAWEI Ascend P7 merupakan CPUV Campaigns Nuffnang ke 12/2014. Jika anda berminat ingin tahu Ascend P7 specifications bolehlah sahajalah klik pada iklan sedang bersamba di bahagian atas, si debar atau bawah “older entries”

Jomlah! dapatkan satu sebab aku tengok ketinggian 139.8mm x 68.8mm cukup muat letak dalam handbeg comel or poket seluar! lagipun ketebalannya dalam 6.5mm jer 😉

Homemade Sepasang Baju Melayu & Jubah Empayer

Terima kasih Mr nuffnang ingat nak merajuk lama tapi tak jadi terus sambung baliklah muheii…

Blogger berkenan bolehlah cuci nd ketuk lagi..muah untuk kamu juga 🙂

Nuffnang i sayang u nd pelok dalam tidok eh  😉

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc? Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Advertisement

32 Responses to “CPUV Campaigns Nuffnang 12/2014 _HUAWEI Ascend P7”

  1. Raudzah

    Jun 26. 2014

    Alhamdulillah..murah rezeki suri…

    Volkswagen for you

    Reply to this comment
  2. nurmisnan

    Jun 26. 2014

    Amboiiii cik suri.. iloike
    Ok.. I klik pap pap pap 4 u

    By d way suri… setting balik commentluv backlink utk readers.. set sampai 10 tajuk pun agus

    Reply to this comment
    • Suri

      Jun 27. 2014

      saya tak tahu tang mana nak buat ada masa ok ni sebelum ko.skrg blh tapi tulah ada masalah lagi..

      terima kasih atas teguran dan saranan berikan 😉 hargai sangat-sangat

      Reply to this comment
  3. Denaihati

    Jun 26. 2014

    Tahniah-tahniah, rezeki awal ramadhan ni, model ni cantik kemasan tepinya tu.

    Reply to this comment
  4. faizal

    Jun 26. 2014

    tahniah..

    Reply to this comment
  5. Anim

    Jun 26. 2014

    saya pun dapat juga tapi masih tak faham apa maksud beberapa perkataan yg ada..haha

    almaklum, baru letak iklan kat blog..huhu

    Reply to this comment
    • Suri

      Jun 27. 2014

      apa kurnag faham cubabagi tahu pada saya.mungkin kalau tak banyak sikti saya boleh membantu 😉

      Reply to this comment
  6. Ismail N

    Jun 26. 2014

    Wah! tahniah. Kawe tak pakai Nuffnang, so kureng faham. Apa-apa pun kawe rasa ianya satu yg bagus hinggakan tuan punya blog happy betul 😀

    Reply to this comment
    • Suri

      Jun 27. 2014

      eh sungguh tahu sahaja ya..yang ini jadi sumber boleh di harapkan heee..

      terima kasih 😉

      Reply to this comment
  7. nOesuhaimi

    Jun 26. 2014

    tahniah suri…senyum nampak 🙂

    Reply to this comment
  8. Siti

    Jun 26. 2014

    Tak paham kempen Nuffnang ni. Skrg ada 14 iklan under CPUV kat blog saya. Tapi ada yang Credited ada yang Ongoing. Apa beza tu ye?

    Reply to this comment
    • Suri

      Jun 27. 2014

      hee,,insyallah jika ada kesempatan nanti akan saya terangkan sikit-sikit. saya bukan pandai sangat 😉

      Reply to this comment
  9. brohantu

    Jun 26. 2014

    tahniah.. rezeki lagi tu

    Reply to this comment
  10. puteri kasih

    Jun 27. 2014

    selamat malam my sahabat…nuffnang tak bagi suri merajuk lama-lama..hehehe

    Reply to this comment
  11. puteri kasih

    Jun 27. 2014

    semoga makin murah rezeki yer…puteri ketuk satu kali 😀

    Reply to this comment
  12. amiroulfaiz

    Jun 27. 2014

    Nampak menggoda handset nih. Tapi bajet takde. Hehe.

    Reply to this comment
  13. ema

    Jun 27. 2014

    Tahniah untuk suri☺

    Reply to this comment
  14. Hero Borneo

    Jun 27. 2014

    nampak hijau..cantik..

    Reply to this comment
  15. Myra Jay

    Jun 27. 2014

    Tahniah Suri, samala kita dapat CPUV ni jugak 😀

    Reply to this comment
  16. titan

    Jun 30. 2014

    untunglah. asyik dapat aje nih.

    bagi la sikit. hoho

    Reply to this comment

Leave a Reply