Nota Luahan Dalam Diam

Bismillahir Rohmaanir Rohim & Assalamualaikum buat sahabatku.

Hari ini Suri nak buat servey sahaja boleh tak?  Sudah selalu sangat blog ini fokus maklumat, pengalaman, petua dan DIY bagai.

Sepasang Baju Melayu Untuk Abang..

Silap tegur habislah….

Adakah hari ini anda berasa cukup tertekan, marah, terkilan sedih, putus cinta segalanya berkaitan tentang “hati dan perasaan“?

Sepasang Jubah Beralun pelum untuk dia

Jika ada mohon kongsikannya bersama admin. Insyallah admin akan berikan kupasan idea, lontaran pendapat dan doa untuk artikel yang seterusnya nanti 🙂

Terima kasih.

 

Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc? Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Advertisement

25 Responses to “Nota Luahan Dalam Diam”

  1. Dja@Sishaza

    Jun 05. 2014

    Tension dengan anak remaja yang suka buat muka apabila ditegur …nak buat camane tu Suri ?

    Reply to this comment
  2. brohantu

    Jun 05. 2014

    hari ni happy jer

    Reply to this comment
  3. akubiomed

    Jun 05. 2014

    Sabaq perbanyakkan beristifar.

    Reply to this comment
  4. Strider

    Jun 05. 2014

    Alhamdulillah arini happy jer…kerja pun tak banyak kat opis and so far social life berjalan dengan baik..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    Reply to this comment
  5. syokbah.com

    Jun 05. 2014

    singgah blogwalking di sini, jemput admin baca artikel baru di blog saya

    Reply to this comment
  6. myrujukan

    Jun 05. 2014

    saya rasa kecil hati puan suri x singgah blog saya

    Reply to this comment
  7. nOesuhaimi

    Jun 05. 2014

    Hari ini rasa excited…sbb esok cuti…tp x berapa sihat…sampai kawan tegur..ur face look so bad…macam org x sihat…better u r goin back…so balik awal sikit la… mmm

    ada 2 content promoted…:)

    Reply to this comment
  8. puteri kasih

    Jun 05. 2014

    Hello sahabat yang baik hati…masih sibuk menjahit ke? Hari ini macam-macam emosi ada…macam mana tu? hehe

    Reply to this comment
  9. puteri kasih

    Jun 05. 2014

    jom minum nestum secawan 😀

    Reply to this comment
  10. Raudzah

    Jun 05. 2014

    .Alhamdulillah…Kita happy all the time…he..he

    Reply to this comment
  11. Raudzah

    Jun 05. 2014

    Stress coz tak ada hadiah nak bagilah. Semuanya blue birds….ini boleh masuk dalam survey tak? he..he

    Reply to this comment
  12. faizal

    Jun 05. 2014

    hati rasa semangat lepas baca buku prof kamil bertajuk ‘bersama di firdaus’

    Reply to this comment
  13. Zulham Efendi

    Jun 06. 2014

    whuhehehehe,… gambar kartunnya lucu juga,yang jadi cowok apes,kena jurus dari cewekna hehehe

    Reply to this comment
  14. Bunda Firzha

    Jun 06. 2014

    nota luahan dalam diam maksudnya apa ya mbak,… hem… salam kenal ya mbak

    Reply to this comment
  15. Hero Borneo

    Jun 06. 2014

    teringin nak dapat trafik ribu riban ….masih berusaha tapi rasa belum cukup!

    Reply to this comment
  16. ema

    Jun 06. 2014

    perasaan rasa femes kejap bila nama disebut dalam meeting HOD (head of Division)..hehehe

    Reply to this comment
  17. zara

    Jun 06. 2014

    saya selalu tension dengan sikap pemandu di jalanraya yang tak sabr dan tau dia je nak cepat..on the way tu fikir nak tulis status di fb macam2..tp nasib baik perjalanan jauh..banyak masa nak istighfar..terselamat dr dosa kering fb..

    Reply to this comment
  18. Norasikin

    Jun 06. 2014

    Biasalah kalau tension dengan kerja yg melambak. Asalkan saya buat benda yg saya suka untuk pelajar-pelajar saya, saya dah rasa tenang dah. Sekarang ni sibuk training diaorg utk pertandingan memasak dan gubahan buah-buahan kat kedah. Lg 2 minggu nak berangkat dah

    Reply to this comment
  19. amirulfaiz

    Jun 07. 2014

    Saya terkilan kerana tak dapat hadir makan nasi minyak bro Titan. Haha. 😀

    Reply to this comment
  20. aimannajmy

    Jun 09. 2014

    hari ni hari isnin… moddy skit haha.. banyak keja blum settle lagi huhu

    Reply to this comment
  21. Denaihati

    Jun 10. 2014

    ok je, macam biasa, tak elok selalu marah-marah.

    Reply to this comment
  22. TehR

    Jun 10. 2014

    hari ni sedikit susah hati sebab seekor anak kucing sesat

    Reply to this comment
  23. CIK TOM

    Jun 11. 2014

    tension byk keje n byk menda nak pikir..xtau nak bt yg mn 1…hehe ;p

    Reply to this comment
  24. Hafizul

    Jun 16. 2014

    Emm sedikit kerinduan terselit dihati bila komisen JDR masih belum diperolehi di bulan ini..huhu

    Reply to this comment
  25. Ummi Hanie

    Jun 16. 2014

    mcm tensi pula bila menghadap PC utk hasilkan entri, tp sampai sudah tak publish2…. haizzz :p

    Reply to this comment

Leave a Reply